Wypchane zwierzęta
Wypchane zwierzęta
Nie pytam o kwestie ideologiczne (choć, naturalnie, jeśli ktoś chce, temat może o to zahaczyć) wypychania zwierząt.
Pytam o kwestie estetyczne. Czy podobają Wam się wypchane zwierzęta jako wystrój pomieszczenia?
Jaki macie stosunek - załóżmy - do jadania w restauracjach, gdzie są wypchane zwierzęta?
Pytam o kwestie estetyczne. Czy podobają Wam się wypchane zwierzęta jako wystrój pomieszczenia?
Jaki macie stosunek - załóżmy - do jadania w restauracjach, gdzie są wypchane zwierzęta?
Re: Wypchane zwierzęta
Nie. Pomijając ideologię, totalnie mi się to nie podoba. Zbieracz kurzu.
to zależy. niektórym pomieszczeniom nadają wyjątkowy klimat.Dafne pisze: Czy podobają Wam się wypchane zwierzęta jako wystrój pomieszczenia?
jeśli zwierze byłoby za moimi plecami - to okDafne pisze:Jaki macie stosunek - załóżmy - do jadania w restauracjach, gdzie są wypchane zwierzęta?

W podstawówce w sali od biologii była masa wypchanych zwierząt. Nie podobają mi się ich martwe oczy. Wolę jednak żywe.
W restauracji wypchane zwierzę? No nie bardzo, jem sobie a tu z boku łeb dzika żebrze o moje żarcie.
W restauracji wypchane zwierzę? No nie bardzo, jem sobie a tu z boku łeb dzika żebrze o moje żarcie.
Nie podobają mi się. U mojego wujka w mieszkaniu można takowe "okazy" spotkać, a do tego na podłodze leżą skóry z dzika... Nie czuje się dobrze jak tam wchodzę i to nie z powodu wujkaDafne pisze:Czy podobają Wam się wypchane zwierzęta jako wystrój pomieszczenia?

Gdybym weszła do restauracji i widziała taki wystrój od razu zawróciłabym w stronę drzwi. Jakoś mnie to odrzuca.
- _Magnolia_
Ciarki mi przechodzą gdy jest takie zwierzę i tymi oczkami się na mnie gapi. Jako wystrój wnętrza żyrandol z rogów jelenia czy coś z samymi rogami to ładnie wygląda, ale do tego też musi być specyficzny styl jak np. styl góralski, co bardziej pasuje w hotelu/restauracji.
- Angels Don't Kill
Wypchane zwierzęta
Jeżeli ktoś zabija tylko po to by sobie zwierzę wypchać to nie, jak znajdzie gdzieś martwe i mu się podoba to tak. Ja chciałam swojego koteczka, żeby na Niego sobie patrzeć, przytulać mimo wszystko, ale podobno kotów nie można, i tak bym to zrobiła gdyby nie atak na mnie tego dnia z policją, pogotowiem. Ojciec wyrwał mi go z rąk, gdy dotarłam do szpitala na drugi dzień zakopał, a sobie z nim żyłam martwym czy pół martwym ok 2 tygodnie w pokoju. Moim zdaniem coś w Nim jeszcze żyło, też nie mógł się rozstać ze mną i by to zrozumiał. Jak jest piękne zwierzę powinno się wypychać a nie wpierdalać w ziemię na pożarcie robactwu.