Kim chcieliście zostać?

Dzieciństwo jest jedyną porą, która trwa w nas całe życie - pisał niegdyś Ryszard Kapuściński. Przypomnij nam, jak to było z Tobą. Opowiedz o swoich fantastycznych przygodach z lat młodości. :)
Usunięty 6862

Re: Kim chcieliście zostać?

Post autor: Usunięty 6862 » 05 sty 2018, 19:09

Z taksówką nie wyszło,to może przywódcą Korei Północnej ? :hyhy:

Awatar użytkownika
goodaz
Marzyciel-Gaduła
Imię: Pati

Re: Kim chcieliście zostać?

Post autor: goodaz » 15 sty 2018, 21:08

Od małego chciałam być weterynarzem lub policjantką, chciałam także mieć farmę i stadninę koni.
Żadne z moich "marzeń" nie wypaliło, no może kiedyś chociaż jedno się spełni. :D Co prawda o byciu policjantką już nie marzę ale reszta jak najbardziej nadal wchodzi w grę.

Od kilku lat, trzech lub czterech, marzę także o byciu ratownikiem medycznym. Niestety obecnie nie mam czasu ani na studia.

Kenneth
Imię: Kenneth

Kim chcieliście zostać?

Post autor: Kenneth » 27 sty 2026, 17:05

Ja przez długi czas chciałem zostać strażakiem, bo wydawało mi się to bardzo ekscytujące i chciałem pomagać innym. Z czasem jednak zainteresowania mi się zmieniły i teraz pracuję w zupełnie innej branży. Fajnie jest powspominać dawne marzenia!

Józek
Dupek żołędny
Marzyciel-Gaduła
Imię: Józek

Kim chcieliście zostać?

Post autor: Józek » 29 sty 2026, 17:39

Cysorzem, bo Cydorz ma klawe zycie

Renya889
Imię: Renata

Kim chcieliście zostać?

Post autor: Renya889 » 10 kwie 2026, 10:23

Ja chciałam zostać najpierw lekarzem :P potem miałam iść na ASP - Akademię Sztuk Pięknych, potem mi się odwidziało, trafiłam do klasy biol-chem w LO bo na farmacje miałam iść. Koniec końców się nie dostałam - tzn dostałam z ostatniego naboru tego 3, ale ja już byłam przyjęta na Politechnikę Śląską w Gliwicach - i tam koniec końców poszłam

ODPOWIEDZ