Schizofrenia czy Ukrainiec?HenryAmoli pisze: ↑20 mar 2019, 23:53 ok dzieki.
A mozecie cos powiedziec na temat tej ksiazki "Jezyk C. Szkola programowania. Wydanie VI" Stephen Prata ?
52 książki w rok!
52 książki w rok!
https://hostido.pl/polecam/WWW-COUT-PL
- Śniący
- Imię: Konrad
52 książki w rok!
No, nieźle!
Nigdy tyle książek nie przeczytałem w rok, a kocham czytać literaturę.
Obecnie czytam książki z Biblioteki, thrillery amerykańskie, ale mam tylko dwie, wypożyczone. Wcześniej czytałem jakieś kryminały.
Mam trochę własnych książek, które przeczytałem, ale już nie kupuję książek. Lepiej jest wypożyczać za darmo.
Nigdy tyle książek nie przeczytałem w rok, a kocham czytać literaturę.
Obecnie czytam książki z Biblioteki, thrillery amerykańskie, ale mam tylko dwie, wypożyczone. Wcześniej czytałem jakieś kryminały.
Mam trochę własnych książek, które przeczytałem, ale już nie kupuję książek. Lepiej jest wypożyczać za darmo.
52 książki w rok!
Znałem taką, którą czytała 1 książkę dziennie, ale rozumu jej od tego nie przybyło.
https://hostido.pl/polecam/WWW-COUT-PL
52 książki w rok!
Miałam sporą przerwę od czytania. Pierwszą książkę przeczytałam dopiero w marcu, autobiografię Wojewódzkiego. Obecnie czytam Tatuażystę z Auschwitz. Czytywałam też pewną powieść o gejach, ale jakoś nie umiem przebrnąć. Ta książka jest denna jak para kaloszy moczona w kakale
-
- Imię: Karolina
52 książki w rok!
Ja ostatnio przeczytałam Atlas Marzeń którą napisał Patryk Tarachoń. Lista marzeń obszerna i podpowiedzi jak podejść do swoich celów genialnie opisane. Nie spodziewałam się że e-book może być tak ciekawy.
52 książki w rok!
Można przeczytać 52 książki w rok. Niektórzy to potrafią. Ale żeby przetrawić treść tylu książek i coś z nich wynieść potrzeba dwa lub trzy razy tyle więcej czasu. Czytanie książek jako sport wyczynowy? Lekko chore.
52 książki w rok!
A ja od przyszłego roku robię sobie wyzwanie: 10 książek w rok. Może i mało tych książek, ale co tam, przynajmniej wiem iż się wyrobię. Trzymajcie za mnie kciuki od przyszłego roku!
52 książki w rok!
Sensowne założenie. Przynajmniej się na nich skupisz. Z listy czy spontaniczne wybory?
52 książki w rok!
Wiesz, ani jedno, ani drugie prawdą nie jest, z drugiej zaś obie są prawdą. Piję do tego, że często robiłam sobie listę, ale szybko je gubiłam. xD A jak chodzę do biblioteki, to jeśli mam finalnie coś na uwadze jeszcze przed wejściem do środka, i tak biorę coś jeszcze, co spokojnie mogę nazwać spontanicznym wyborem.
52 książki w rok!
Excelent ! Kreatorka z Ciebie.Pytalska pisze: ↑20 sie 2021, 19:09 Wiesz, ani jedno, ani drugie prawdą nie jest, z drugiej zaś obie są prawdą. Piję do tego, że często robiłam sobie listę, ale szybko je gubiłam. xD A jak chodzę do biblioteki, to jeśli mam finalnie coś na uwadze jeszcze przed wejściem do środka, i tak biorę coś jeszcze, co spokojnie mogę nazwać spontanicznym wyborem.
52 książki w rok!
o.O serio?
52 książki w rok!
Wiesz... każdy w pewnym sensie jest kreatorem. I ja również. A skomentowałam to tak a nie inaczej, gdyż lepiej nie nazywać kogoś po imieniu, zanim nie pokażą mu obrazu tego imienia.
52 książki w rok!
Może mówimy o innych poziomach kreacji. Więc myślisz, że lepiej najpierw udowodnić komuś coś i nie sugerować się jego opinią?
52 książki w rok!
Najpierw trzeba się poznać, że dana osoba jest taka i taka, a dopiero potem tak ją nazywać.
52 książki w rok!
Rozwiniesz myśl?
52 książki w rok!
Mnie interesują inne kwestie kogoś niż takie zwyczajne gadki szmatki. O wiele więcej powiesz mi o sobie mówiąc jaki masz typ osobowości. Aczkolwiek... nie muszę wiedzieć tego, prawda? Tylko, że dla mnie to konkret. I wcale nie oznacza, że musimy w ogóle się poznawać. Z jedną osobą piszesz choćby o tym, co lubisz robić na urlopie a z inną piszesz o kreacji umysłowej i głębi osobowości.
52 książki w rok!
Ależ... teraz prawimy o dwóch skrajnych przypadkach poznawania. xDwcale nie oznacza, że musimy w ogóle się poznawać