W tym wątku będziemy wymyślać tematy opowiadania, może od razu jakieś takie mini streszczenia, żeby mniej więcej wiedzieć o czym mamy pisać, oczywiście będzie możliwość odchodzenia trochę od wątku
Więc TrisHka, z tego co widzę tylko my dwie jesteśmy w grupie powieściopisarek, więc jaki temat proponujesz jako pierwszy ?
Na pewno będzie uwzględniona cała administracja, po za tym Ty, myślę że mniej więcej te osoby, które zostały wytypowane do konkursu mozna uwzględnić
Niech będzie to jakieś opowiadanie nawiązujące do tego co się dzieje na forum, nie zaczynajmy może od romansideł, tylko wymyślmy jakiś kryminał, badź opowiadanie o fabule zagadki kryminalistycznej, czy też detektywistycznej, co Ty na to ?
Nie dałam do końca tematu opowiadania, żeby wprowadzić na forum nutkę tajemnicy bo tlyko ja i Ty, nawet modeartorzy nie maja tu wstepu
Wiesz trzeba pisac tak to opowiadanie, zeby odzwierciedlało trochę sytuacje na forum.
TrisHka, co sądzisz o tym, by już pierwszy odcinek naszego opowiadania się ukazał ?
Mogliby userzy coś pokomentować, no i by czekali na kolejne częsci ze zniecierpliwieniem
Bo z tego co widzę, to fajnie zaczyna nam się to opowiadanie układać, a jakbyśmy dały jedną część to może ktoś by się do nas przyłączył
TrisHka, ok Wiesz nie podejrzewałam, że nawet coś sensownego i trzymającego się kupy będzie nam wychodzić, przyznam że za jakiś czas może być bardzo ciekawie
TrisHka, no można trochę więcej dawać sytuacji komicznych wspomnieć o moim paluchu, ale też troche umiaru musimy w tym miec, zeby jednak głowny watek był trochę powazniejszy o tym tajemniczym zniknięciu Agu
TrisHka, może byc może
Dobra, dopisz jeszcze swoją część, i możesz już wkleić kolejną część w tym temacie dostępnym dla wszystkich
Tak będziemy na zmianę dodawać do tego tematu ogólnodostępnego