Dzieciństwo - ulubiony serial i film animowany

Dzieciństwo jest jedyną porą, która trwa w nas całe życie - pisał niegdyś Ryszard Kapuściński. Przypomnij nam, jak to było z Tobą. Opowiedz o swoich fantastycznych przygodach z lat młodości. :)
Usunięty 2094

Re: Dzieciństwo - ulubiony serial i film animowany

Post autor: Usunięty 2094 » 30 wrz 2015, 12:29

rytygier, ale za to miał mały, misi rozumek :D.

Usunięty 5938

Post autor: Usunięty 5938 » 30 wrz 2015, 12:56

I w całym Stumilowym Lesie nie znalazł się nikt, kto by poskromił jego lubieżne ciągotki??
Gdzie ,do cholery, był Krzysiu-pytam się?!

Wędrujący wiatr
Marzyciel-Gaduła
Imię: Ada

Post autor: Wędrujący wiatr » 03 paź 2015, 0:12

Dobra, ja mam tego naprawdę długą listę, więc odrobinę ją streszczę.
Pamiętam, że oglądałam zawsze chętnie Robocopa, Pełną chatę, Dragon Balla, Króla Szamanów, 3/4 tego, co leciało na Cartoon Network (eh, teraz to nie to samo), na Jetixie jeszcze Spidermana, Fantastyczną Czwórkę, Srebrnego Surfera, X-Menów, Wojownicze żółwie ninja, gdzieś jeszcze leciała Brygada Orła, Było sobie życie, no i ten serial z gadającym samochodem, zawsze zapominam, jak się nazywał. :P
Pamiętam jeszcze, że puszczali taką bajkę, że był chłopiec i on się jakoś tam potrafił zmieniać (albo akurat w tym odcinku tak było) i miał towarzyszkę, której pewnego razu zaczęły wyrastać pióra i musieli to jakoś odczyniać. Próbowałam szukać, co to było, ale nigdy mi się nie udało ostatecznie.
A z pełnometrażowych filmów animowanych... cóż, prosta sprawa - Mój brat niedźwiedź oraz Lilo i Stich.

Usunięty 2094

Post autor: Usunięty 2094 » 04 paź 2015, 9:46

rytygier pisze:Gdzie ,do cholery, był Krzysiu-pytam się?!
Zapewne w szkole... pamiętam taki odcinek (w filmie pełnometrażowym), kiedy wszyscy szukali Krzysia, a on bodajże zostawił Misiowi karteczkę, że idzie do szkoły. No i się martwili o niego. Później Krzyś przyszedł i problem z głowy.

roben21
Imię: Arek

Dzieciństwo - ulubiony serial i film animowany

Post autor: roben21 » 14 lip 2022, 0:27

ja uwielbiałem bajke kapitan jastrząb :)

ODPOWIEDZ