Ja jak na razie nie mam, ale jutro idę wyrobić
Paszport
- QueenDream

- Imię: Aldona
Paszport
W sumie wydawałoby się że jest dokumentem mało istotnym, no ale czasem jednak się przydaje. Posiadacie ten dokument? Od jak dawna? Przydał się Wam kiedyś? Jak długo czekaliście na jego wydanie?
-
alyouidiot

-
Obwarzanek

- Imię: Ignac.
Ja mam od "zawsze", bo był mi potrzebny od czasu kiedy skończyłam 2 miesiące
Na początku chyba byłam wpisana u mamy, a potem to już mój i mam do teraz. Zawsze dobrze jest mieć, nigdy nie wiadomo co człowiekowi będzie potrzebne. W te wakacje też sie przydał, kiedy się przyda znowu nie wiem, ale mam nadzieję, że szybko, bo lubię podróżować 
-
Icannotfly.

- Imię: Agnieszka
- QueenDream

- Imię: Aldona
Swego czasu miałem dwa paszporty - polski i austriacki. Teraz mam tylko jeden - ten pierwszy stracił swoją ważność, a ja nie mam czasu na wyrobienie nowego, tym bardziej, że mam jeszcze jeden, który wciąż jest aktualny.
Dla mnie to zawsze był istotny dokument - już jako dziecko jeździłem z rodzicami na zagraniczne wakacje.
Dla mnie to zawsze był istotny dokument - już jako dziecko jeździłem z rodzicami na zagraniczne wakacje.
-
Peggy_Brown

Mam chyba jeszcze ważny w tym roku tylko. Nie jest mi potrzebny bo jeśli się gdzieś wybieram wystarczy mi dowód. Ale wolałam paszport mieć w torbie zapakowany.
Teraz go mieć nie będę, bo coś koło wiosny chyba już nieaktualny będzie. Kolejny wyrobię dopiero jak zaplanuję wycieczkę gdzieś, gdzie będzie on wymagany.
Teraz go mieć nie będę, bo coś koło wiosny chyba już nieaktualny będzie. Kolejny wyrobię dopiero jak zaplanuję wycieczkę gdzieś, gdzie będzie on wymagany.
-
Peggy_Brown