Pocałunek homo

Seks od dawna nie jest tematem tabu. Pojawia się wszędzie - w życiu, w telewizji, a szczególnie w Internecie, dlatego porozmawiajmy o nim i o naszych doświadczeniach.
Możliwość postowania tylko dla aktywnych userów!
Obwarzanek
Newbie
Imię: Ignac.

Post autor: Obwarzanek » 30 lip 2010, 15:41

Portfolio pisze:Męskie pary homo publicznie okazujące sobie miłość obrzydzają widok 99% procentom hetero
To chyba 99% hetero to mężczyźni.

Icannotfly.
Newbie
Imię: Agnieszka

Post autor: Icannotfly. » 30 lip 2010, 19:49

Zdarzyło mi się. Nic fajnego, wolę męskie usta. ^^

Awatar użytkownika
kioketsuke
Extra marzyciel

Post autor: kioketsuke » 08 sie 2010, 21:19

zdarzyło mi się i to nie raz, w zasadzie to niewiele się to dla mnie różniło od pocałunku w chłopakiem xd ale to może dlatego, że jestem biseksualna ; p.

Awatar użytkownika
magdusia
Spełniacz Marzeń

Post autor: magdusia » 09 sie 2010, 16:54

kioketsuke pisze:że jestem biseksualna ; p.
To chyba bardzo modne teraz. :hyhy: Wiele dziewczyn tak stwierdza.

Q
Spełniacz Marzeń

Post autor: Q » 09 sie 2010, 16:55

^Dokładnie. W sumie to nie tylko dziewczyny tak się deklarują :>

Awatar użytkownika
magdusia
Spełniacz Marzeń

Post autor: magdusia » 09 sie 2010, 16:57

Myślę, że wiele z tych osób, tak naprawdę do końca nie wie co oznacza ów słowo. Myślę, że to jest na zasadzie: Po prostu fajnie brzmi, większość tak mówi, to i ja będę cool :D :hyhy:

Q
Spełniacz Marzeń

Post autor: Q » 09 sie 2010, 17:00

Albo wiedzą o co w tym chodzi, ale swoją biseksualną przygodę kończą na czczych deklaracjach. No, ewentualnie na jakiejś imprezie dadzą buzi koledze/koleżance, uprzednio dodając sobie animuszu alkoholem.
Po pijaku rożne głupoty się robi.

młoda
Marzyciel-Gaduła+

Post autor: młoda » 09 sie 2010, 17:02

biseksualizm to nie jest tylko pociąg seksualny... to umiejętność obdarowania uczuciem drugiej osoby, i potrafienie stworzyć z nią związku.

mnie też kobiety pociągają, ale bi nie jestem, bo nie wyobrażam sobie związku z kobietą ._.

Awatar użytkownika
magdusia
Spełniacz Marzeń

Post autor: magdusia » 09 sie 2010, 17:06

Zastanawiam się dlaczego nie pokazują tej rzekomej bi-seksualności publicznie. Czyżby strach przed opiniami na temat homoseksualistów? :zdziwko:
Q pisze:dadzą buzi koledze/koleżance
?ooo... Moje miasto jest pełne biseksualistów. Chyba. Co chwila widzę panienki dające sobie słit buziaki na przywitanie. :rotfl: :hyhy:

Awatar użytkownika
kioketsuke
Extra marzyciel

Post autor: kioketsuke » 09 sie 2010, 22:23

magdusia pisze:
kioketsuke pisze:że jestem biseksualna ; p.
To chyba bardzo modne teraz. :hyhy: Wiele dziewczyn tak stwierdza.
teraz może i to modne, ale o tym, że jestem bi wiem od dłuższego czasu ^^' mam na koncie związek z dziewczyną i dwa z chłopakami. wszystkie wspominam dobrze i żałuję, że się rozpadły, ale wiem, że tak musiało być.
mówisz o nie obnoszeniu się z tym. zastanów się, większość ludzi uważa dwie osoby tej samej płci, które powiedzmy się całują albo trzymają za ręce za coś gorszącego. po co uprzykrzać życie innym ludziom? ; d chociaż ja tam się z moją byłą raczej nie kryłam.

Obwarzanek
Newbie

Post autor: Obwarzanek » 09 sie 2010, 22:28

Przekonanie o własnym biseksualizmie czy homoseksualizmie podczas okresu dojrzewania z punktu widzenia seksuologii jest całkowicie normalne i zdarza się stosunkowo często; później się z tego "wyrasta". Dlatego podchodziłabym z rezerwą do bi lub homo - nastek, bez względu na liczbę związków. To tak dla wiedzy ogółu, co by albo nie ciągnęli wątku biseksualizmu tutaj, albo przenieśli się gdzie indziej ^^

Awatar użytkownika
kioketsuke
Extra marzyciel

Post autor: kioketsuke » 09 sie 2010, 23:56

nie sądzę żeby mi to przeszło ;d a teraz pytanie co do tematu:
co czujecie widząc całującą się parę homo? ;d

Nandelle

Post autor: Nandelle » 10 sie 2010, 0:10

kioketsuke pisze:co czujecie widząc całującą się parę homo?
To samo, co widząc hetero. Czyli myślę sobie, czy muszą, to robić publicznie? I idę dalej, no jeśli właśnie w tym momencie idę :D

Awatar użytkownika
kioketsuke
Extra marzyciel

Post autor: kioketsuke » 10 sie 2010, 0:13

uff, dobrze, że nie napisałaś 'o fuj, jacy oni są obleśni' jak 3/4 społeczeństwa O.o też uważam, że ani homo ani hetero nie powinni tak obnosić się ze swoją miłością i całować się na każdym kroku xD"

Icannotfly.
Newbie

Post autor: Icannotfly. » 10 sie 2010, 13:18

I ja nie lubię ani homo, ani hetero okazujących swych czułości publicznie.

Awatar użytkownika
Z.
Początkujący marzyciel

Post autor: Z. » 12 sie 2010, 18:42

Jeśli to jest lekki pocałunek, to w żadnym wypadku mi nie przeszkadza, gorzej jeśli to nie jest tylko niewinny pocałunek, a początek czegoś jeszcze innego.... :zdegustowany:

Puma0000100
Marzyciel-Gaduła+
Imię: Żaneta

Post autor: Puma0000100 » 12 sie 2010, 22:26

Czytając ten temat czasem byłam wściekła, czasem się śmiałam, zgadzałam sie i nie zgadzałam z opiniami... Jedno mnie tylko niesamowicie zbiło z tropu i zadam to pytanie po raz kolejny w tym temacie... - jestem w tym 1% Porfolio, który chyba, po wypowiedziach mogę stwierdzić, wykluczył kobiety, które są z natury bardzie tolerancyjne- Panom nie wolno okazywać sobie miłości na ulicy, a Paniom tak? Cóż... Mimo, że mam coś z feministki... Nigdy tego nie zrozumiem!

Dla mnie miłość jest uczuciem, którego nikt nie powinien psuć "bo nie wypada", ponieważ uważam to za podłe. Osoby, które w jakiś sposób próbują się wtrącać, powystrzelałabym! Tak cholernie nienawidzę nietolerancji dla osób, które są nie szkodliwe...! :zdegustowany:

Pozwolę sobie dodać, że mnie dwóch mężczyzn bardzo podnieca -tu proszę się nie rozpisywać, tak jak chłopaki wyżej, co pod tym rozumiemy-. Mnie nie przeszkadzałoby gdyby homoseksualiści okazywali sobie uczucia w miejscu publicznym, tak jak pary hetero - bez przesady w tym okazywaniu uczuć oczywiście zarówno w parach hetero i homo-. To ludzie, tak jak my! Nie róbmy z nich potworów, czy wariatów albo "odchyłów" jak na forum nazwał ich TiMi... Takie pojmowanie powinno zaboleć każdego człowieka, który ma cokolwiek z humanizmu... :zalamany:

Nie wiem, ile jest prawdy w tym, że biseksualizm przechodzi, ale zobaczę czy u mnie tak będzie.

Kończąc ten offtop... Ja chciałabym spróbować z dziewczyną. Nie chodzi mi o sam pocałunek, ale być z nią.

Awatar użytkownika
kioketsuke
Extra marzyciel

Post autor: kioketsuke » 12 sie 2010, 22:37

Puma0000100 pisze:
Pozwolę sobie dodać, że mnie dwóch mężczyzn bardzo podnieca
haha, moja krew XDD yaoistka kolejna jak widzę :3 może w moim przypadku bardzo to za dużo powiedziane, ale w zasadzie to lubię czasem popatrzeć na gejów xD" niekoniecznie na środku ulicy, ale kilku znam i bywam u nich na domówkach ; d

Icannotfly.
Newbie

Post autor: Icannotfly. » 13 sie 2010, 0:33

Puma0000100 pisze:Panom nie wolno okazywać sobie miłości na ulicy, a Paniom tak?
Też tego nie zrozumiem.
Chociaż jak napisałam wyżej... nie wypada ani osobom homo, ani hetero okazywać sobie czułości w miejscu publicznym. Niektóre sprawy pozostawia się w sypialni.

Obwarzanek
Newbie

Post autor: Obwarzanek » 19 sie 2010, 19:41

Icannotfly., nie przesadzaj. Buziak czy przytulenie to też okazywanie sobie czułości, a chyba nie muszę z tym czekac do końca spaceru albo kiedy zapadnie zmrok ;) Nikt nie mówi o lizaniu się na ławce, łapaniu za cycki i innych tego typu. Chyba xD

Ja akurat nie mam problemów z pocałunkiem homo, nie zdarzył mi się i nie wierzę, że kiedykolwiek mógłby mi się zdarzyc. Kobiety za bardzo mnie drażnią.

Aniequ
Łapacz chmur

Post autor: Aniequ » 26 sie 2010, 22:55

U mnie nie zdarzył się taki wyskok z pocałunkiem i nie zdarzy, nawet jeśli będę pod wpływem alkoholu zawsze panuje nad sobą.

Nefertete
Marzyciel-Gaduła+

Post autor: Nefertete » 03 lut 2011, 21:11

Nie zdarzył się, nigdy nie miałam też żadnych takich fantazji.
Dla niektórych moich znajomych jest to całkiem normalne, może i to rozumiem, ale dziwię się, że wstawiają później takie "całuśne" zdjęcia do internetu. Obie mają partnerów, z nimi takich zdjęć nie robią. Na prawdę jest się czym chwalić?

she
Newbie
Imię: Patrycja

Post autor: she » 03 lut 2011, 21:14

Nefertete pisze: Na prawdę jest się czym chwalić?
Nie,nie ma. :|

Ja za sobą również takowego nie mam i nie chcę mieć.Jak laski chcą,niech się liżą,ale ja w to nie wchodzę... :PPP

ajwenhou
Newbie
Imię: Ania

Post autor: ajwenhou » 06 lut 2011, 16:40

a ja mam za sobą takie eksperymenty, zdarzyło się kilka razy.
ale z ręką na sercu mogę powiedzieć, że wolę facetów.

narcoser

Post autor: narcoser » 06 lut 2011, 17:04

Geje mnie obrzydzają. Nie mogę na to patrzeć nawet. To jest potwornie obrzydliwe! Jak chcą to niech idą gdzieś w nie publiczne miejsca.. wtedy jest ok, ale jak przychodzisz do pubu i widzisz takie coś... to aż się piwa nie chce kończyć i chce od razu stamtąd spadać. Każdy gej powinien wiedzieć że to obrzydza męskie grono.
Do lasek nic nie mam, ale jestem facetem więc dlaczego miałoby mnie to obrzydzać? Nie wiem jak do tego się mają same kobiety ale ja nie mam z tym problemów.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2011, 17:05 przez narcoser, łącznie zmieniany 1 raz.

she
Newbie
Imię: Patrycja

Post autor: she » 06 lut 2011, 17:16

narcoser, dziwne podejście.Babeczką wolno w miejscu publicznym,a mężczyznom nie? :|

Peggy_Brown
Marzyciel

Post autor: Peggy_Brown » 06 lut 2011, 17:24

Mnie też dziwi trochę podejście. Bo albo jestem anty do obojga albo do żadnego. NIe rozumie, przecież pocałunek faceta z facetem czy laski z laską to jest coś podobnego.
I mówienie w taki sposób o parach homoseksualnych to też nie jest w porządku.

Awatar użytkownika
Cherry Bomb
Extra marzyciel

Re: pocałunek homo

Post autor: Cherry Bomb » 11 kwie 2011, 7:52

Peggy_Brown pisze:Zdarzył wam się taki kiedyś??

Jeżeli nie, chcielibyście czy może raczej twierdzicie, że nigdy przenigdy nie.
No i oczywiście dlaczego?
Owszem zdarzył się,3 razy :P miło było :D ale te pierwsze to tak dla spróbowania jak to jest,a trzeci to tak po alko z przyjaciółką ona nigdy nie próbowała a chciała więc proszę bardzo :D Hehe takie eksperymenty nic nie szkodzą:P a gdybym nigdy nie próbowała to chciała bym spróbować.

V
Newbie
Imię: Eljot

Post autor: V » 11 kwie 2011, 20:27

Do pedałów nic nie mam, ale jak się dwóch facetów całuje to mnie nie kręci. Co innego lesbijki. Kobieta całuje lepiej niż mężczyzna, a jak się takie dwie zejdą, to aż miło patrzeć.

powidlo
Newbie
Imię: Olga

Re: Pocałunek homo

Post autor: powidlo » 14 kwie 2012, 13:58

Nie no, tak na poważnie to mi się jakoś nigdy nie zdarzyło. Inną sprawą jest to, że dziewczyny często sobie dają buziaki czy w policzki czy usta na powitanie/pożegnanie, to mi się parę razy zdarzyło, choć nie lubię, no ale to wiadomo, że inna sprawa.
W tym momencie jestem w związku i nie wydaje mi się, żeby Lubemu spodobało się, że całuję się z jakąś dziewczyną, aczkolwiek nigdy nie mówię nigdy, bo różnie bywa. Ponoć pocałunek z kobietą jest o wiele przyjemniejszy, bo ma delikatniejsze usta, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć, faceci też mają różne usta ;)

Nie obrzydza mnie, nie śmieszy, nie rusza.

ODPOWIEDZ