| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Malutka pisze:Z jakimi rzeczami,
Malutka pisze:zwierzetami
i kotami.. tymi dzikimi i drapieżnymi.Malutka pisze:miejscami

Malutka pisze:Z jakimi rzeczami, zwierzetami, miejscami czy też czymś innym kojarzą się Wam marzenia i dlaczego?
Jakie zwierzę jest według Was symbolem bądź też uosobieniem marzeń i czemu tak uważacie?

, co do zwierząt to zdecydowanie kot z tego samego powodu i jeszcze po prostu z wiatrem i powietrzem 

Malutka pisze:Z jakimi rzeczami, zwierzetami, miejscami czy też czymś innym kojarzą się Wam marzenia i dlaczego?
Jakie zwierzę jest według Was symbolem bądź też uosobieniem marzeń i czemu tak uważacie?
może to stad ze kiedyś lubiłem leżeć na ławce bądź trawie i spoglądać w niebo obserwując jak chmury zmieniają kształty i przeistaczają się wciąż w coś nowego.. i jest w tym coś z naszych marzeń. Żadne zwierze... chociaż jest.. jednorożec.. myślę, ze jeśli musiałbym podać jakieś zwierze które miałoby symbolizować marzenia to byłby właśnie jednorożec.Malutka pisze:Z jakimi rzeczami, zwierzetami, miejscami czy też czymś innym kojarzą się Wam marzenia i dlaczego?
Al_Hadzi pisze:Marzenia kojarzą mi się z chmurami na niebie.. od kiedy pamiętam.. może to stad ze kiedyś lubiłem leżeć na ławce bądź trawie i spoglądać w niebo obserwując jak chmury zmieniają kształty i przeistaczają się wciąż w coś nowego.. i jest w tym coś z naszych marzeń. Żadne zwierze... chociaż jest.. jednorożec.. myślę, ze jeśli musiałbym podać jakieś zwierze które miałoby symbolizować marzenia to byłby właśnie jednorożec.

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości