W jakich sytuacjach najczęsciej
Uważacie to za cos normalnego?
Przyznam, ze ja dość często mówie sama do siebie, szczegolnie kiedy sie budze i nie mogee uwierzyć w to co mi się snilo, albo tez wtedy jak się ciesze

| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Najczęściej kiedy jestem zła, wtedy wkurzam się, klnę i gadam, gadam, gadam... albo jak coś robię, to dla lepszego skupienia mówię sama do siebie.

QueenDream pisze:Często Wam się zdarza mówic do siebie?
QueenDream pisze:W jakich sytuacjach najczęsciej

taki menelski nawyk.

QueenDream pisze:Uważacie to za cos normalnego?

positively pisze:Znajomi śmieją się, że nie mam już z kim rozmawiać, więc rozmawiam ze sobą ;p

Często Wam się zdarza mówić do siebie?
W jakich sytuacjach najczęsciej
Uważacie to za coś normalnego?

To jest tak jak ja liczę kasę, a ktoś obok tez liczy, ale na głos. No krew zalewa.

Nie robię tego często, ale czasem się zdarzy, że coś tam mówię pod nosem sama do siebie. albo śmiać się do siebie

ale jedynie w nietypowej sytuacji 

to to samo, tylko większy zasóbpersecutoria pisze:Co najwyżej mogę do siebie powiedzieć pod nosem "ku*wa" jak coś nie wyjdzie albo mnie zaskoczytaki menelski nawyk.

. Ehhh... Mimo wszystko cholernie brak mi tych czasów, mój wymyślony świat był idealny nie to co ten. Teraz mówię do siebie głównie jeśli nad czymś intensywnie myślę, wtedy jest mi łatwiej, poza tym zdarza mi się śpiewać do samego siebie.

Wróć do Nasz charakter, wygląd
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości