Dlaczego by nie prawiczek?

Seks od dawna nie jest tematem tabu. Pojawia się wszędzie - w życiu, w telewizji, a szczególnie w Internecie, dlatego porozmawiajmy o nim i o naszych doświadczeniach.
Możliwość postowania tylko dla aktywnych userów!
sepän poika
Newbie

Re: Dlaczego by nie prawiczek?

Post autor: sepän poika » 16 kwie 2013, 9:38

filozof90 pisze:Jednak z drugiej strony, na pewno istnieją tacy prawiczkowie, którzy są dumni z faktu, że "jeszcze nigdy nic nie ten teges".
Jasne, ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić kogoś, kto jest z tego dumny, a jednocześnie używa tego jako tekst na podryw, a więc dąży do tego, żeby ten powód dumy de facto stracić. Nie pasuje mi to do siebie jakoś.

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 17 kwie 2013, 8:40

dż. pisze:No i znowu próbujemy z seksu zrobić skrajność. Nic dziwnego, że ktoś jest z tego ALBO dumny, ALBO tym zażenowany. Nie ma wyjścia. -.-'
Nie chodziło mi o to, że taki facet chodzi wyprostowany po ulicy z napisem na czole "Bierzcie mnie, panienki", chodziło mi o konkretną sytuację, np. imprezę, kiedy procenty robią swoje, jest rozprężenie, a po pewnej dawce alkoholu, już jest nam całkiem obojętne, co kto o nas pomyśli, bo się dobrze bawimy, facetom włącza się przycisk "odważny kojot". Kumple też mogą swoje zrobić, wcisnąć takiemu, żeby próbował poderwać tamtą przy barze, bo rozbiera go wzrokiem, itd. To nie musi być duma, tylko spontan. Jeśli ma się specyficzne towarzystwo, któremu odwala po alkoholu, to mogą różne sytuacje wyniknąć, nawet podryw "bo nigdy nie ciupciałem". :oczami: Ale też z drugiej strony, pewnie istnieją prawiczkowie, którzy sądzą, że to powód do domu- ilu ludzi, tyle poglądów i zachowań.

Leah P
Marzyciel
Imię: Leah

Post autor: Leah P » 16 lut 2017, 19:31

Jak dla mnie - jesli facet bylby prawiczkiem, nie poszlabym z nim do lozka. Zwyczajnie nie ma u mnie takiej opcji.

Usunięty 6091

Post autor: Usunięty 6091 » 20 lut 2017, 12:09

Leah P pisze:Zwyczajnie nie ma u mnie takiej opcji.
a ja poszłam z prawiczkiem do łóżka i nie żałuję, w myśl karmy, mnie ktoś rozdziewiczył więc i ja kogoś, po prostu.. to się stało.. i uważam że byłam dobrą nauczycielką jak na ten pierwszy raz, wiadomo, z doświadczeniem nabywamy większej pewności itd itp, ale dobrze też być tą pierwszą, że pierwszą.. serio.

Awatar użytkownika
Jaśmin
Extra marzyciel
Imię: Cornèlia

Post autor: Jaśmin » 21 lut 2017, 0:50

Leah, dlaczego nie poszłabyś z prawiczkiem?

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 21 lut 2017, 11:09

Też mnie to ciekawi. :)

Awatar użytkownika
Kero
Moderator

Post autor: Kero » 21 lut 2017, 18:13

Ailén pisze:Leah, dlaczego nie poszłabyś z prawiczkiem?
Prawdopodobnie ponieważ jest niedoświadczony, brakuje mu wiedzy o tym jak zaspokoić kobietę oraz nie panuje jeszcze do końca nad swoim ciałem i jego reakcjami. Ponadto biorąc pod uwagę chociażby mój własny wiek byłby to najprawdopodobniej chłopak/mężczyzna sporo młodszy i niedojrzały również pod względem psychicznym, a ja nie mam skłonności do nastolatków.

Rozumiem Leę, sama również nie zdecydowałabym się na seks z prawiczkiem.

Leah P
Marzyciel
Imię: Leah

Post autor: Leah P » 23 lut 2017, 1:26

Najprostsza odpowiedź jest taka, jaka podała Kerosine - brak doświadczenia. No i generalnie nie znam wielu mężczyzn przed 30stka, a u tych powyżej tego wieku rzadko zdarza się prawiczek. Nie kręca mnie w ogóle faceci poniżej 30 lat.

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 26 lut 2017, 12:14

Też bym miała obiekcje przed prawiczkiem. To musiałby być młody chłopiec, choć zdaza się, że i starsi sa prawiczkami. Nie pociąga mnie prawiczek, choć gdyby mi nie powiedział, pewnie bym się nie domyslila. :looka:

Peggy_Brown
Marzyciel

Post autor: Peggy_Brown » 27 lut 2017, 22:14

Ja miałam pewne obawy, ale bardzo szybko zostały one rozwiane. Jestem pierwszą dziewczyną mojego chłopaka i nie żałuję wyboru. W zasadzie mogliśmy dopasować wszystko od początku, co mi się podoba, a co jemu. Nie ma wcześniejszych doświadczeń, a i ja miałam ich niewiele więc się dopasowaliśmy.
W łóżku układa nam się wg mnie bardzo dobrze więc to nie ma reguły czy byłam jego pierwszą czy nie. Stres byłby taki sam jakby on miał to już za sobą.

Awatar użytkownika
Jaśmin
Extra marzyciel
Imię: Cornèlia

Post autor: Jaśmin » 04 mar 2017, 2:36

Ja byłam z mężczyznami, którzy mieli po 25 partnerek a zupełnie nie wiedzieli jak się do mnie zabrać... Nie dbali o mnie jako kobietę a ich seks polegał na szybkim numerku bez uprzedniej gry wstępnej... Mój obecny też miał ileś partnerek, kilkanaście, a nasze łóżkowe zabawy polegały na początku na lekcjach anatomii, także... :rotfl: Niektórzy mają po prostu instynkt. Byłam z jednym prawiczkiem, było przeciętnie ale byłam też z mężczyzną, który miał jedną partnerkę przede mną a był tak fantastyczny w tym co robił, że nasz seks to był kosmos... troskliwy, czuły, dbający o szczegóły, romantyczny, delikatny, z fantazją...

ODPOWIEDZ