Poinformowałem już rząd, lada chwila ogłoszona zostanie żałoba narodowa.Bum! pisze: A ostatnio moje trochę mi zmalały- więc rozmiar większe bardzo proszę
Kobiece piersi
Re: Kobiece piersi
Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi!Patorek pisze:Poinformowałem już rząd, lada chwila ogłoszona zostanie żałoba narodowa.Bum! pisze: A ostatnio moje trochę mi zmalały- więc rozmiar większe bardzo proszę
Nie rozumiem, jak można podchodzić do biustu, jak do czegoś świętego.
Nadawanie czemuś specjalnego znaczenia jest śmieszne i dobre dla chłopców, którzy jeszcze nie wiedzą, z czym to się je.
Nie wiem, co fajnego jest w cyckach. Jak są duże, to dyndają w trakcie podskoków. To je z automatu dyskwalifikuje. Dlatego nie powiem, że za moimi bardzo przepadam. Dla mnie jest to wiszący płat skóry, który zwisa jeszcze bardziej, jak kobieta karmi piersią.
Zresztą, większość kształtów jest dla mnie obleśna i nie do przyjęcia.
Nadawanie czemuś specjalnego znaczenia jest śmieszne i dobre dla chłopców, którzy jeszcze nie wiedzą, z czym to się je.
Nie wiem, co fajnego jest w cyckach. Jak są duże, to dyndają w trakcie podskoków. To je z automatu dyskwalifikuje. Dlatego nie powiem, że za moimi bardzo przepadam. Dla mnie jest to wiszący płat skóry, który zwisa jeszcze bardziej, jak kobieta karmi piersią.
-
- Imię: Kamil
Dafne pisze:Nie rozumiem, jak można podchodzić do biustu, jak do czegoś świętego.
Idź do lekarza, może to się leczy
Niestety jej pomoże tylko okład z kobiecych piersi.filozof90 pisze:Dafne pisze:Nie rozumiem, jak można podchodzić do biustu, jak do czegoś świętego.
Idź do lekarza, może to się leczy
-
Wy jesteście paskudni. Facet widzi tylko erotyczną część piersi. A dla nas czasami nie jest to nic fajnego.
Mogłabym się podpisać pod częścią wypowiedzi Dafne, jednak nie pod każdą. Ja swoich też nie lubię i nie wiem czym się tak można fascynować.
Mogłabym się podpisać pod częścią wypowiedzi Dafne, jednak nie pod każdą. Ja swoich też nie lubię i nie wiem czym się tak można fascynować.
-
- Imię: Kamil
Peggy_Brown, Ja za to nie widzę nic pociągającego w męskiej klacie, jakkolwiek by wyglądała. Może tutaj tkwi problem
chyba, że wygląda jak kobiecwe piersifilozof90 pisze:Peggy_Brown, Ja za to nie widzę nic pociągającego w męskiej klacie, jakkolwiek by wyglądała.
-
ale to jest temat o piersiach!filozof90 pisze:Ja za to nie widzę nic pociągającego w męskiej klacie, jakkolwiek by wyglądała. Może tutaj tkwi problem
Klata męska to inna sprawa
- Jaśmin
- Imię: Cornèlia
Każda płeć ma swoje "odchyły" Mój narzeczony moje piersi kocha i uwielbia i prawie się od nich nie odkleja... Jak tylko mijamy się w pokoju czy w korytarzu to zawsze dobra okazja by "pomacać". Tak samo jak ja lubię odznaczającą się pod ubraniem jego zawartość bokserek, więc... wszystko na swoim miejscu
Podobają mi się też kobiece piersi, ale te średniego rozmiaru, okrągłe, jędrne, kształtne i pasujące do sylwetki. Duże to spory kłopot w niektórych sytuacjach, moja przyjaciółka ma wielkie piersi i problem z dobraniem stanika czy nawet bluzek letnich. Niejedną, która jej się podobała odrzuca, bo nie ubierze do niej stanika a bez stanika nie jest w stanie funkcjonować. Ja za to mój biust bardzo lubię, bo jest dokładnie w sam raz, nie jestem deską, ale też mogę sobie pozwolić w lecie na ubrania bez stanika i nic mi nie zwisa i nie podskakuje przesadnie. Także nie mam zastrzeżeń.
Piersi są fajnym "antystresem"... nie wiem czy wy też, ale jak mam stresujące momenty to sobie je trochę pougniatam i od razu mi lepiej Lubię na nie patrzeć, jak ładnie układają się na nich ubrania, jaką ładną górkę tworzą pod bluzkami i jak wypełniają strój kąpielowy w lecie
Podobają mi się też kobiece piersi, ale te średniego rozmiaru, okrągłe, jędrne, kształtne i pasujące do sylwetki. Duże to spory kłopot w niektórych sytuacjach, moja przyjaciółka ma wielkie piersi i problem z dobraniem stanika czy nawet bluzek letnich. Niejedną, która jej się podobała odrzuca, bo nie ubierze do niej stanika a bez stanika nie jest w stanie funkcjonować. Ja za to mój biust bardzo lubię, bo jest dokładnie w sam raz, nie jestem deską, ale też mogę sobie pozwolić w lecie na ubrania bez stanika i nic mi nie zwisa i nie podskakuje przesadnie. Także nie mam zastrzeżeń.
Piersi są fajnym "antystresem"... nie wiem czy wy też, ale jak mam stresujące momenty to sobie je trochę pougniatam i od razu mi lepiej Lubię na nie patrzeć, jak ładnie układają się na nich ubrania, jaką ładną górkę tworzą pod bluzkami i jak wypełniają strój kąpielowy w lecie
- Śniący
- Imię: Konrad
Ja kocham cycuszki kobiet.
Nie muszą być takie duże, ale w sam raz.
Nie muszą być takie duże, ale w sam raz.
Oczywiście , że kręcą mnie kobiece piersi. Nie muszą być bardzo duże ale powinny być jędrne, kształtne i sprężyste
W dalszym ciągu nie lubię mojego biustu. Nie są jędrne, ani kragle, mają raczej podłużny kształt. Przez dużo czasu stanowiły mój kompleks. Gdy się odchudzilam, to zmalaly, poprawił się ich kształt, zaczęły mi się podobać. Nigdy nie będą takie, jakie bym chciała, dlatego pogodzilam się z ich wyglądem. Piersi są różne i nie wszystkie są jędrne. Niektóre kobiety mają bardziej obwisle i nic na to nie poradzą. Ale te obwisle też mogą mieć swój urok. Osobiście... uważam, że nie ma w piersiach nic niezwykłego.
Ja mój całkiem lubię, ma idealny rozmiar i kształty, są jędrne i z czasem, jak ćwiczę klatkę zauważyłam znaczącą poprawę w tym, jak się układa. Kiedyś na niego marudziłam, marudzę też, kiedy nakładam stanik z pushupem, bo wtedy naprawdę go nie lubię, a czasem w sumie tak pasuje, ale cóż. Podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Dokładnie, mój też. Co prawda nie zawsze mi się to podoba, ale on je tak lubiAilén pisze:Jak tylko mijamy się w pokoju czy w korytarzu to zawsze dobra okazja by "pomacać"
mam pytanie: jak leżycie w staniku na boku, to piersi wam zostają w miseczkach czy nie?
czy może to zależy od dobrze dobranego stanika?
- Jaśmin
- Imię: Cornèlia
Mi zostają
Minusem (lub plusem) jest to, ze przez rozmiar moich piersi moge ubrac najzwyklejsza bokserke i juz wygladam wulgarnie
Zostaja, jesli stanik jest dobrze dobrany w obwodzie.Mia pisze:mam pytanie: jak leżycie w staniku na boku, to piersi wam zostają w miseczkach czy nie?
czizu, wiedziałam.. mam taki problem z dobraniem stanika że nooo.. ale w sumie to nie ten temat -.- '