| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Trzeba by było wymyślać coś, co każdego zadowoli, jak to mówią dla każdego coś dobrego, ale fajnie, że masz taki pomysł do zrzeszania ludzi. Żeby też nie było tak, że przyjdą ludzie, ze swoimi znajomymi i tak czy siak będą trzymać się w swoich grupkach zamiast faktycznie poznawać nawzajem. Sama chyba chętnie wybrałabym się na taką imprezę tematyczną, jeśli ktoś zorganizowałby coś podobnego. 

Zorza pisze:alternatywa dla osób, które chciałyby "wyjść do ludzi" a nie bardzo wiedzą jak i nie bardzo mają gdzie znaleźć takowych.

zwariowany pisze:Czysta zabawa i radość=] Gdyby tak na przystankach? Polubił bym komunikację miejską gdybym mógł tak sobie potańczyć przed autobusem ;]

A ja bym nie chciałzwariowany pisze:Ja bym chciał codziennie widywać coś takiego
Szybko stałoby się nudne i wymuszone. No i pewnie zmiana byłaby taka, że krzywo by się patrzyło na ludzi, którzy nie biorą w tym udziału 

sepän poika pisze:Szybko stałoby się nudne i wymuszone.

sepän poika pisze:No i pewnie zmiana byłaby taka, że krzywo by się patrzyło na ludzi, którzy nie biorą w tym udziału![]()

TrisHka pisze:Nawet jeśli, to chociaż zdrowsze niż stanie i nicnierobienie, o!
TrisHka pisze:A bo ludzie tacy już są.

poly pisze:W czym byłoby zdrowsze? Bo nie widzę większych plusów w tym :x

poly pisze:A może zbytni ekspresjonizm uczuciami i emocjami, to trochę przesada?

TrisHka pisze:Ruch to zdrowie

TrisHka pisze:Nie o to mi chodziło. Ludzie już tacy są, że im musi 'coś' przeszkadzać. Jak nie jedno to drugie

poly pisze:Albo kontuzje

poly pisze:Ale właśnie, może za dużo to przesada? Nie jest tak, że emocje są sprawą dość osobistą?

Ano, najlepiej jak na przystanku ludzie "wypocą", a potem wsiądą do autobusu. Czysta rozkoszTrisHka pisze:Lepiej jest z siebie wszystko wyrzucić/ wypocić niż w sobie tłamsić, o!

TrisHka pisze:Za mało też jest przesadą. Emocje, emocjami. Lepiej jest z siebie wszystko wyrzucić/ wypocić niż w sobie tłamsić, o!

poly pisze:Dlaczego?

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
|
pamiętnik Tę Książkę Kupisz w Weltbild. Akcesoria dla Dzieci. photoblog.pl |