Kim chcieliście zostać?
-
Usunięty 6862
Re: Kim chcieliście zostać?
Z taksówką nie wyszło,to może przywódcą Korei Północnej ? 
Re: Kim chcieliście zostać?
Od małego chciałam być weterynarzem lub policjantką, chciałam także mieć farmę i stadninę koni.
Żadne z moich "marzeń" nie wypaliło, no może kiedyś chociaż jedno się spełni.
Co prawda o byciu policjantką już nie marzę ale reszta jak najbardziej nadal wchodzi w grę.
Od kilku lat, trzech lub czterech, marzę także o byciu ratownikiem medycznym. Niestety obecnie nie mam czasu ani na studia.
Żadne z moich "marzeń" nie wypaliło, no może kiedyś chociaż jedno się spełni.
Od kilku lat, trzech lub czterech, marzę także o byciu ratownikiem medycznym. Niestety obecnie nie mam czasu ani na studia.
Kim chcieliście zostać?
Ja przez długi czas chciałem zostać strażakiem, bo wydawało mi się to bardzo ekscytujące i chciałem pomagać innym. Z czasem jednak zainteresowania mi się zmieniły i teraz pracuję w zupełnie innej branży. Fajnie jest powspominać dawne marzenia!
Kim chcieliście zostać?
Cysorzem, bo Cydorz ma klawe zycie
Kim chcieliście zostać?
Ja chciałam zostać najpierw lekarzem
potem miałam iść na ASP - Akademię Sztuk Pięknych, potem mi się odwidziało, trafiłam do klasy biol-chem w LO bo na farmacje miałam iść. Koniec końców się nie dostałam - tzn dostałam z ostatniego naboru tego 3, ale ja już byłam przyjęta na Politechnikę Śląską w Gliwicach - i tam koniec końców poszłam