Ile czasu trwa wasz stosunek?

Seks od dawna nie jest tematem tabu. Pojawia się wszędzie - w życiu, w telewizji, a szczególnie w Internecie, dlatego porozmawiajmy o nim i o naszych doświadczeniach.
Możliwość postowania tylko dla aktywnych userów!
ANIOŁ
Sponsor
Imię: Jerzy

Re: Ile czasu trwa wasz stosunek?

Post autor: ANIOŁ » 02 lut 2013, 17:49

Nanya pisze:
ANIOŁ pisze:Seks to nie sama penetracja inaczej by się silnik zatarło
W temacie było pytanie o stosunek, a stosunek to dla mnie inna nazwa penetracji. Stąd mój szok, bo rzeczywiście bez zatarć, by się nie obeszło - nawet na najlepszym oleju :hyhy:
Bez przesady ale stosunek w jednej pozycji przez godzinę byłby nawet nudnawy :/

Awatar użytkownika
SNOWDOG
Marzyciel-Gaduła+

Re: Ile czasu trwa wasz stosunek?

Post autor: SNOWDOG » 27 cze 2016, 1:28

U mnie wszystko zależy od różnych czynników - od tego kiedy ostatnio uprawiałem seks, czy z partnerką już się znamy i zgrywamy w seksie, czy mam wypite, czy jestem zmęczony/wyspany, jak ma ochotę kobieta itp.

Najkrótszy stosunek to są chyba sekundy - szczególnie po tygodniu, albo dwóch bez seksu. Na szczęście praktycznie nie muszę robić przerw i po chwili ponowić wszystko, a każdy następny jest już dłuższy.

W momencie kiedy stale uprawiam seks, to trwa to kilkanaście/kilkadziesiąt minut. Tutaj raczej zależy od partnerki wszytko, ale ostatnimi czasy trafiałem na dziewczyny, które raczej lubiły szybkość i intensywność, więc kilkanaście minut trwało zazwyczaj wszystko. Choć muszę przyznać, że czasem lubię się poznęcać nad partnerką i celowo przedłużać, kiedy ona już nawet kilka razy dojdzie i prosi o koniec, bo już nie może wytrzymać. :]

Najdłużej w życiu to jeśli dobrze pamiętam, to trwało to nieco ponad godzinę bez przerwy.

A gier wstępnych generalnie nie lubię i raczej ich unikam (chyba, że akurat mam nastrój). :P

cuckolder42
Imię: Tomasz

Post autor: cuckolder42 » 29 gru 2025, 14:10

hahahaha 15 minut uważasz że to dużo. Też taki kiedyś myślałem i jak się to kończyło ?. Akurat w tym wypadku to jest ważna sprawa. Wielkość penisa itp... nie mają takiego znaczenia jak długość stosunku. Możesz mieć członka 20 cm a gdy kończysz wytryskiem po 10 minutach to koleś z 7 cm penisem który działa powiedzmy 40 minut będzie o wiele lepszym kochankiem niż ty. Jak chcesz są środki które przedłużają stosunek na przykład tabletki stud pills. Długość stosunku to kluczowa sprawa w tym czy jesteś czy nie jesteś dobrym kochankiem. Wszystko w temacie.

Awatar użytkownika
Borcejn
Smyraj suty
Administrator
Kontakt:

Post autor: Borcejn » 30 kwie 2026, 2:52

ShadowNo2 pisze: 29 kwie 2026, 17:18 Z bratem Nelyssy to nie za długo więc przestałem korzystać.
Ja z nim nie mogłem dojść
https://hostido.pl/polecam/WWW-COUT-PL

Józek
Dupek żołędny
Marzyciel-Gaduła
Imię: Józek

Post autor: Józek » 02 maja 2026, 11:58

Borcejn pisze: 30 kwie 2026, 2:52
ShadowNo2 pisze: 29 kwie 2026, 17:18 Z bratem Nelyssy to nie za długo więc przestałem korzystać.
Ja z nim nie mogłem dojść
Ja też💔

ODPOWIEDZ