Wspomnienia z najpiękniejszych wakacji
Re: Wspomnienia z najpiękniejszych wakacji
Wszystkie. Każde jedne miały swój urok i wspomnienia są cudowne. Nie potrafię któryś wystawić na piedestał.
-
- Imię: Łukasz
Ja najlepiej wspominam tegoroczne wakacje. Konkretnie tydzień wycieczki w Turcji. Była to dla mnie jak na razie najbardziej nie zapomniana przygoda. Spełnione marzenie.
Wakacje trzy lata temu.
Byłam na obozie i zakochał się we mnie poczciwy chłopiec. Miło było. Tylko zamiast zaszaleć, to bawiłam się w dziewczynkę, co to nie uznaje dwutygodniowego romansu. Biedny, nawet się nie pocałowaliśmy .
No i tegoroczne wakacje.
Bardzo intensywne, nowe wrażenia, nowe sytuacje, pierwszy "poważny" związek, ciężki trekking w górach, sporo adrenaliny, ekscytacji, czyli to co Bu lubi najbardziej.
Byłam na obozie i zakochał się we mnie poczciwy chłopiec. Miło było. Tylko zamiast zaszaleć, to bawiłam się w dziewczynkę, co to nie uznaje dwutygodniowego romansu. Biedny, nawet się nie pocałowaliśmy .
No i tegoroczne wakacje.
Bardzo intensywne, nowe wrażenia, nowe sytuacje, pierwszy "poważny" związek, ciężki trekking w górach, sporo adrenaliny, ekscytacji, czyli to co Bu lubi najbardziej.
Nad morzem w Bornym Sulinowie w mieszkaniu mojej ciotki. Byliśmy tak z przyjaciółmi rodziców i ich dziećmi w wieku tym co mój brat i ja. Świetnie się bawiłem, saalon gier na PS, spacery, wypady na ryby, zupki chińskie w mieszkaniu bez mebli... chetnie bym to powtórzył
Nie miałem jeszcze wakacji po których mógłbym powiedzieć : ' woow to były najlepsze dni mojego życia',
nie oznacza to, że moje wakacje były słabe, bo wiele miłych wspomnieć mam z nich, wielu poznanych ludzi i niesamowitych historii, ale chyba mam duże wymagania.
Te wakacje mogą być wyjątkowe pod wieloma względami, ale czy tak będzie to czas pokaże,
bo rzeczywistość depcze wyobraźnie.
nie oznacza to, że moje wakacje były słabe, bo wiele miłych wspomnieć mam z nich, wielu poznanych ludzi i niesamowitych historii, ale chyba mam duże wymagania.
Te wakacje mogą być wyjątkowe pod wieloma względami, ale czy tak będzie to czas pokaże,
bo rzeczywistość depcze wyobraźnie.
Każde wakacje u rodziny w Gdańsku oraz w Bystrzycy Kłodzkiej były super, chociaż w pierwszym miejscu była lekka przewaga . Wspólne zwiedzanie 3miasta z 2 kuzynami i 1 kuzynką, gdy miałem 10 lat - w tym wieku wielkim wydarzeniem jest już samodzielna ( bez rodziców ) podróż autobusem .
Super, super i jeszcze raz super!
Super, super i jeszcze raz super!
-
Wspomnienia z najpiękniejszych wakacji
Ze świata relica, gdy sobie w spokoju leżałam i opalałam się na hamaku, książki czytałam, spacerowałam, spałam, czego w tym roku mi brakowało, gdy mi się żadna kurwa nie wpierdalała, nie ujawniała, tylko szepty Władcy słyszałam. Zsyłała mi wiatry, deszcze, miłość w powietrzu. Opatrzność Murata Boz, czy innych muzyków, tworzyła mi klimaty z różnych krajów, miejsc, ogłupiła, wyłączyła bydło nie ubliżając bydłu, w sensie bydło trollskie, bo ludzi już w tamtym czasie nie było. Choć ubolewając że gatunek ludzki, zwierzęcy wymarł, czary jakie w tamtym czasie widziałam są tego warte iż zobaczyłam jak są słabi i nie warci rozczulania się nad nimi. Choć można z nich było zrobić zjawiska warte atrakcji. Ksiądz, wszawice jak już wspominałam w innym temacie, można by powiedzieć, że najmilszy dzień pod najlepszy jak dla mnie utwór Emira. Cisza, pustka, spokój, ogólnie w miejscu mojego zamieszkania, poza warunkami atmosferycznymi jak powyżej napisałam, wychodzili tylko wtedy jak im kazano, oddać cześć d z i k i e j i relicowi. Widma przechodzące oczywiście, o każdej porze dnia i Nocy.