Czy macie szacunek do ludzi słuchających innej muzyki?
Re: Czy macie szacunek do ludzi słuchających innej muzyki?
Gardzę wręcz takimi ludźmi.
Hmm... mamy tu pana doktora?Borcejn pisze:Nie buduje szacunku do ludzie na fundamencie muzyki, aczkolwiek istnieje pewna (empirycznie dowiedziona na reprezentatywnej grupie pięciu osób) korelacja między entuzjastami dubstepu a ograniczeniem umysłowym w stopniu lekkim.
Co oznacza to lekkie ograniczenie umysłowe?
Tak na marginesie to jest temat o szacunku do innych ludzi słuchających czegoś innego, a nie o wpływie muzyki na ludzi. Ja nie badałem wpływu częstotliwości na ludzki mózg, jeśli masz jakieś badania to się nimi podziel skoro już o tym wspomniałeś. No chyba że to twoje SUBIEKTYWNE odczucia. Zważ jednak na fakt że to uogólnianie. Na podstawie 5 osób
Nie uraziłeś mnie nic a nic, zapewne ty jak i większość kojarzy dubstep z kosiarką.
A przez wrzucanie każdej odmiany do worka DUBSTEP powstają właśnie takie stereotypy.
To jakiej ambitnej muzyki słuchasz? Która to jest ta słuszna?nieznany pisze:Gardzę wręcz takimi ludźmi.
Ile ty masz lat człowieku że piszesz takie rzeczy? Jakiś uraz, niskie poczucie własnej wartości?
Może chociaż napisz dlaczego, bo bardzo się nie wysiliłeś, bo na razie to wygląda na trolling.
Suicider,
Stary, wyluzuj i nie przejmuj się takimi pierdołami!
Stary, wyluzuj i nie przejmuj się takimi pierdołami!
rytygier, interesuje mnie skąd u ludzi biorą się takie opinie i nastawienie.
Bo trochę śmiesznie się to czyta.
Bo trochę śmiesznie się to czyta.
Suicider,
ja myślę, że wynika to z rozpaczliwej próby dowartościowania samego siebie. Najłatwiej jest wmówić sobie, że jest się kimś lepszym od innych, bo słucha się takiej a nie innej muzyki lub że kibicuje się takiej a nie innej drużynie piłkarskiej itp.
ja myślę, że wynika to z rozpaczliwej próby dowartościowania samego siebie. Najłatwiej jest wmówić sobie, że jest się kimś lepszym od innych, bo słucha się takiej a nie innej muzyki lub że kibicuje się takiej a nie innej drużynie piłkarskiej itp.
Suicider
1. Słucham różnej muzyki.
2. Słuszna jest ta dobra.
3. Mam 25 lat.
4. Nie.
5. Pisząc to chciałem w niewybredny sposób wyśmiać absurdalność pytania postawionego w tytule wątku.
Pozdrawiam wyluzowanych.
1. Słucham różnej muzyki.
2. Słuszna jest ta dobra.
3. Mam 25 lat.
4. Nie.
5. Pisząc to chciałem w niewybredny sposób wyśmiać absurdalność pytania postawionego w tytule wątku.
Pozdrawiam wyluzowanych.
nieznany, ciekawe podejście. Które nic nie wnosi do tematu.
Nie mam magicznej kuli by zobaczyć o co ci chodziło.
Jakbyś jeszcze na końcu wstawił prześmiewczą emotę...
Nie mam magicznej kuli by zobaczyć o co ci chodziło.
Jakbyś jeszcze na końcu wstawił prześmiewczą emotę...
Suicider, na pierwszy rzut oka widać, że poczucie humoru i dystans do świata to oręż, z którym kroczysz przez świat. Uważaj, daję prześmiewczą emotę:
https://hostido.pl/polecam/WWW-COUT-PL
Co innego świat, a co innego forum, proszę Pana.
Gdzie ty widzisz poczucie humoru? Skąd mam wiedzieć co jaśnie hrabie mają na myśli?
A, nie znałem tego żartu o korelacji między słuchaczami dubstepu a ograniczeniem umysłowym
Tego z gardzeniem też. Fakt, nie mam poczucia humoru.
Sarkazmu nie wyczułem, o zgrozo, na forum.
Gdzie ty widzisz poczucie humoru? Skąd mam wiedzieć co jaśnie hrabie mają na myśli?
A, nie znałem tego żartu o korelacji między słuchaczami dubstepu a ograniczeniem umysłowym
Tego z gardzeniem też. Fakt, nie mam poczucia humoru.
Sarkazmu nie wyczułem, o zgrozo, na forum.
Suicider, przykro mi, ale bardzo rzadko używam emotikon. Nie oczekuję od nikogo podzielania mojego poczucia humoru.
P.S. Ten temat jest ironią sam w sobie " "
P.S. Ten temat jest ironią sam w sobie " "
Teraz RPK Ciemna Strefa żadne dicho, wjeżdża hardkorowy RAP a lamusy, dupa cicho.
To głupota traktować kogoś gorzej z takiego powodu, każdy ma swój gust i lubi coś innego i trzeba to uszanować
-
Czy macie szacunek do ludzi słuchających innej muzyki?
NIE MAM SZACUNKU DO LUDZI, CHOĆ CIĘŻKO POWIEDZIEĆ, ŻE BYLI LUDZIE I SĄ, MOŻE W FILMACH, KSIĄŻKACH, JEST WZMIANKA O KIMŚ TAKIM JAK LUDZIE WRAZ Z INNYMI FANTASTYCZNYMI POSTACIAMI, KTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ, DO CZEGO SŁUŻY MUZYKA. SŁUCHAĆ MOŻE SOBIE KAŻDY TEGO CO CZUJĘ, CO MU POPRAWIA NASTRÓJ, WPROWADZA GO W JAKIEŚ PRZYJEMNE STANY, A NIE NAKRĘCA W NIM ZŁE EMOCJE, KTÓRE GO NISZCZĄ I KTÓRYMI NISZCZY INNYCH, CHYBA ŻE KTOŚ SOBIE NA TO ZASŁUŻYŁ TO MOŻE SIĘ NAKRĘCIĆ I WYMIERZYĆ TYM SPRAWIEDLIWOŚĆ. MNIE SIĘ NIE PODOBA KAŻDA MUZYKA, MOGĘ Z NIEJ ZADRWIĆ UZASADNIAJĄC TO, ALE JAK KTOŚ CI TERRORYZUJE WSZYSTKIE ULUBIONE UTWORY, ZA NIC TO JUŻ SAM PRZED SOBĄ POWINEN CZUĆ SIĘ PONIŻONY CO SIĘ Z JEGO UMYSŁEM DZIEJE.