Mieszkamy razem, ale nie uprawiamy seksu

Seks od dawna nie jest tematem tabu. Pojawia się wszędzie - w życiu, w telewizji, a szczególnie w Internecie, dlatego porozmawiajmy o nim i o naszych doświadczeniach.
Możliwość postowania tylko dla aktywnych userów!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Borcejn
Smyraj suty
Administrator
Kontakt:

Post autor: Borcejn » 25 kwie 2018, 11:01

Gully Foyle pisze: 25 kwie 2018, 9:41Aha, mój post zniknie. Ciekawe do kogo napisałaś z władz...Borcejn? Rachel? Kero?
Serio? Dziewczyny, przecież mówiłem, nic tu nie może znikać... czasy cenzury się skończyły. :(

Jeśli ktoś czuje się urażony albo nie podoba mu się forum, to jest opcja usunięcia konta. Nie ma żadnych półśrodków, sorry. Każdy może pisać tu co chce i żadne treści (oprócz spamu i danych osobowych) usuwane nie będą.
https://hostido.pl/polecam/WWW-COUT-PL

Usunięty 5545

Post autor: Usunięty 5545 » 25 kwie 2018, 16:33

Gully Foyle pisze: 25 kwie 2018, 9:41
lostintranslation pisze: 24 kwie 2018, 20:55 Jesteś żałosny żartując sobie z cudzego nieszczęścia i oczerniając mnie jeszcze przed innymi użytkownikami sugerując, że wszystko o czym tu pisałam przez dobry rok było wytworem mojej wyobraźni... Nie martw się, ten post stąd zniknie niebawem. Napisałam w tej sprawie do odpowiednich osób. Nie widze sensu by dalej tu był, tym bardziej, że widzę iż zaczęłam być obiektem drwin...
Twoja reakcja i wysokie zbulwersowanie się moim postem dają do myślenia. Nie uważasz? Ja wcale sobie nie żartuję, tylko tak widzę Twoją sytuację. I czym Cię niby oczerniam? Naprawdę uważam, że masz wymyślonego chłopaka. Oczywiście na potrzeby założenia tego tematu, który ciągniesz rok czasu i wciąż nie rozwiązałaś swojego problemu. To dopiero dziwne...
Aha, mój post zniknie. Ciekawe do kogo napisałaś z władz...Borcejn? Rachel? Kero? I czy rzeczywiście napisałaś czy tylko próbujesz używać gróźb. Dziwnych zresztą. Nie podoba Ci się treść wypowiedzi więc jest ona do usunięcia? To myślenie typowe dla małej dziewczynki, która to doznała porażki i tupie nóżkami wierząc, że coś to zmieni. Nie wiem czy jesteś obiektem drwin, ale ja nie drwię tylko przedstawiam mój punkt widzenia.
a ja uważam, że masz małego :) If you know what mean ;) Naprawdę uważam, że masz małego :D i w dodatku problem z wzrokiem! :D
groźbę z mojej strony widzisz, a ja tylko informuję, że mam zamiar usunąć posta mojego autorstwa! Mam do tego prawo, zwlaszcza, że sama nie widzę sensu by dalej na tym forum był (a jeśli nie mam takiego prawa, to to słabe forum jest). Gdzie tu Ci grożę? Natomiast tego, że robisz ze mnie głupią sugerując, że facet o którym piszę przez rok jest zmyślony (zupełnie nie mając na to dowodów) już nie widzisz. To jest już tylko Twój punkt widzenia. I nikt nie ma prawa się go czepiać. Śmieszny jesteś :D a jeśli chodzi o to do kogo pisałam o usunięcie posta - a gówno Cię to obchodzi ;)
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2018, 18:49 przez Usunięty 5545, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Borcejn
Smyraj suty
Administrator
Kontakt:

Post autor: Borcejn » 25 kwie 2018, 16:35

lostintranslation, może napisz w skrócie, czego oczekujesz. Tak w punktach, jak dla matoła:D
Osobiście chętnie pomogę, jeśli będę mógł.
https://hostido.pl/polecam/WWW-COUT-PL

Gully Foyle

Post autor: Gully Foyle » 25 kwie 2018, 19:01

lostintranslation pisze: 25 kwie 2018, 16:33 a ja uważam, że masz małego :) If you know what mean ;) Naprawdę uważam, że masz małego :D i w dodatku problem z wzrokiem! :D
groźbę z mojej strony widzisz, a ja tylko informuję, że mam zamiar usunąć posta mojego autorstwa! Mam do tego prawo, zwlaszcza, że sama nie widzę sensu by dalej na tym forum był. Gdzie tu Ci grożę? Natomiast to, że robisz ze mnie głupią sugerując, że facet o którym piszę przez rok jest zmyślony (zupełnie nie mając na to dowodów) już nie. To jest już tylko informacja. Śmieszny jesteś :D a jeśli chodzi o to do kogo pisałam o usunięcie posta - a gówno Cię to obchodzi ;)
Yhm, mam małego. Sprawdzałaś?
Aha, Twojego autorstwa...to coś Ci sie pomerdało. Mnie chodzi o cały Twoj temat. Nic wiecej. Tak, teraz już temat skoro rozciągamy to aż tak. Niczego nie usuniesz jak Borcejn zauważa. Temat poszedł w świat forum i zostanie tu. Szkoda tylko, że tyle osób się dało nabrać na Twoje problemy z chlopakiem, ktory R O K czasu ponad Cie nie chcial przeleciec mając Cie codziennie i od świeta na wyciągniecie reki :D.
A po co mi dowody? Nic mnie nie obchodzi czy masz faceta czy nie w RL. Ale na forum przedstawiasz wyssane z palca brednie i to w sposób ordynarnie bezczelny. Nie jestem śmieszny, sorry. I wyrażaj się młoda damo bo Ci ktoś uwagę zwróci.

Taka mała (naprawdę mała) sugestia do całego tematu:

Usunięty 5545

Post autor: Usunięty 5545 » 25 kwie 2018, 19:14

Gully Foyle pisze: 25 kwie 2018, 19:01
lostintranslation pisze: 25 kwie 2018, 16:33 a ja uważam, że masz małego :) If you know what mean ;) Naprawdę uważam, że masz małego :D i w dodatku problem z wzrokiem! :D
groźbę z mojej strony widzisz, a ja tylko informuję, że mam zamiar usunąć posta mojego autorstwa! Mam do tego prawo, zwlaszcza, że sama nie widzę sensu by dalej na tym forum był. Gdzie tu Ci grożę? Natomiast to, że robisz ze mnie głupią sugerując, że facet o którym piszę przez rok jest zmyślony (zupełnie nie mając na to dowodów) już nie. To jest już tylko informacja. Śmieszny jesteś :D a jeśli chodzi o to do kogo pisałam o usunięcie posta - a gówno Cię to obchodzi ;)
Yhm, mam małego. Sprawdzałaś?
Aha, Twojego autorstwa...to coś Ci sie pomerdało. Mnie chodzi o cały Twoj temat. Nic wiecej. Tak, teraz już temat skoro rozciągamy to aż tak. Niczego nie usuniesz jak Borcejn zauważa. Temat poszedł w świat forum i zostanie tu. Szkoda tylko, że tyle osób się dało nabrać na Twoje problemy z chlopakiem, ktory R O K czasu ponad Cie nie chcial przeleciec mając Cie codziennie i od świeta na wyciągniecie reki :D.
A po co mi dowody? Nic mnie nie obchodzi czy masz faceta czy nie w RL. Ale na forum przedstawiasz wyssane z palca brednie i to w sposób ordynarnie bezczelny. Nie jestem śmieszny, sorry. I wyrażaj się młoda damo bo Ci ktoś uwagę zwróci.

Taka mała (naprawdę mała) sugestia do całego tematu:

Trolllują tylko prymitywy ;)

ODPOWIEDZ