To chyba 99% hetero to mężczyźni.Portfolio pisze:Męskie pary homo publicznie okazujące sobie miłość obrzydzają widok 99% procentom hetero
Pocałunek homo
-
- Imię: Ignac.
-
- Imię: Agnieszka
- kioketsuke
- kioketsuke
teraz może i to modne, ale o tym, że jestem bi wiem od dłuższego czasu ^^' mam na koncie związek z dziewczyną i dwa z chłopakami. wszystkie wspominam dobrze i żałuję, że się rozpadły, ale wiem, że tak musiało być.magdusia pisze:To chyba bardzo modne teraz. Wiele dziewczyn tak stwierdza.kioketsuke pisze:że jestem biseksualna ; p.
mówisz o nie obnoszeniu się z tym. zastanów się, większość ludzi uważa dwie osoby tej samej płci, które powiedzmy się całują albo trzymają za ręce za coś gorszącego. po co uprzykrzać życie innym ludziom? ; d chociaż ja tam się z moją byłą raczej nie kryłam.
-
Przekonanie o własnym biseksualizmie czy homoseksualizmie podczas okresu dojrzewania z punktu widzenia seksuologii jest całkowicie normalne i zdarza się stosunkowo często; później się z tego "wyrasta". Dlatego podchodziłabym z rezerwą do bi lub homo - nastek, bez względu na liczbę związków. To tak dla wiedzy ogółu, co by albo nie ciągnęli wątku biseksualizmu tutaj, albo przenieśli się gdzie indziej ^^
- kioketsuke
- kioketsuke
-
-
- Imię: Żaneta
Czytając ten temat czasem byłam wściekła, czasem się śmiałam, zgadzałam sie i nie zgadzałam z opiniami... Jedno mnie tylko niesamowicie zbiło z tropu i zadam to pytanie po raz kolejny w tym temacie... - jestem w tym 1% Porfolio, który chyba, po wypowiedziach mogę stwierdzić, wykluczył kobiety, które są z natury bardzie tolerancyjne- Panom nie wolno okazywać sobie miłości na ulicy, a Paniom tak? Cóż... Mimo, że mam coś z feministki... Nigdy tego nie zrozumiem!
Dla mnie miłość jest uczuciem, którego nikt nie powinien psuć "bo nie wypada", ponieważ uważam to za podłe. Osoby, które w jakiś sposób próbują się wtrącać, powystrzelałabym! Tak cholernie nienawidzę nietolerancji dla osób, które są nie szkodliwe...!
Pozwolę sobie dodać, że mnie dwóch mężczyzn bardzo podnieca -tu proszę się nie rozpisywać, tak jak chłopaki wyżej, co pod tym rozumiemy-. Mnie nie przeszkadzałoby gdyby homoseksualiści okazywali sobie uczucia w miejscu publicznym, tak jak pary hetero - bez przesady w tym okazywaniu uczuć oczywiście zarówno w parach hetero i homo-. To ludzie, tak jak my! Nie róbmy z nich potworów, czy wariatów albo "odchyłów" jak na forum nazwał ich TiMi... Takie pojmowanie powinno zaboleć każdego człowieka, który ma cokolwiek z humanizmu... :zalamany:
Nie wiem, ile jest prawdy w tym, że biseksualizm przechodzi, ale zobaczę czy u mnie tak będzie.
Kończąc ten offtop... Ja chciałabym spróbować z dziewczyną. Nie chodzi mi o sam pocałunek, ale być z nią.
Dla mnie miłość jest uczuciem, którego nikt nie powinien psuć "bo nie wypada", ponieważ uważam to za podłe. Osoby, które w jakiś sposób próbują się wtrącać, powystrzelałabym! Tak cholernie nienawidzę nietolerancji dla osób, które są nie szkodliwe...!
Pozwolę sobie dodać, że mnie dwóch mężczyzn bardzo podnieca -tu proszę się nie rozpisywać, tak jak chłopaki wyżej, co pod tym rozumiemy-. Mnie nie przeszkadzałoby gdyby homoseksualiści okazywali sobie uczucia w miejscu publicznym, tak jak pary hetero - bez przesady w tym okazywaniu uczuć oczywiście zarówno w parach hetero i homo-. To ludzie, tak jak my! Nie róbmy z nich potworów, czy wariatów albo "odchyłów" jak na forum nazwał ich TiMi... Takie pojmowanie powinno zaboleć każdego człowieka, który ma cokolwiek z humanizmu... :zalamany:
Nie wiem, ile jest prawdy w tym, że biseksualizm przechodzi, ale zobaczę czy u mnie tak będzie.
Kończąc ten offtop... Ja chciałabym spróbować z dziewczyną. Nie chodzi mi o sam pocałunek, ale być z nią.
- kioketsuke
haha, moja krew XDD yaoistka kolejna jak widzę może w moim przypadku bardzo to za dużo powiedziane, ale w zasadzie to lubię czasem popatrzeć na gejów xD" niekoniecznie na środku ulicy, ale kilku znam i bywam u nich na domówkach ; dPuma0000100 pisze:
Pozwolę sobie dodać, że mnie dwóch mężczyzn bardzo podnieca
-
-
Icannotfly., nie przesadzaj. Buziak czy przytulenie to też okazywanie sobie czułości, a chyba nie muszę z tym czekac do końca spaceru albo kiedy zapadnie zmrok Nikt nie mówi o lizaniu się na ławce, łapaniu za cycki i innych tego typu. Chyba xD
Ja akurat nie mam problemów z pocałunkiem homo, nie zdarzył mi się i nie wierzę, że kiedykolwiek mógłby mi się zdarzyc. Kobiety za bardzo mnie drażnią.
Ja akurat nie mam problemów z pocałunkiem homo, nie zdarzył mi się i nie wierzę, że kiedykolwiek mógłby mi się zdarzyc. Kobiety za bardzo mnie drażnią.
Geje mnie obrzydzają. Nie mogę na to patrzeć nawet. To jest potwornie obrzydliwe! Jak chcą to niech idą gdzieś w nie publiczne miejsca.. wtedy jest ok, ale jak przychodzisz do pubu i widzisz takie coś... to aż się piwa nie chce kończyć i chce od razu stamtąd spadać. Każdy gej powinien wiedzieć że to obrzydza męskie grono.
Do lasek nic nie mam, ale jestem facetem więc dlaczego miałoby mnie to obrzydzać? Nie wiem jak do tego się mają same kobiety ale ja nie mam z tym problemów.
Do lasek nic nie mam, ale jestem facetem więc dlaczego miałoby mnie to obrzydzać? Nie wiem jak do tego się mają same kobiety ale ja nie mam z tym problemów.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2011, 17:05 przez narcoser, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Cherry Bomb
Re: pocałunek homo
Owszem zdarzył się,3 razy miło było ale te pierwsze to tak dla spróbowania jak to jest,a trzeci to tak po alko z przyjaciółką ona nigdy nie próbowała a chciała więc proszę bardzo Hehe takie eksperymenty nic nie szkodzą:P a gdybym nigdy nie próbowała to chciała bym spróbować.Peggy_Brown pisze:Zdarzył wam się taki kiedyś??
Jeżeli nie, chcielibyście czy może raczej twierdzicie, że nigdy przenigdy nie.
No i oczywiście dlaczego?
-
- Imię: Olga
Re: Pocałunek homo
Nie no, tak na poważnie to mi się jakoś nigdy nie zdarzyło. Inną sprawą jest to, że dziewczyny często sobie dają buziaki czy w policzki czy usta na powitanie/pożegnanie, to mi się parę razy zdarzyło, choć nie lubię, no ale to wiadomo, że inna sprawa.
W tym momencie jestem w związku i nie wydaje mi się, żeby Lubemu spodobało się, że całuję się z jakąś dziewczyną, aczkolwiek nigdy nie mówię nigdy, bo różnie bywa. Ponoć pocałunek z kobietą jest o wiele przyjemniejszy, bo ma delikatniejsze usta, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć, faceci też mają różne usta
Nie obrzydza mnie, nie śmieszy, nie rusza.
W tym momencie jestem w związku i nie wydaje mi się, żeby Lubemu spodobało się, że całuję się z jakąś dziewczyną, aczkolwiek nigdy nie mówię nigdy, bo różnie bywa. Ponoć pocałunek z kobietą jest o wiele przyjemniejszy, bo ma delikatniejsze usta, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć, faceci też mają różne usta
Nie obrzydza mnie, nie śmieszy, nie rusza.