Seks oralny czy analny?

Seks od dawna nie jest tematem tabu. Pojawia się wszędzie - w życiu, w telewizji, a szczególnie w Internecie, dlatego porozmawiajmy o nim i o naszych doświadczeniach.
Możliwość postowania tylko dla aktywnych userów!
BarryRog
Imię: BarryRogRW
Kontakt:

Seks oralny czy analny

Post autor: BarryRog » 05 lip 2019, 9:29

Przed dwoma dniami uprawialam z chlopakiem seks oralny. Po doprowadzeniu go do wytrysku polknelam jego sperme. Po kilku minutach calowalam sie z nim i to on przeszedl "do inicjatywy". Nawilzal moja lechtaczke slina i robil mi "dobrze" paluszkiem przez kilka minut. Czy mozliwe, ze bede w ciazy bo moglam miec plemniki w buzi i przy calowaniu przeniosly sie one do jego buzi i wraz z jego slina do mojej pochwy?
Bardzo prosze o porade.
Kas

Filozoficzny Pietras
Początkujący marzyciel
Imię: Piotr

Seks oralny czy analny?

Post autor: Filozoficzny Pietras » 14 kwie 2021, 21:28

Powiem tak - Jako miłośnik twórczości muzycznej i ogólnie tematyki muzykalnej dam wam dobrą radę. A więc róbcie wszystko co chcecie byleby nie skończyć jak Freddy Mercury z zespołu Queen ;)

albert.mikos
Imię: Albert

Seks oralny czy analny?

Post autor: albert.mikos » 18 lis 2023, 13:44

Masz wybór! Narzekać na pogodę, albo cieszyć się lepszym czasem ZA PÓŁ CENY. Zapraszamy do naszego salonu we Wrocławiu przy ul. Legnickiej 44 nieopodal Magnolia Park. Z pomysłami na lepszy weekend w cenach promocyjnych czekamy dziś do 22.00. Bezpłatny parking przed wejściem.

Józek
Dupek żołędny
Marzyciel-Gaduła
Imię: Józek

Seks oralny czy analny?

Post autor: Józek » 19 lis 2023, 13:17

albert.mikos pisze: 18 lis 2023, 13:44 Masz wybór! Narzekać na pogodę, albo cieszyć się lepszym czasem ZA PÓŁ CENY. Zapraszamy do naszego salonu we Wrocławiu przy ul. Legnickiej 44 nieopodal Magnolia Park. Z pomysłami na lepszy weekend w cenach promocyjnych czekamy dziś do 22.00. Bezpłatny parking przed wejściem.
A co tam oferujecie seks oralny, że w tym temacie piszesz?

ODPOWIEDZ