| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |
Dzięki wujkowi google wiem,że to ta bajka o złym bałwanie,który chciał zawładnąć światem. Chyba oglądałam ze dwa odcinki i nic więcej. Jakoś nie spodobała mi się ta bajka. I to jest dziwne,bo ogólnie lubię oglądać baje 

TrisHka pisze:Przyznam szczerze,że tytuł mi nic nie powiedziałDzięki wujkowi google wiem,że to ta bajka o złym bałwanie,który chciał zawładnąć światem. Chyba oglądałam ze dwa odcinki i nic więcej. Jakoś nie spodobała mi się ta bajka. I to jest dziwne,bo ogólnie lubię oglądać baje

. Niestety, jako że oglądałem danwo, nie pamiętam szystkich bohaterów... Był Tabaluga, jakaś króliczka była, kret był, żółwica chyba... no i oczywiście Arktos razem z pingwinem Jakubem, którego to zawsze było mi żal
.
.

pamiętam tylko, że ten bałwan często chciał, żeby Jakub /pingwin/ zrobił mu loda![]()

ajwenhou pisze:pamiętam tylko, że ten bałwan często chciał, żeby Jakub /pingwin/ zrobił mu loda![]()
![]()

Oto tabaluga, dzielny tabalugaNamida. pisze:Zawsze lubiłam śpiewać tą piosenkę, która leci jak się zaczyna.

Ostatnio nawet zapytał mnie: "A skąd ty wiesz, co będzie dalej?"
I szkoda mi zawsze było Arktosa. Tak się starał i nigdy mu nic nie wychodziło. 

jako wieczorynkę jak dobrze pamiętam 

BabaJaga pisze:Znacie ta bajkę?
BabaJaga pisze:Kojarzycie Arktosa?

Wróć do Kraj dzieciństwa i młodości
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości