Czy dziewczyna może zgwałcić chłopaka?
- QueenDream
- Imię: Aldona
Czy dziewczyna może zgwałcić chłopaka?
Czy uwazacie, że dziewczyna może zgwałcić chłopaka?
Dlaczego tak lub nie? Zapraszam do dyskusji.
Dlaczego tak lub nie? Zapraszam do dyskusji.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2009, 23:50 przez QueenDream, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Imię: Ignac.
Teoretycznie nie ma czym zgwałcić
Czasem zdarzyć się może, ale to rzadko. Generalnie o takich przypadkach się nie słyszy, są jakby "nie do pomyślenia".
W sumie mnie to zastanawia. W większości przypadków kobieta jest drobniejsza i słabsza od mężczyzny. Ale jakaś ogromna, silna nimfomanka? O_o
Nie wiem ._.'
Czasem zdarzyć się może, ale to rzadko. Generalnie o takich przypadkach się nie słyszy, są jakby "nie do pomyślenia".
W sumie mnie to zastanawia. W większości przypadków kobieta jest drobniejsza i słabsza od mężczyzny. Ale jakaś ogromna, silna nimfomanka? O_o
Nie wiem ._.'
Ja jestem zdania, że kobieta może zgwałcić faceta, z tą tylko różnicą, że dla 99% gwałconych będzie to czysta przyjemność.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2009, 23:52 przez Portfolio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Portfolio pisze:z tą tylko różnicą że dla 99% procent gwałconych będzie to czysta przyjemność.
Oj, nie bądźcie tacy pewni.Mezi pisze:gwałt czy nie gwałt dla wielu z nas i tak będzie to czysta i darmowa przyjemności ;]
Jak facet może zgwałcić kobietę, to działa też to w drugą stronę. Jednak mało jest przypadków gdzie kobieta jest gwałcicielem.
Ja jeżeli został bym zgwałcony przez kobietę, to sam bym wyskoczył z ciuchów i robił to, co karze (z wyłączeniem hardcorowych fetyszów). Hłe hłe.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2009, 23:53 przez Portfolio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Imię: Sylwia
- Bogini_Seksu
-
A jednak w Rosji część nie chciała, skoro pewną panią skazał już za gwałt na mezczyznach sąd:
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,tit ... omosc.html
dostanę ciastko?
dostanę ciastko?
- Bogini_Seksu
Może być czekoladowe?perscecutoria pisze:A jednak w Rosji część nie chciała, skoro pewną panią skazał już za gwałt na mezczyznach sąd:
dostanę ciastko?
A więc jednak. Mówiłam, że kobieta mogłaby to zrobić. Ale Rosjanie są zimni XD Po za tym, na tym świecie dzieje się już tyle, że wcale nie trudno o coś takiego
-
Hm... dziwię się Rosjanom.
A teraz przyszedł mi do głowy taki scenariusz, że agresorka może być nosicielem czegoś, czego byśmy nie chcieli i po takich przemyśleniach, chyba bym jednak wolał zrezygnować, tylko łatwo mówić, trzeba by było to przeżyć, bo w takich sytuacjach ciężko racjonalnie myśleć, jak to ma miejsce w tej chwili.
A teraz przyszedł mi do głowy taki scenariusz, że agresorka może być nosicielem czegoś, czego byśmy nie chcieli i po takich przemyśleniach, chyba bym jednak wolał zrezygnować, tylko łatwo mówić, trzeba by było to przeżyć, bo w takich sytuacjach ciężko racjonalnie myśleć, jak to ma miejsce w tej chwili.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2009, 23:55 przez Portfolio, łącznie zmieniany 1 raz.
jede normalny. jasne, że kobieta moze zgwalcić. czemu by nie? ale dla faceta nawet jesli nie od razu to później byłaby przyjemność.Jak przyznał: "Nie mógłbym zeznawać przeciwko niej , bo wszystko co robiła było wspaniałe. Uwielbiam takie gorące kobiety. Niepotrzebnie tylko używała na mnie środków nasennych, gdyż zgodziłbym się na wszystko także i bez nich.".
-
a co za różnica czy narkomanka czy nie? nie znaczy to od razu, że ma jakiegoś syfa.perscecutoria pisze:Wszystko fajnie, dopóki nie dowiadujesz się, że gwałcicielka to np. narkomanka
możesz to złapać od koleżanki/ kolegi na imprezie, więc w zasadzie w czym kłopot.perscecutoria pisze:hmmm... A HIVek? Albo kiłusia
jasne, że o tym mówię. mozesz zaliczyc szybki numerek po pijaku, nie panujac nad tym co się dzieje i co wtedy? pamietka do końca życia w postaci pozytywnego wyniku badania.Portfolio pisze:Bee132 oczywiście piszesz w założeniu że uprawiała z koleżanką seks lub jej krew miała styczność z krwią koleżanki??
myslałas, to po pierwsze, po drugie nie musze sie edukowac z tego. lepiej niech sie tym zajmą niedojrzale dzieci, które biora się za seks w wieku 12-13 lat.Portfolio pisze:Bo jeżeli myślałeś o innej drodze zarażenia się wirusem HIV to zalecam edukację
- QueenDream
- Imię: Aldona
ale facet ma wieksze szanse powiedzieć "nie" i coś zrobić, niż gwalcona kobieta. facet i tak po jakims czasie, jesli na początku nie chciał i tak będzie czuł z tego przyjamność, więc o czym my własciwie rozmawiamy...Dreamer pisze:A w sytuacji gdy jedna ze stron nie chce, wtedy mówimy o gwałcie, jak to już zostało wspomniane.
-
Może.
Oczywiście na początku warto byłoby się wgłębić w znaczenie słowa - gwałt.
Ja definiuję to tak, że gwałtem jest każdy akt naruszający wolność drugiego człowieka, zrobiony wbrew drugiej osobie.
No i tu chyba sprawa będzie prostsza - przecież każdy człowiek jest inny, ma inne marzenia, inne oczekiwania.
Wkroczenie i zdeptanie jego 'prywatności' jest gwałtem.
A chyba 'prywatność' ma każdy człowiek, bez względu na płeć? ;>
Oczywiście na początku warto byłoby się wgłębić w znaczenie słowa - gwałt.
Ja definiuję to tak, że gwałtem jest każdy akt naruszający wolność drugiego człowieka, zrobiony wbrew drugiej osobie.
No i tu chyba sprawa będzie prostsza - przecież każdy człowiek jest inny, ma inne marzenia, inne oczekiwania.
Wkroczenie i zdeptanie jego 'prywatności' jest gwałtem.
A chyba 'prywatność' ma każdy człowiek, bez względu na płeć? ;>
-
wiesz, że nie każdy facet zawsze ma ochotę na seks, zwlaszcza z kim popadnie?
czekam na coś takiego... nie wiem, dlaczego, ale jak coś takiego czytam, to automatycznie włącza mi się złe marzenie - takie bardzo bolesne zgwalcenie delikwenta połączone z bardzo silnym targaniem za jądra. Oczywiście, przez coś, co jest wielkie, grube i cierpiące na trądzik i hirusytyzm. I nie, nie mówię o sobie.
Myślę, że dla normalnego, szanującego się mężczyzny taki gwałt to nic przyjemnego.
czekam na coś takiego... nie wiem, dlaczego, ale jak coś takiego czytam, to automatycznie włącza mi się złe marzenie - takie bardzo bolesne zgwalcenie delikwenta połączone z bardzo silnym targaniem za jądra. Oczywiście, przez coś, co jest wielkie, grube i cierpiące na trądzik i hirusytyzm. I nie, nie mówię o sobie.
Myślę, że dla normalnego, szanującego się mężczyzny taki gwałt to nic przyjemnego.