W poszukiwaniu inspiracji dla pamiętnej chwili.
Przejdę od razu do rzeczy, planuję związać się z dziewczyną z tej okazji chcę zorganizować miły wieczór i w pewnej jego części zadać to pytanie. Nie są to zaręczyny, ale oboje jesteśmy z tego rodzaju ludzi że lubimy takie obrządki, aby pewne rzeczy były powiedziane i jasne.
Mieszkam w dużym mieście więc każda z atrakcji powinna się tutaj znaleźć.
Częścią tego wieczoru będzie na pewno wizyta w restauracji, jednak zależnie od reszty nie wiem jeszcze jaka będzie kolejność.
Wiem, kino, teatr, spacery, może jakieś kręgle itd.
Piszę bo liczę że ktoś z was może widział gdzieś kiedyś lub spotkał się czytając jakieś opowiadanie jakąś bardzo romantyczną wersję takiej sytuacji? Jakiś błyskotliwy i niecodzienny pomysł? Chciałbym raczej uniknąć organizowania czegokolwiek w mieszkaniu.
Mieszkam w dużym mieście więc każda z atrakcji powinna się tutaj znaleźć.
Częścią tego wieczoru będzie na pewno wizyta w restauracji, jednak zależnie od reszty nie wiem jeszcze jaka będzie kolejność.
Wiem, kino, teatr, spacery, może jakieś kręgle itd.
Piszę bo liczę że ktoś z was może widział gdzieś kiedyś lub spotkał się czytając jakieś opowiadanie jakąś bardzo romantyczną wersję takiej sytuacji? Jakiś błyskotliwy i niecodzienny pomysł? Chciałbym raczej uniknąć organizowania czegokolwiek w mieszkaniu.
- karolajna22

- Imię: Karolina
Re: W poszukiwaniu inspiracji dla pamiętnej chwili.
Na pewno z zaskoczenia :-) Mina bezcenna :-) I zapamiętacie tą chwilę na długo. Wariantów może być wiele. Oświadczyny w samolocie wcześniej zaplanowane z pilotem i załogą, zmontowane na kompie w jakiejś romantycznej komedii, którą będziecie oglądać wieczorem, a Ty nagle znikasz pod pretekstem "siusiu" i gdy przychodzi właściwa chwila na ekranie telewizora, wyskakujesz w gajerze z kwiatami i pierścionkiem ;-) Powiedz tylko co lubi Twoja dziewczyna, a odpowiedni scenariusz już wymyślimy ;-)
- montownia12
Re: W poszukiwaniu inspiracji dla pamiętnej chwili.
Witam może poczytaj trochę romansów tam jest takich historii dużo, zawsze będziesz miał inspirować się na czymś
-
peamOrarm
- Imię: peamOrarmRE
- Kontakt:
No ja niby cykle mam normalne i owulację też, ale nam nie wychodzi Boję się tych badań... usłyszeć, że coś jest nie tak i może nigdy nie będzie nam dane mieć drugiego maluszka