Seks oralny czy analny?
-
- Imię: BarryRogRW
- Kontakt:
Seks oralny czy analny
Przed dwoma dniami uprawialam z chlopakiem seks oralny. Po doprowadzeniu go do wytrysku polknelam jego sperme. Po kilku minutach calowalam sie z nim i to on przeszedl "do inicjatywy". Nawilzal moja lechtaczke slina i robil mi "dobrze" paluszkiem przez kilka minut. Czy mozliwe, ze bede w ciazy bo moglam miec plemniki w buzi i przy calowaniu przeniosly sie one do jego buzi i wraz z jego slina do mojej pochwy?
Bardzo prosze o porade.
Kas
Bardzo prosze o porade.
Kas
-
- Imię: Piotr
Seks oralny czy analny?
Powiem tak - Jako miłośnik twórczości muzycznej i ogólnie tematyki muzykalnej dam wam dobrą radę. A więc róbcie wszystko co chcecie byleby nie skończyć jak Freddy Mercury z zespołu Queen
-
- Imię: Albert
Seks oralny czy analny?
Masz wybór! Narzekać na pogodę, albo cieszyć się lepszym czasem ZA PÓŁ CENY. Zapraszamy do naszego salonu we Wrocławiu przy ul. Legnickiej 44 nieopodal Magnolia Park. Z pomysłami na lepszy weekend w cenach promocyjnych czekamy dziś do 22.00. Bezpłatny parking przed wejściem.
Seks oralny czy analny?
A co tam oferujecie seks oralny, że w tym temacie piszesz?albert.mikos pisze: ↑18 lis 2023, 13:44 Masz wybór! Narzekać na pogodę, albo cieszyć się lepszym czasem ZA PÓŁ CENY. Zapraszamy do naszego salonu we Wrocławiu przy ul. Legnickiej 44 nieopodal Magnolia Park. Z pomysłami na lepszy weekend w cenach promocyjnych czekamy dziś do 22.00. Bezpłatny parking przed wejściem.