Masz marzenia? Pewnie tak, skoro tu jesteś. Podziel się nimi. Nieważne czy bezsensowne, drobne, czy ogromne. Nieważne jaki jesteś, o czym marzysz, jak patrzą na to inni. Marzenia nie znają ograniczeń, są dla każdego, są tylko Twoje.
hmm Chciałabym spotkac kiedyś czarownicę która zamieniłaby mnie w kota gdyż bardzo chciałabym się dowiedzieć jak to jest być kotem
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła" (Paulo Coelho)
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła" (Paulo Coelho)
hehe:P. Ja chciałbym odbyć wędrówke do niznanych krain:). Może cofnąć się w czasie:). Wędrować całymi dniami i poznawać ludzi, rozmawaić z nimi, przezywać różne przygody. Wieczorami rozbić namiot pod lasem nieopodal jakiegoś strumyka, rozpalić ognisko i odpoczywać, moze grać na gitarze i coś śpiewać:).
Ja też ostatnimi czasy myslała coś o gitarze, ale.. lepiej nie dla dobra innych ludzi . A przygoda? Chciała bym wejść do świata z jakiejś książki . Z jakiej? Jeszcze nie wiem, muszę się zastanowić.
Trzeba było wybrąc coś innego:). Ja wybrałem hobbita i jako pierwszy zdobyłem pierścień:). Mi tutaj dobrze i nie mam zamiaru iść dalej:). Czy Bilbo chciałby się zestarzęć, oj nie:). Powędruje sobie z Gandalfem i krasnoludami:). hehehe
dobrze, oddaje pierścień:P. Moge wędrować bez niego:P. Tylko mnie gollum może zabić:D oj oj:P. Na Twoje ryzyko:P. Jak zgine to masz mieć wyrzuty sumienia:)