Wspomnień czar...

DZIAŁ ZAMKNIĘTY, archiwalny.
ODPOWIEDZ
Usunięty 2094

Wspomnień czar...

Post autor: Usunięty 2094 » 18 gru 2013, 15:49

Nie wiem, jak Wam, ale dla mnie urodziny to dobry moment na wspominanie tego, co było kiedyś. Troszkę sentymentalnej nutki nie zaszkodzi, a i w ten sposób można celebrować rocznicę.

Czy nasuwają Wam się jakieś wspomnienia, konkretne wydarzenia związane z forum? Pamiętacie jakieś szczególnie miłe momenty (i te niekoniecznie)? A może kogoś z dawnej ekipy Wam brakuje? Za kim tęsknicie?

Awatar użytkownika
Ruta
Spełniacz Marzeń

Re: Wspomnień czar...

Post autor: Ruta » 18 gru 2013, 15:52

Ja tęsknię za Perse. Serio. Bardzo mi szkoda, że jej nie ma.

Awatar użytkownika
Patorek
Spełniacz Marzeń
Imię: Twoje marzenie

Post autor: Patorek » 18 gru 2013, 15:53

Opłakuje odejście She. Najmilej wspominam audycje radiowe i konkursy 'na żywo' z tym związane to było naprawdę świetne.

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 18 gru 2013, 15:54

Audycji też mi brakuje. Pamiętacie, jak wybieraliśmy utwory do audycji? :>

Co do Perse, chętnie bym ją tutaj znowu zobaczyła.

Saya
Newbie

Post autor: Saya » 18 gru 2013, 16:00

Podobnie jak Patorek brakuje mi she, między innymi. Było wieli userow których nicków już nie pamietam a byli świetni te 3-4 lata temu.
Te głupawe rozmowy z she czy Mitsu nieraz całą noc na SB...

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 18 gru 2013, 16:02

Ja mam wrażenie, że odkąd she u nas nie pisze, to jest pewna luka, którą trzeba zapełnić... Jeśli nie zdecyduje się do nas ponownie zawitać, niech chociaż przyjdzie ktoś równie charyzmatyczny i pełen zapału, co she ;).

Saya
Newbie

Post autor: Saya » 18 gru 2013, 16:06

No bo jest ta luka, she była jedyna i niepowtarzana i wnosiła wiele na forum

Peggy_Brown
Marzyciel

Post autor: Peggy_Brown » 18 gru 2013, 23:40

Oczywiście że She :) Ona kojarzy mi się z tym forum i wtedy było całkiem fajnie.
Brakuje mi też Perse, która najpierw wydawała się być straszna, a później była już częścią forum i szkoda, że jej nie ma.
Bumki mi brakuje, tej starej i dawnej Bum. Nie tej która zajrzy tu od czasu do czasu na chwilę. No ale każdego można zrozumieć.
Było też miło kiedy byli inni użytkownicy, jakich poznałam kiedy ja pojawiłam się na forum. Nie pamiętam wszystkich nicków, tylko te nieliczne więc nie będę ich wspominała, co by nikogo nie pominąć.
Ale to są dawne etapy, które były. Dzisiaj są inni użytkownicy, którzy są częścią forum i tyle.

Awatar użytkownika
Pawian
Marzyciel

Post autor: Pawian » 19 gru 2013, 13:46

Czemu She juz nie ma?
Jezeli chodzi o mnie... Trzeba by bylo powtorzyc rozmowki na Skype :luka:

Pro
Newbie
Imię: Hubert

Post autor: Pro » 19 gru 2013, 13:50

Ja nie mam jakoś żadnego takiego wspomnienia z forum, może za krótko tu jestem, ale jeśli chodzi o osoby, które mogłyby wrócić, tak jak już kilka osób napisało - Obwarzanek. Do tego dodałbym jeszcze Erkannę, która wprawdzie szybko od nas uciekła, ale zdążyłem ją nawet polubić.

Awatar użytkownika
Pawian
Marzyciel

Post autor: Pawian » 19 gru 2013, 13:54

O wlasnie, Obwarzanek! Z tego co pamietam, to mowila, ze robi tylko przerwe. To juz chyba 4 miesiace? :/

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 19 gru 2013, 14:08

Erkanna też by mogła przyjść.

Moje wspomnienie? Początki mojej twórczości tutaj :rotfl:
Pamiętam, że prawie od zaraz chciałam być redaktorem, ale prawie wszyscy podeszli do tego sceptycznie (Ruta! Ty niedobra dziewojo xD), ale she jako jedyna (oprócz QD) zapałała optymizmem do mojego pomysłu.
Pamiętam też naszych sympatycznych kolegów, którzy robili awantury xD. Przechodzień, Cherry... co jak co, ale przynajmniej coś się działo.
O, albo kiedy Patorek ogłosił w dzień swoich urodzin, że odchodzi, choć to był żart ;D.

Pamiętam też czasy, gdy była tu większa aktywność, więcej osób zostawało...

Pamiętam, jak tworzyłam z Obwarzankiem, Rutą, ajwenhou super ekipę moderacyjną... Szkoda, że to już nie wróci :oczami:.

Awatar użytkownika
Ruta
Spełniacz Marzeń

Post autor: Ruta » 19 gru 2013, 14:12

Dafne pisze:O, albo kiedy Patorek ogłosił w dzień swoich urodzin, że odchodzi, choć to był żart .
To nie było prima aprilis?

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 19 gru 2013, 14:17

Ruta, tak, wtedy ;D.

Awatar użytkownika
Patorek
Spełniacz Marzeń
Imię: Twoje marzenie

Post autor: Patorek » 19 gru 2013, 14:52

Dafne pisze:O, albo kiedy Patorek ogłosił w dzień swoich urodzin, że odchodzi, choć to był żart ;D.
A pamiętasz jaki nick miałem na początku? :hyhy:

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 19 gru 2013, 14:55

Niewolnicy fikcji :3.

powidlo
Newbie
Imię: Olga

Post autor: powidlo » 23 gru 2013, 13:54

Ja pamiętam, jak było dużo legend o jakimś konflikcie między Perse a forum i jak bardzo żałowałam, że jej nie ma, chociaż jej jeszcze nie znałam. Czytałam jej posty i pewnego dnia... wróciła :) Może jeszcze tak będzie? Pamiętam zamieszanie, jakie zrobiłyśmy na forum z Guśką i samą Guśkę. O nicku Patorka też pamiętałam :3 I o tym, jak się wkurzyłam na sepana, bo mnie wyszukał na fejsbuku. I jak odkryłam, kim był V na poprzednich forach. I jak Dafne wróciła, bo jak przyszłam na forum to podobnie jak z Perse - czytałam posty, ale jej nie było. I jak Ruta zawsze miała ostatnie zdanie :D I jeszcze jak przyleciał TSB i trochę napady Borcejnowe. Jeszcze pamiętam gościa, którego nawet polubiłam (tylko nicku zapomniałam, ale mam go dalej na fejsbuku), w każdym razie uważał się za satanistę, ma swój zespół, mieszka za granicą. No i ja Aniol przyszedł.

Było dużo ciekawych dyskusji, zresztą moim zdaniem jest ich na forum dalej bardzo dużo. Ja podziwiam to, że userzy się udzielają w tych ciężkich, dla mnie czasem są zbyt trudne, aby napisać cokolwiek mądrego, niestety. Ale też to, że ciągle pojawiają się nowe, naprawdę osoby takie jak Ruta czy Dafne mają niesamowite pokłady w swoich glowach :D

Awatar użytkownika
Ruta
Spełniacz Marzeń

Post autor: Ruta » 23 gru 2013, 14:03

dż. pisze:I jak odkryłam, kim był V na poprzednich forach.
Zdradź sekret. xD

powidlo
Newbie

Post autor: powidlo » 23 gru 2013, 15:58

Nie mogę bo jeszcze będzie V jak wiesz co :D

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 23 gru 2013, 16:00

dż., a ja pamiętam, że kiedyś przelatywałaś, jak strzała między wątkami, a teraz jakby się bardziej włączasz, jest Ciebie więcej, pomimo że tylko niekiedy się logujesz.

powidlo
Newbie

Post autor: powidlo » 23 gru 2013, 16:04

Dafne, no bo tak się staram włączać, tylko albo systematyczności albo z kolei czasu brak :zawstydzony:

Ach, jeszcze pamiętam, jak była afera, bo V rezygnował z funkcji JA.

ODPOWIEDZ