Gdyby ciąża zagrażała Twojemu życiu, poddałabyś się aborcji?
Re: Gdyby ciąża zagrażała Twojemu życiu, poddałabyś się abor
Moja koleżanka zaszła w ciążę na skutek gwałtu gdy miała 23 lata. Była już zaręczona. Planowali ślub. Psychicznie była w opłakanym stanie. Ale postanowiła, że urodzi. Nie wyobraża sobie, że dokona aborcji. Tłumaczyła sobie, że to nie wina dziecka, i nie można go karać za to co się stało. Ślub przesunęli o dwa lata.
Chłopak ma już 3 lata a ona jest szczęśliwa i w głowie jej się nie mieści, że mogłaby dokonać aborcji...
Chłopak ma już 3 lata a ona jest szczęśliwa i w głowie jej się nie mieści, że mogłaby dokonać aborcji...
A w mojej głowie się mieści.Grafen pisze:Chłopak ma już 3 lata a ona jest szczęśliwa i w głowie jej się nie mieści, że mogłaby dokonać aborcji...
-
- Imię: Lara
Oczywiscie ze bym się zgodziła. Chociażby ze wzgledu na urodzone juz dzieci (2 corki). Przeciez nie moglabym je osierocić.
- Ksantypa_15
Mam za sobą trzy aborcje. Nikt oprócz mnie nie zna przyczyn tych decyzji a spowiadać się wam nie będę- więc słowa krytyki wsadźcie sobie w 항문.
-
JEŻELI BYŁBY TO PŁÓD ŚMIEĆ, NIE WIADOMO JAK STWORZONY TO TAK, ALE JEŚLI BY TO BYŁO DZIECKO RELICA Z MIŁOŚCI A ON BYŁBY PRAWDZIWYM DLA NIEGO OJCEM TO MOGŁABYM ODDAĆ ZA TO ŻYCIE SWOJE ŻYCIE, CHOĆ GDYBY MNIE KOCHAŁ TO I TAK RATOWAŁBY MNIE A PRZYNAJMNIEJ JA BYM TAK POSTĄPIŁA, GDYBY CHODZIŁO O NIEGO. NIESTETY ON WOLI POZWALAĆ RUJNOWAĆ ŚWIAT WIĘC W OGÓLE NIE POWINNO DOCHODZIĆ DO ŻADNEGO ZAPŁODNIENIA.
CHCIAŁAM MIEĆ 8 DZIECI, ALE WAŻNIEJSZE SĄ MASTURBACJE, CHWAŁY, SZMATKI, BYDLACZKI I NISZCZENIE MOJEGO WYGLĄDU PRZEZ TO, PSYCHIKI, UMYSŁU I CAŁEGO ŻYCIA.
CHCIAŁAM MIEĆ 8 DZIECI, ALE WAŻNIEJSZE SĄ MASTURBACJE, CHWAŁY, SZMATKI, BYDLACZKI I NISZCZENIE MOJEGO WYGLĄDU PRZEZ TO, PSYCHIKI, UMYSŁU I CAŁEGO ŻYCIA.