Wymarzone miejsce na polozenie Twego domu
- QueenDream
- Imię: Aldona
Wymarzone miejsce na polozenie Twego domu
W jakim miejscu chcecie aby znajdował się Wasz dom?
- QueenDream
My mamy w zacisznym miejscu, na łonie natury, mamy także staw, ale właśnie je powiększamy i przerabiamy, byśmy mogli się w nim kąpać 
Bo mamy dwa zbiorniki, jeden gdzie się czasem kąpiemy jak ładna pogoda, a w drugim jest błocko itd.
Właśnie to usunięto i powiększono, mam nadzieję że na wiosnę, będzie można się w nim kąpać.
Trzeba jeszcze napełnić wodą

Bo mamy dwa zbiorniki, jeden gdzie się czasem kąpiemy jak ładna pogoda, a w drugim jest błocko itd.
Właśnie to usunięto i powiększono, mam nadzieję że na wiosnę, będzie można się w nim kąpać.
Trzeba jeszcze napełnić wodą

- QueenDream
- QueenDream
- QueenDream
- QueenDream
- QueenDream
- QueenDream
- QueenDream
- QueenDream
Na studiach potrzebna jest odpowiedzialność? ?artujesz, czy mówisz poważnieSama jak wszystko dobrze pójdzie pójdę za rok na studia i jak sobie o tym pomyślę to niekoniecznie ta wolność mi odpowiada. Trzeba się nauczyć odpowiedzialności, której mi jest brak

A co do mojego wymarzonego miejsca na dom. Chciałbym mieszkać w wieżowcu, w którego promieniu kilku kilometrów byłoby park, a wokół tego parku wielkie miasto.
Naturalnie, że mówię poważnie. Znam osoby, którym było tak tak właśnie odpowiedzialnosci brak na studiach. Wypadły "z pod klosza" i robiły co chciały. Z różnym skutkiem.NoName pisze: Na studiach potrzebna jest odpowiedzialność? ?artujesz, czy mówisz poważnie.
Bo przecież nie chodzi mi tu o naukę

- QueenDream
jeśli chodzi o wolność w moim sensie rozumowania to na pewno nie będzie ona "przegięta".NoName pisze:Ja tam myślę, że z odpowiedzialnością nie ma co przesadzać. Sam uważam się za przesadnie odpowiedzialnego człowieka (chyba mam to po rodzicach) i wcale nie myślę, że jest to dobre. Moim zdaniem w młodości trzeba się wyszaleć, oczywiście bez przeginania.
Dobra wróćmy do tematu bo całkowicie zboczyliśmy ze ścieżki
Odpowiedzialność jest niezbędna na studiach. Jeśli jej brak, to kończą się studia z różnych powodów: za dużo imprez/dziecko/za mało kasy/zniszczone mieszkanie. Wiele tego.
Nie ma czegoś takiego jak przesadna odpowiedzialność. Nawet wtedy, jak się dobrze bawię, to wiem, że jestem odpowiedzialna, czyli nie zrobię czynu zabronionego ani niczego, co nie byłoby w zgodzie z moim sumieniem.
Co do domu - idealny to ukryty przed ludźmi, duży, w który mam spokój. Tylko i wyłącznie. Wokół przyroda, najlepiej góry.
Nie ma czegoś takiego jak przesadna odpowiedzialność. Nawet wtedy, jak się dobrze bawię, to wiem, że jestem odpowiedzialna, czyli nie zrobię czynu zabronionego ani niczego, co nie byłoby w zgodzie z moim sumieniem.
Co do domu - idealny to ukryty przed ludźmi, duży, w który mam spokój. Tylko i wyłącznie. Wokół przyroda, najlepiej góry.
- QueenDream