Krawaty
Re: Krawaty
Ja zakładam krawat tylko i wyłącznie okazjonalnie. Ogólnie to nie lubię ich nosić i zazwyczaj staram się dobierać jednolite kolory nie pstrokate.
-
Drag, to już nawet śmieszne nie jest. Z Tobą się nie da poważnie pogadać?
Swojego chłopaka widziałam może trzy razy ubranego w garnitur, do tego muszka. W krawacie mu nie do twarzy, wtedy jego twarz wydaje się jeszcze dłuższa niż w rzeczywistości, a to już za wiele
Ja lubię garnitury - te dopasowane. Na starość widzę się dużego, wydziaranego i w garniaku.
Patorek, ja Ciebie nie widzę
Niestety nie. Poważne rozmowy prowadzę tylko w konfesjonale, w sumie zapomniałem jak to jest, ups?Peggy_Brown pisze:Drag, to już nawet śmieszne nie jest. Z Tobą się nie da poważnie pogadać?
Spotkamy się za 15 lat.Drag pisze:Patorek, ja Ciebie nie widzę
-
Ja widzę Patora w garniturze. I na dzień obecny jak i na ten za 15 czy 30 lat. To może całkiem dobrze wyglądać.
-
Ja uwielbiam facetów pod krawatem
Nie przepadam za krawatami. Szczególnie za ich wiązaniem, a niestety muszę nosić i to jeszcze taki fioletowo różowy (kto wymyślił te kolory?!). Na mężczyznach podoba mi się muszka.
Ja preferuję krawaty na gumce. Praktyczne i wygodne. Nie trzeba wiązać.
Ja oczywiście wolę krawat niż muchę, który i tak zakładam okazjonalnie, np. na ślub kumpla. Ale musi to być naprawdę ładny krawat, może być z jakimś wzorkiem, ale nie może na nim być zbyt wielu kolorów.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2016, 10:28 przez Ruta, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zakaz spamu i reklam
Powód: zakaz spamu i reklam
-
- Imię: Mariusz
Krawaty
Zakładam krawat zawsze gdy wychodzę z domu, czy do pracy, czy na zakupy, czy to na spacer, do jeansów, do garnituru. W domu zdarza mi się też czasem nosić. Krawaty są bardzo wygodne, pod warunkiem, że mamy idealnie dopasowany kołnierzyk bez luzu. Luźne kołnierze, czy też rozpięte, wyglądają fatalnie i pogarszają wygodę noszenia krawata. Nigdy nie czuję potrzeby poluzowania, wręcz przeciwnie - podciągam gdy tylko ciut się poluzuje. Lubię gdy węzeł jest na tyle dociśnięty, że lekko się unosi nad koszulą.
Są najczęściej ciemne - granatowe, czarne, bordo, ale lubię też jaskrawsze. Mam też skórzany, czarny, ale to raczej wieczorowo.
Są najczęściej ciemne - granatowe, czarne, bordo, ale lubię też jaskrawsze. Mam też skórzany, czarny, ale to raczej wieczorowo.
-
Krawaty
Lubię kobiety w krawatach a z mężczyzn to moim zdaniem w krawacie najładniej Tarkanowi a w muszce Piotrowi Rubikowi.