Seks oralny czy analny?

Seks od dawna nie jest tematem tabu. Pojawia się wszędzie - w życiu, w telewizji, a szczególnie w Internecie, dlatego porozmawiajmy o nim i o naszych doświadczeniach.
Możliwość postowania tylko dla aktywnych userów!
BarryRog
Imię: BarryRogRW
Kontakt:

Seks oralny czy analny

Post autor: BarryRog » 05 lip 2019, 9:29

Przed dwoma dniami uprawialam z chlopakiem seks oralny. Po doprowadzeniu go do wytrysku polknelam jego sperme. Po kilku minutach calowalam sie z nim i to on przeszedl "do inicjatywy". Nawilzal moja lechtaczke slina i robil mi "dobrze" paluszkiem przez kilka minut. Czy mozliwe, ze bede w ciazy bo moglam miec plemniki w buzi i przy calowaniu przeniosly sie one do jego buzi i wraz z jego slina do mojej pochwy?
Bardzo prosze o porade.
Kas

Filozoficzny Pietras
Początkujący marzyciel
Imię: Piotr

Seks oralny czy analny?

Post autor: Filozoficzny Pietras » 14 kwie 2021, 21:28

Powiem tak - Jako miłośnik twórczości muzycznej i ogólnie tematyki muzykalnej dam wam dobrą radę. A więc róbcie wszystko co chcecie byleby nie skończyć jak Freddy Mercury z zespołu Queen ;)

albert.mikos
Imię: Albert

Seks oralny czy analny?

Post autor: albert.mikos » 18 lis 2023, 13:44

Masz wybór! Narzekać na pogodę, albo cieszyć się lepszym czasem ZA PÓŁ CENY. Zapraszamy do naszego salonu we Wrocławiu przy ul. Legnickiej 44 nieopodal Magnolia Park. Z pomysłami na lepszy weekend w cenach promocyjnych czekamy dziś do 22.00. Bezpłatny parking przed wejściem.

Józek
Dupek żołędny
Marzyciel-Gaduła
Imię: Józek

Seks oralny czy analny?

Post autor: Józek » 19 lis 2023, 13:17

albert.mikos pisze: 18 lis 2023, 13:44 Masz wybór! Narzekać na pogodę, albo cieszyć się lepszym czasem ZA PÓŁ CENY. Zapraszamy do naszego salonu we Wrocławiu przy ul. Legnickiej 44 nieopodal Magnolia Park. Z pomysłami na lepszy weekend w cenach promocyjnych czekamy dziś do 22.00. Bezpłatny parking przed wejściem.
A co tam oferujecie seks oralny, że w tym temacie piszesz?

roox
Imię: Piotr

Seks oralny czy analny?

Post autor: roox » 18 gru 2024, 20:10

W kobiecych ustach, czułych, wilgotnych z pracowitym językiem........mega wrażenia.........
Kobieca dupcia oczywiście również dostarcza wrażeń , trochę z innej kategorii. Ciasny pierścień zwieracza robi swoje no i do tego fakt że można tam wlać cały ładunek bez ewentualnej wpadki. Wszystko ma swoje uroki i każdy z partnerów ma swoje ulubione klimaty, kwestia pogodzenia pragnień.

Renya889
Imię: Renata

Seks oralny czy analny?

Post autor: Renya889 » 10 kwie 2026, 10:27

Analny nie ma opcji :P Dla mnie odbyt służy do tylko do jednej czynności :P zwiazaną z fizjologią człowieka :P czyli wypróżnianiem hahaha

Józek
Dupek żołędny
Marzyciel-Gaduła
Imię: Józek

Seks oralny czy analny?

Post autor: Józek » 18 kwie 2026, 18:12

Tylko na pieska

RogataDusza
Imię: Maja

Seks oralny czy analny?

Post autor: RogataDusza » 19 cze 2026, 14:28

Myślę że nie trzeba wybierać. Zależy to od umiejętności partnera przygotowania całego klimatu. Czasem jest bardzo zaskakujące odkrycie, że to co się wydawało straszne, okazuję sie całkiem przyjemne.

ODPOWIEDZ