Kobiece piersi

Seks od dawna nie jest tematem tabu. Pojawia się wszędzie - w życiu, w telewizji, a szczególnie w Internecie, dlatego porozmawiajmy o nim i o naszych doświadczeniach.
Możliwość postowania tylko dla aktywnych userów!
Awatar użytkownika
Patorek
Spełniacz Marzeń
Imię: Twoje marzenie

Re: Kobiece piersi

Post autor: Patorek » 26 lip 2012, 17:09

Bum! pisze: A ostatnio moje trochę mi zmalały- więc rozmiar większe bardzo proszę :niepewny:
Poinformowałem już rząd, lada chwila ogłoszona zostanie żałoba narodowa.

Bum!
Newbie

Post autor: Bum! » 26 lip 2012, 17:28

Patorek pisze:
Bum! pisze: A ostatnio moje trochę mi zmalały- więc rozmiar większe bardzo proszę :niepewny:
Poinformowałem już rząd, lada chwila ogłoszona zostanie żałoba narodowa.
Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi!

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 14 paź 2013, 13:18

Nie rozumiem, jak można podchodzić do biustu, jak do czegoś świętego. :zdziwko:
Nadawanie czemuś specjalnego znaczenia jest śmieszne i dobre dla chłopców, którzy jeszcze nie wiedzą, z czym to się je.

Nie wiem, co fajnego jest w cyckach. Jak są duże, to dyndają w trakcie podskoków. To je z automatu dyskwalifikuje. Dlatego nie powiem, że za moimi bardzo przepadam. Dla mnie jest to wiszący płat skóry, który zwisa jeszcze bardziej, jak kobieta karmi piersią.

Zresztą, większość kształtów jest dla mnie obleśna i nie do przyjęcia.

filozof90
Newbie
Imię: Kamil

Post autor: filozof90 » 14 paź 2013, 14:29

Dafne pisze:Nie rozumiem, jak można podchodzić do biustu, jak do czegoś świętego. :zdziwko:
Nadawanie czemuś specjalnego znaczenia jest śmieszne i dobre dla chłopców, którzy jeszcze nie wiedzą, z czym to się je.

Nie wiem, co fajnego jest w cyckach. Jak są duże, to dyndają w trakcie podskoków. To je z automatu dyskwalifikuje. Dlatego nie powiem, że za moimi bardzo przepadam. Dla mnie jest to wiszący płat skóry, który zwisa jeszcze bardziej, jak kobieta karmi piersią.

Idź do lekarza, może to się leczy :ciacho:

Awatar użytkownika
Patorek
Spełniacz Marzeń
Imię: Twoje marzenie

Post autor: Patorek » 14 paź 2013, 15:41

filozof90 pisze:
Dafne pisze:Nie rozumiem, jak można podchodzić do biustu, jak do czegoś świętego. :zdziwko:

Idź do lekarza, może to się leczy :ciacho:
Niestety jej pomoże tylko okład z kobiecych piersi.

Peggy_Brown
Marzyciel

Post autor: Peggy_Brown » 15 paź 2013, 10:27

Wy jesteście paskudni. Facet widzi tylko erotyczną część piersi. A dla nas czasami nie jest to nic fajnego.
Mogłabym się podpisać pod częścią wypowiedzi Dafne, jednak nie pod każdą. Ja swoich też nie lubię i nie wiem czym się tak można fascynować.

filozof90
Newbie
Imię: Kamil

Post autor: filozof90 » 15 paź 2013, 14:15

Peggy_Brown, Ja za to nie widzę nic pociągającego w męskiej klacie, jakkolwiek by wyglądała. Może tutaj tkwi problem :cwaniak:

Pro
Newbie
Imię: Hubert

Post autor: Pro » 15 paź 2013, 14:18

filozof90 pisze:Peggy_Brown, Ja za to nie widzę nic pociągającego w męskiej klacie, jakkolwiek by wyglądała.
chyba, że wygląda jak kobiecwe piersi :rotfl:

Peggy_Brown
Marzyciel

Post autor: Peggy_Brown » 15 paź 2013, 15:51

filozof90 pisze:Ja za to nie widzę nic pociągającego w męskiej klacie, jakkolwiek by wyglądała. Może tutaj tkwi problem
ale to jest temat o piersiach!
Klata męska to inna sprawa :P

Awatar użytkownika
Jaśmin
Extra marzyciel
Imię: Cornèlia

Post autor: Jaśmin » 04 sty 2017, 1:09

Każda płeć ma swoje "odchyły" :swirus: Mój narzeczony moje piersi kocha i uwielbia i prawie się od nich nie odkleja... Jak tylko mijamy się w pokoju czy w korytarzu to zawsze dobra okazja by "pomacać". Tak samo jak ja lubię odznaczającą się pod ubraniem jego zawartość bokserek, więc... wszystko na swoim miejscu :niepewny:

Podobają mi się też kobiece piersi, ale te średniego rozmiaru, okrągłe, jędrne, kształtne i pasujące do sylwetki. Duże to spory kłopot w niektórych sytuacjach, moja przyjaciółka ma wielkie piersi i problem z dobraniem stanika czy nawet bluzek letnich. Niejedną, która jej się podobała odrzuca, bo nie ubierze do niej stanika a bez stanika nie jest w stanie funkcjonować. Ja za to mój biust bardzo lubię, bo jest dokładnie w sam raz, nie jestem deską, ale też mogę sobie pozwolić w lecie na ubrania bez stanika i nic mi nie zwisa i nie podskakuje przesadnie. Także nie mam zastrzeżeń.

Piersi są fajnym "antystresem"... nie wiem czy wy też, ale jak mam stresujące momenty to sobie je trochę pougniatam i od razu mi lepiej :rotfl: Lubię na nie patrzeć, jak ładnie układają się na nich ubrania, jaką ładną górkę tworzą pod bluzkami i jak wypełniają strój kąpielowy w lecie :D

Awatar użytkownika
Śniący
Łapacz chmur
Imię: Konrad

Post autor: Śniący » 04 sty 2017, 8:30

Ja kocham cycuszki kobiet.
Nie muszą być takie duże, ale w sam raz. :serce:

Usunięty 5938

Post autor: Usunięty 5938 » 04 sty 2017, 8:56

Oczywiście , że kręcą mnie kobiece piersi. Nie muszą być bardzo duże ale powinny być jędrne, kształtne i sprężyste

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 04 sty 2017, 14:49

W dalszym ciągu nie lubię mojego biustu. Nie są jędrne, ani kragle, mają raczej podłużny kształt. Przez dużo czasu stanowiły mój kompleks. Gdy się odchudzilam, to zmalaly, poprawił się ich kształt, zaczęły mi się podobać. Nigdy nie będą takie, jakie bym chciała, dlatego pogodzilam się z ich wyglądem. Piersi są różne i nie wszystkie są jędrne. Niektóre kobiety mają bardziej obwisle i nic na to nie poradzą. Ale te obwisle też mogą mieć swój urok. Osobiście... uważam, że nie ma w piersiach nic niezwykłego.

adelia
Newbie

Post autor: adelia » 04 sty 2017, 18:14

Ja mój całkiem lubię, ma idealny rozmiar i kształty, są jędrne i z czasem, jak ćwiczę klatkę zauważyłam znaczącą poprawę w tym, jak się układa. Kiedyś na niego marudziłam, marudzę też, kiedy nakładam stanik z pushupem, bo wtedy naprawdę go nie lubię, a czasem w sumie tak pasuje, ale cóż. Podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Ailén pisze:Jak tylko mijamy się w pokoju czy w korytarzu to zawsze dobra okazja by "pomacać"
Dokładnie, mój też. Co prawda nie zawsze mi się to podoba, ale on je tak lubi :luka:

Usunięty 6091

Post autor: Usunięty 6091 » 16 sty 2017, 14:13

mam pytanie: jak leżycie w staniku na boku, to piersi wam zostają w miseczkach czy nie?
czy może to zależy od dobrze dobranego stanika?

Awatar użytkownika
Jaśmin
Extra marzyciel
Imię: Cornèlia

Post autor: Jaśmin » 16 sty 2017, 20:52

Mi zostają ;)

Awatar użytkownika
Pawian
Marzyciel

Post autor: Pawian » 18 sty 2017, 17:14

Minusem (lub plusem) jest to, ze przez rozmiar moich piersi moge ubrac najzwyklejsza bokserke i juz wygladam wulgarnie :oczami:

Leah P
Marzyciel
Imię: Leah

Post autor: Leah P » 21 sty 2017, 0:31

Mia pisze:mam pytanie: jak leżycie w staniku na boku, to piersi wam zostają w miseczkach czy nie?
czy może to zależy od dobrze dobranego stanika?
Zostaja, jesli stanik jest dobrze dobrany w obwodzie.

Usunięty 6091

Post autor: Usunięty 6091 » 23 sty 2017, 19:21

czizu, wiedziałam.. mam taki problem z dobraniem stanika że nooo.. ale w sumie to nie ten temat -.- '

ODPOWIEDZ