Ile czasu trwa wasz stosunek?
Ile czasu trwa wasz stosunek?
Taki najdłuższy? Najkrótszy? Przeciętny? Z grą wstępną lub bez 
Re: Ile czasu trwa wasz stosunek?
Nikogo to nie powinno obchodzic.
Ale niech bedzie: wystarczajaco dlugo.
Ale niech bedzie: wystarczajaco dlugo.
-
Icannotfly.

- Imię: Agnieszka
Za każdym razem inaczej. Raz krócej, raz dłużej...
Nie siedzę z zegarkiem w ręce i nie wyliczam.
Nie siedzę z zegarkiem w ręce i nie wyliczam.
8 godzin.Muszol pisze:Taki najdłuższy?
5 minut.Muszol pisze:Najkrótszy?
Godzina.Muszol pisze:Przeciętny?
2-3 godziny.Muszol pisze:Z grą wstępną
Godzina.Muszol pisze:bez
Temat może i głupawy, ale te wasze pościki jeszcze bardziej! 
-
Usunięty 2094
Bum, odpowiedziałabyś chociaż na pytania z ankiety.
(znowu pomyliłam "zmień" z krzyżykiem, chyba się farbuję na blond
)
Pal licho.
A tak serio. Nie uprawiam seksu z zegarkiem w ręku... Choć obstawiam, że nawet, gdyby najkrótszy seks z facetem, którego kocham trwał 10 sekund, i tak byłabym zadowolona.
(znowu pomyliłam "zmień" z krzyżykiem, chyba się farbuję na blond
Pal licho.
A tak serio. Nie uprawiam seksu z zegarkiem w ręku... Choć obstawiam, że nawet, gdyby najkrótszy seks z facetem, którego kocham trwał 10 sekund, i tak byłabym zadowolona.
No dobra nikt nie uprawia seksu z zegarkiem w reku, bo to raczej nie są zawody.
Tym bardziej, że nie ma na to reguły, raz szybki numerek, raz namiętnie z gra wstępna, raz bez.
Chociaż jakiś czas temu gdzieś czytałam w statystykach, ze średnia stosunku to 27 min. Jednak nie wiem czy to razem z gra wstępną czy tez nie.
Tym bardziej, że nie ma na to reguły, raz szybki numerek, raz namiętnie z gra wstępna, raz bez.
Chociaż jakiś czas temu gdzieś czytałam w statystykach, ze średnia stosunku to 27 min. Jednak nie wiem czy to razem z gra wstępną czy tez nie.
TO NAJLEPIEJ USUŃCIE TEMAT
I TYLE.
Jakoś temat dla was głupi. beznadziejny ale każdy się wypowiada
Proszę do zamknięcia.
Proszę do zamknięcia.
-
Usunięty 2094
Bum!, ja mam tak, że gdy się już kocham, to tracę rachubę czasu. Mogę to robić w przeciągu, jak już powiedziałam, kilku sekund, a to dla mnie będzie 5 minut. Mogę robić to w przeciągu 15- 20 minut, a będzie to dla mnie kilka minut. Nie zastanawiam się, ile trwa stosunek, skupiam się na przyjemności... Dlatego ciężko mi powiedzieć, ile on trwa. Może stąd ta reakcja z początku. Bardziej było to zdziwienie.
Najkrótszy stosunek 24 h,
najdłuższy tydzień w łóżku .
-
Usunięty 2094
Wytrwały jesteś... Od dzisiaj Ci mówię "miszczu".niewolnicy_fikcji pisze:Najkrótszy stosunek 24 h,
Ja wiem, wiem, że próbowałeś obśmiać temat koleżanki. Ale. Fizycznie jest to niemożliwe, w sensie utrzymanie erekcji przez tak długi czas.
Przez 24h? czy przez tydzień? bo nie wiem czy mam się zacząć kłócić hyhy .Robe-Rose pisze:Ja wiem, wiem, że próbowałeś obśmiać temat koleżanki. Ale. Fizycznie jest to niemożliwe, w sensie utrzymanie erekcji przez tak długi czas.
-
Usunięty 2094
I jedno, i drugie, szerloku.niewolnicy_fikcji pisze:Przez 24h? czy przez tydzień? bo nie wiem czy mam się zacząć kłócić hyhy .Robe-Rose pisze:Ja wiem, wiem, że próbowałeś obśmiać temat koleżanki. Ale. Fizycznie jest to niemożliwe, w sensie utrzymanie erekcji przez tak długi czas.
Foszek?Muszol pisze:TO NAJLEPIEJ USUŃCIE TEMATI TYLE.
Proszę do zamknięcia.
Ja tam mysle, ze takie pytania z logicznego punktu widzenia sa glupie, bo ten kto z premedytacja mierzyl sobie czas (a nie przypakiem zerkajac przed i po na komorke) ma cos nie tak z glowa.. by TAKI moment liczyc.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 22:16 przez Ruta, łącznie zmieniany 1 raz.
nie tylko nie rozumiem po co krytyka jak za chwile wypowiadanie się w tym GŁUPIM temacieEteryczna pisze:Foszek?
Kto chce niech odpowiada, kto nie chce ten niech nie odpowiada
o długości penisa gadać chcą, a jeśli mają pisać o długości stosunku to widzą problem. ehh 
nie będę oryginalna - nie robię tego z zegarkiem w ręku. czasem dłużej, czasem krócej. zależy od stopnia mojego napalenia, jak również od tego czy jestem trzeźwa. są szybkie numerki, a są i romantyczne długie wieczory kiedy odlepić się od siebie nie można.
nie będę oryginalna - nie robię tego z zegarkiem w ręku. czasem dłużej, czasem krócej. zależy od stopnia mojego napalenia, jak również od tego czy jestem trzeźwa. są szybkie numerki, a są i romantyczne długie wieczory kiedy odlepić się od siebie nie można.
Temat nie jest glupi, tylko forma zadanego pytania. Bo mozna gadac o dlugosci stosunku (jak o dlugosci czlonka).. ale pytanie, po ktorym oczekuje sie sprecyzowanego czasu jest debilne, bo to tak jakbym zapytala 'ile zajmuje Ci s.ranie?'Muszol pisze:nie tylko nie rozumiem po co krytyka jak za chwile wypowiadanie się w tym GŁUPIM temacieEteryczna pisze:Foszek?
ależ oczywiście. Moje pytanie nie miało na celu podania dokładnych minut, czasem po prostu zbieg okoliczności jest taki że przed spojrzymy na zegarek, a ubierając się po usiądziemy koło zegarka czy telefonuajwenhou pisze:nie robię tego z zegarkiem w ręku.
Chcesz się przekonać? hyhyRobe-Rose pisze:I jedno, i drugie, szerloku.
czasem nie ma sensu, i takie krótkie 'zabiegi' się zdarzająMuszol pisze:czasem po prostu zbieg okoliczności jest taki że przed spojrzymy na zegarek
Eterku kochanie, to zależy od tego co wcześniej zjemy xDEteryczna pisze:'ile zajmuje Ci s.ranie?'
Podobnie jest z tym przy seksie, jak duzo zjemy, to albo sie nam nie chce... albo szybko sie meczymy.ajwenhou pisze:Eterku kochanie, to zależy od tego co wcześniej zjemy xDEteryczna pisze:'ile zajmuje Ci s.ranie?'
ta pewnie.. bo ja chciałam jeszcze wynik z sekundachEteryczna pisze:po ktorym oczekuje sie sprecyzowanego czasu jest debilne
Muszol, no wybacz, ale pytajac 'ile czasu' to wlasnie to sugerujesz. Zwlaszcza jak pytasz o najdluzszy czy najkrotszy. Zupelnie jakbym pytala biegacza 'ile czasu trwa Twoj bieg? Ile najdluzszy, ile najkrotszy?', ale debatowac o tym nie bede juz, bo chyba obie wiemy o czym mowa. 
ile czasu? dużo czasu. masz odpowiedźEteryczna pisze:'ile czasu' to wlasnie to sugerujesz.
To skoro tak, o po co zakladasz takie tematy? Tu sie dyskutuje przeciez.Muszol pisze:ile czasu? dużo czasu. masz odpowiedźEteryczna pisze:'ile czasu' to wlasnie to sugerujesz.
Bo bezsensownie mówisz że wymagam sprecyzowanego czasu, gdzie tak napisałam? Daj spokój, odpuść sobie bo wszędzie widzisz problem, coś nie pasuje to po prostu nie pisz i nie wywołuj znowu zbędnej dyskusji.
Nie pisalam, ze tego wymagasz, tylko, ze tak to napisalas. To co innego.
Wiec sie nie dziw, ze ktos wysmieje to pytanie...
Wyśmiewa pytanie? A po chwili na nie odpowiada? Zaprzecza sobie.
Dobra nie mam najmniejszej ochoty na kolejną do niczego nie prowadzącą dyskusję z Tobą.
Dobra nie mam najmniejszej ochoty na kolejną do niczego nie prowadzącą dyskusję z Tobą.
Spinacie się jak stare dziady .
Mamy po '20' lat, przed nami cały świat - kochajcie się.
Skończcie z beznadziejnymi postami, przestańcie dogryzać sobie,
a jeśli moderator zdecyduje, by zamknąć ten temat, to tak zrobi.
Lepiej tą energię włóżcie w tworzenie nowych tematów lub w rozwijanie ciekawych dyskusji na wysokim poziomie.
peace yoł
Mamy po '20' lat, przed nami cały świat - kochajcie się.
Skończcie z beznadziejnymi postami, przestańcie dogryzać sobie,
a jeśli moderator zdecyduje, by zamknąć ten temat, to tak zrobi.
Lepiej tą energię włóżcie w tworzenie nowych tematów lub w rozwijanie ciekawych dyskusji na wysokim poziomie.
peace yoł
To juz ich sprawa czy chca odpowiadac na glupie pytania.. ale zawsze ktos musi je najpierw zadac.Muszol pisze:Wyśmiewa pytanie? A po chwili na nie odpowiada? Zaprzecza sobie.