No jak to co???!!
Przybyłeś by mnie powitać
Witaj zacny prezesie.
Czy może tow Dzuiadosław? Nie musicie odpowiadać towarzyszu, rozumiemy ze inkoguto
haha 2 nowe osoby na wymarłym od miesięcy forum w tym samym dniu - CUD! Znalazłem tą stronę właśnie przypadkiem szukając informacji na temat polskich fanów Soap&Skin bo parę osób coś pisało i google mi otworzyło ten grobowiec ...podejrzewam że forum możemy uznać za własne i do bólu prywatne - póki ktoś płaci za domenę i serwer...
To możemy na zmianę pełnić społeczne dyżury, żeby odpały fanów Zenka i nasze własne nie urągały powadze nekropolii. A Zenek i ZEN brzmią jak akord - nie przeczuwam zamieszek na dyżurzelady zgaga pisze: ↑16 wrz 2025, 6:28 No nie wiem. Sprowadzę tu więcej fanów Zenusia Martyniuka, ktoś przestanie płacić, forum zablokują i po balu![]()
I co to za frajda pisać co się chce, gdy nikt nie pilnuje i po łapach nie da![]()
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Cudzie![]()
Zastanawiam się, czy ktoś to forum kontroluje. Wiesz coś na ten temat?miq pisze: ↑16 wrz 2025, 21:17To możemy na zmianę pełnić społeczne dyżury, żeby odpały fanów Zenka i nasze własne nie urągały powadze nekropolii. A Zenek i ZEN brzmią jak akord - nie przeczuwam zamieszek na dyżurzelady zgaga pisze: ↑16 wrz 2025, 6:28 No nie wiem. Sprowadzę tu więcej fanów Zenusia Martyniuka, ktoś przestanie płacić, forum zablokują i po balu![]()
I co to za frajda pisać co się chce, gdy nikt nie pilnuje i po łapach nie da![]()
Zakłócaj, zakłócaj, bo cisza bywa jednak męczącalady zgaga pisze: ↑17 wrz 2025, 10:19
Sprawdzam tylko, czy forum jest aktywne. Nie mam zamiaru zakłócać ciszy![]()
Nie mam pojęcia, to wykopalisko znalazłem z powodu wpisów o Soap&Skin, zobaczyłem że w tym samym dniu w którym tu wszedłem, pojawił się pierwszy od miesięcy nowy u użytkownik - czyli Ty i nowy wpis, wydało mi się fajnym cudem więc się zarejestrowałem żeby odpisać... a tu jak widzę być może tli się jakieś utajone życielady zgaga pisze: ↑16 wrz 2025, 21:37Zastanawiam się, czy ktoś to forum kontroluje. Wiesz coś na ten temat?miq pisze: ↑16 wrz 2025, 21:17To możemy na zmianę pełnić społeczne dyżury, żeby odpały fanów Zenka i nasze własne nie urągały powadze nekropolii. A Zenek i ZEN brzmią jak akord - nie przeczuwam zamieszek na dyżurzelady zgaga pisze: ↑16 wrz 2025, 6:28 No nie wiem. Sprowadzę tu więcej fanów Zenusia Martyniuka, ktoś przestanie płacić, forum zablokują i po balu![]()
Dzisiaj pojawiła się kolejna nowa osoba i gdzieś mi kilka dni temu śmignęła przed oczami na innym forum.
Cuda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości