Czy to napewno zaburzenia

Jesteś nowy lub jeszcze się nie przedstawiłeś? Koniecznie napisz! Poznaj także innych userów.
ODPOWIEDZ
Mine&mind
Imię: Patrycja

Czy to napewno zaburzenia

Post autor: Mine&mind » 04 lip 2019, 15:58

Cześć , na tym serwisie jestem po raz pierwszy chciała bym poznać opinie innych ludzi na temat tego co teraz opowiem .
Od kilku lat miewiam sny oraz paraliże senne , ktore się ziszczaja wiem każdy może sobie pomyśleć różnie , dlatego zapisuje każde moje sny wraz z datami , moze to dziwne ale potrafie opowiedziec coś co mi się śniło a zaraz się wydarzy bądź trwa , jednak od miesiąca miewam jeden i ten sam sen mianowicie " jestem w szpitalu w śpiączce po wypadku słyszę wszystko ale nie mogę się odezwać ani ruszyć , słyszę tylko głos mojej mamy żebym się obudziła" mialam to raz na tydzień od zeszłego tygodnia po śmierci mojego przyjaciela mam to prawie codziennie , słyszę jak mama każe mi się obudzić w pracy tak samo moje nogi są bezwładne zaszynam widzieć za mgłą czuje się jak bym spał męczy mnie to , z każdą chwilą,sekundą,minutą coraz bardziej ... tak bardzo chciała bym żeby to się skończyło nie jestem już tą osobą co wcześniej. Boje się że zrobie coś podswiadomie żeby tylko się obudzić boje się o swoje życie , boję się w pracy że coś się stanie ... czy to są problemy psychiczne ? Dokąd mam się udać by znaleźć pomoc?

ODPOWIEDZ