Konwenty mangowe
- kioketsuke

Konwenty mangowe
Jest na forum ktoś kto jeździ bądź zamierza jeździć na organizowane w Polsce konwenty mangowe? ;3.
- kioketsuke

- kioketsuke

ja kocham konwenty
. świetna zabawa, masa ciekawych ludzi + moi znajomi, z którymi inaczej praktycznie nie mogę się widywać, bo mieszkają daleko ;3. na wanekon miałam jechać, ale pieniędzy brak :c. pojawię się na yappari i music bank w Toruniu, na KoneCONie 4 w Szczecinie i albo na Chapterze 7 w Gdańsku albo na Krakonie w Krakowie ;3.
-
Puma0000100

- Imię: Żaneta
Ja też jeżdżę! W tym roku byłam na Magnificonie i bawiłam się świetnie. Na 100% będę też na chapterze 7 i na koneconie 4 (w sumie, na kone co roku jestem, bo mam stosunkowo blisko), może jeszcze BAKĘ zaliczę i jeszcze parę innych 
kioketsuke - skoro jedziesz na chapter i kone, to może warto skorzystać z okazji na spotkanie się, hm?
kioketsuke - skoro jedziesz na chapter i kone, to może warto skorzystać z okazji na spotkanie się, hm?
-
InfernalTear

Re: Konwenty mangowe
jeszcze nie byłam, ale zamierzam pojechać w wakacje na Krakon ;p
Niestety nie miałam jeszcze okazji.
Chociaż z chęcią bym się wybrała .
Chociaż z chęcią bym się wybrała .
-
filozof90

- Imię: Kamil
Kilkukrotnie odwiedzałem Magnificon, raz Natcon, dwa razy Bake i Porytkon. Jednak to było daaaawno temu, teraz już mnie tak nie ciągnie.
Z przyjemnością na taki konwent bym pojechał
Też chętnie się wybiorę, ale miło by było żeby były jakieś osoby w moim wieku 
Wybiera sie ktoś może na NiuCon do Wrocławia na początku sierpnia?
- Nomicane

- Imię: Victoria
Czuję się nowicjuszem, bo byłam tylko na tegorocznym Pyrkonie. ;_; Wybierałam się na zeszłoroczny Polcon, ale w końcu nie wyszło.
Teraz w sierpniu w planach na pewno Niucon, a następnie Polcon. Tym razem się uda! ^^
Teraz w sierpniu w planach na pewno Niucon, a następnie Polcon. Tym razem się uda! ^^
Możliwe że wpadnę, ale znając Twoje możliwości to na jednej kracie piwa się nie skończy...Saya pisze:Wybiera sie ktoś może na NiuCon do Wrocławia na początku sierpnia?
W planach Woodstock, ale to jak nie będzie kasy
- Nomicane

- Imię: Victoria
Zdjęć raczej samych w sobie dużo nie mam, może max z 5 tylko... jedynie kilka krótkich filmików z pierwszego dnia zanim padł mi telefon XD A jak już padł, to do końca konwentu problem, bo w sleeproomach nie było prądu, yeah haha. Więc dość... znikome ilości.Dafne pisze:Nomicane, pochwalisz się zdjęciami z Pyrkony?
jedna krata to rozgrzewkaMakaron pisze:Możliwe że wpadnę, ale znając Twoje możliwości to na jednej kracie piwa się nie skończy...