DARMOWY MINI-EPIZOD z serii: +
Poznaj opowieść o historii chłopca, który aby uratować swoją siostrę i wyjaśnić zagadkowe zaginięcie ich rodziców, dostaje się do tajemniczego świata, pełnego magii i niesamowitych przygód.
Czy uda mu się wypełnić jego misję, pomimo otaczającej go zewsząd ciemności i pokonać mroczne przeszkody na jego drodze do zwycięstwa?
Dowiedz się więcej na stronie Kacper Algierski Tales na facebooku
K A T +
K A T +
Może zajrzę, chociaż chyba nie moje klimaty.
Mam małe "ale": trochę złoszczą mnie autorzy, którzy rejestrują się na jakiś forach tylko po to, by zrobić promocję. Wiem, że jest ciężko, bo chyba wszyscy piszą, a mało kto czyta, jednak warto trochę "pobyć" z ludźmi...
Mam małe "ale": trochę złoszczą mnie autorzy, którzy rejestrują się na jakiś forach tylko po to, by zrobić promocję. Wiem, że jest ciężko, bo chyba wszyscy piszą, a mało kto czyta, jednak warto trochę "pobyć" z ludźmi...
K A T +
Tak, trochę dłużej niz na zamieszczenie powitania samego. To prawda. Potem też tam zerknę.Gochana pisze: ↑02 lut 2022, 14:55 Może zajrzę, chociaż chyba nie moje klimaty.