Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim

Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz!
announces/topic5873.html
Zapraszamy do brania udziału w konkursie z nagrodami rzeczowymi!

Przygoda waszych marzeń:)

Masz marzenia? Pewnie tak, skoro tu jesteś. Podziel się nimi. Nieważne czy bezsensowne, drobne, czy ogromne. Nieważne jaki jesteś, o czym marzysz, jak patrzą na to inni. Marzenia nie znają ograniczeń, są dla każdego, są tylko Twoje.

Postautor: Brolly312 » śr 11 sie, 2010 19:57

HMM ja z kolei chciałbym zwiedzić cała Japonie uczyć się tam sztuk walki po czym zostać wplątany w ciemne interesy, być ściganym przez Yakuze, ale oczywiście nie uciekać ale stawić im czoła i wygrać , przy okazji uratować córkę(piękną) jakiejś ważnej japońskiej szychy za co bym został sowicie wynagrodzonym, spędzić z ową córką upojną noc po czym wrócić do kraju.

To taki mały skrót mojej przygody :)
memento mori
Prawdziwe marzenia to takie które nigdy się nie spełnią.
Brolly312
Marzyciel-Gaduła

Cash on hand: 0.00

Postautor: darkgee » śr 11 sie, 2010 20:27

Moje marzenie jest całkowicie nierzeczywiste: trafić do magiczno-średniowiecznego świata, w którym mógłbym zostać potężnym magiem bitewnym i walczyć ze złem wraz z drużyną.
darkgee

Postautor: TRL » śr 11 sie, 2010 22:05

Hoho... była by to przygoda pełna malowniczych widoków, niebezpiecznych krain i tajemnic. Napełniona ogromną dawką humoru i dynamicznej akcji z nutą groteski. Niosąca ze sobą czyny wielkie, lecz nie takie, o których pamiętałbym cały świat, lecz wielkie dla garstki ludzi o nich wiedzących. Posiadająca w sobie dawkę emocji i pewnej skrytości, tworzących klimat jak w starych legendach Ukrainy. O zakończeniu dobrym, ale opłaconym ofiarą, która zapomniana nie zostanie. Tworząca więzy prawdziwej przyjaźni/miłości, nierozerwalne przez wieki... I z dobrym podkładem muzycznym, haha XD No cóż, fajnie tak pomarzyć... = )
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć.Obrazek
Awatar użytkownika
TRL
Marzyciel-Gaduła+

Postautor: Z. » czw 12 sie, 2010 17:22

A ja bym chciała znaleźć się w świecie równoległym do naszego, tyle, że w nim by rządziła magia, a nie ludzie ;) Chciałabym, by okazało się, że jestem potomkiem jakiejś ważnej osoby, by powierzono mi misję, którą oczywiście skończyłaby się powodzeniem. No i zakochał by się we mnie meeeega przystojny wojownik, który walczył by o moje względy, a ja bym mu uległą :P

To taki skrót :D
Z.
Początkujący marzyciel

Postautor: Różyczka » ndz 19 gru, 2010 12:18

Ja chciałabym kiedyś wybrać się w ekscytującą przygodę do lasów amazonki, najlepiej sama, by zdac się tylko na siebie , a nie czekac na czyjąś pomoc ;)
Ostatnio zmieniony ndz 19 gru, 2010 14:43 przez Różyczka, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Różyczka
Marzyciel-Gaduła+

Postautor: ajwenhou » ndz 19 gru, 2010 15:05

autostop.
albo Alaska, Grenlandia, Antarktyda.. chociaż zadowolę się również np. Norwegią.
idąc przez śnieg, marznąc. oj taak.
"nikt nie jest na własność, ludzie się od czasu do czasu zaczynają nienawidzić, a miłość? jeszcze nie wiem"
~ ajwenhou
Awatar użytkownika
ajwenhou
V.I.P

Cash on hand: 308,615.70
Medals: 4
Zwycięzca Konkursu (2) User Roku (2)

Postautor: TempestLady » wt 21 gru, 2010 11:59

Hmmm... ja chciałabym zwiedzić Egipt wszystkie piramidy szczególnie trzy najsławniejsze ;p, pierwszą piramidę faraona Dżesera, Sfinksa i inne piękne miejsca w tym kraju a najfajniej byłoby przyglądać się jak to wszystko powstawało
TempestLady

Postautor: Lyssa » czw 06 sty, 2011 12:35

Zwiedzić świat lub kraj autostopem, z niczym do przeżycia, może trochę kasy i gitara. I inny człowiek obok, chłopak lub przyjaciele.
[center]Pierwszym objawem tego, że zabijamy w sobie marzenia jest brak czasu.
~P. Coelho
[/center]
Awatar użytkownika
Lyssa
Łapacz chmur

Medals: 1
Rozmarzony (1)

Postautor: Peggy_Brown » czw 06 sty, 2011 18:35

Na dzień dzisiejszy wyścigi samochodowe.
Czy to wielka przygoda to nie wiem, ale od jakiegoś czasu chcę takie coś spełnić. Ale do tego potrzebne są odpowiednie warunki i ktoś do rywalizacji...

Oprócz tego wsiąść w jakiś pociąg i jechać byle gdzie, iść przed siebie, zabrać kilku fajnych ludzi, zwiedzić trochę świata... Ewentualnie stop.
Przerażałoby tylko spanie. Ale jakoś się to pogodzi:)
" Ej Mała- nie płacz.
Rób wszystko- pij, pal, klnij ile wlezie, wal pięścią o ścianę, gryź wargi z bólu- ale nie płacz.
Nie pozwól zaszklić się oczom, pokaż że potrafisz być silna".
Awatar użytkownika
Peggy_Brown
Marzyciel

Cash on hand: 174,267.30
Rozmarzony (1)

Postautor: User » czw 06 sty, 2011 18:41

No moim marzeniem było pojechać na "X-Game" aczkolwiek szkoda, że zlikwidowali "Aggressive In-Line". Bym sobie pośmigał na Vercie, Streecie czy też Downhill.
Póki co nie ma jeszcze potwierdzonych imprez w Polsce związanych z tego typu sportem, czekam niecierpliwie bo z chęcią się wybiorę na nie..
User

Cash on hand: Locked
Bank: Locked

Postautor: Świruska » wt 17 maja, 2011 12:09

Chciałabym kiedyś się znaleźć kiedyś w dzikiej dżungli, gdzie byłabym zostawiona sama sobie ;) fajnie by można było sie zabawic i nauczyc przetrwania ;)
Świruska
Marzyciel-Gaduła

Postautor: TrisHka » pt 20 maja, 2011 00:34

Chciałabym bardzo dobrze poznać i zwiedzić calutką Australię i Stany Zjednoczone. Najlepiej z kimś bliskim memu sercu :oczami:
Czasem przeoczę ten moment, w którym powinnam się ugryźć w język.
Awatar użytkownika
TrisHka
Spełniacz Marzeń

Cash on hand: 323,232.25
Imię: Patrycja
Medals: 2
Miss Forum (1) Partia Zboczuchów (1)

Postautor: Peggy_Brown » pt 20 maja, 2011 18:16

Dzisiaj taką przygodą jest prawdziwy rajd samochodowy a nie tylko jego namiastka w postaci małej przejażdżki.
" Ej Mała- nie płacz.
Rób wszystko- pij, pal, klnij ile wlezie, wal pięścią o ścianę, gryź wargi z bólu- ale nie płacz.
Nie pozwól zaszklić się oczom, pokaż że potrafisz być silna".
Awatar użytkownika
Peggy_Brown
Marzyciel

Cash on hand: 174,267.30
Rozmarzony (1)

Postautor: Cherry Bomb » pt 20 maja, 2011 18:20

Ja on i bezludna wyspa i nasze zwierzaki rzecz jasna...cała wyspa tylko dla nas...a takie inne to wyjechać gdzieś daleko i spędzić czas ze zwierzętami takimi egzotycznymi nie pamiętam gdzie tak spędzać czas można,albo z tygrysami spędzić czas w Tybecie...to takie marzenia też w sumie ale fajnie przeżyć takie przygody.
Cherry Bomb
Extra marzyciel

Cash on hand: Locked

Postautor: arcoiris » pt 20 maja, 2011 19:42

mi się marzy wyprawa wzdłuż Amazonki to by było coś
"Jeśli chcesz ujrzeć coś wartościowego, nie podnoś głowy, nie szukaj tego na piedestałach. Prawdziwe perełki ukryte są wśród kurzu i spowite mgłą zapomnienia"
Awatar użytkownika
arcoiris
Extra marzyciel

Cash on hand: 4,462.00
Rozmarzony (1)

Postautor: Acid » pt 20 maja, 2011 19:45

Trasa koncertowa z Acidami!
Zobaczyć to wszystko od tej drugiej strony, od kulis. Podobno wina już też nie piją, więc pewnie przeżył bym tą przygodę ;D
Każdy ma marzenia. Michael Jackson chciał być biały, a ja chce być żółty no.
Awatar użytkownika
Acid
Marzyciel

Cash on hand: 22,570.30
Rozmarzony (1)

Postautor: Tristezza » śr 20 lip, 2011 19:47

Ja bym chciała wejść do jakiejś książki, najlepiej fantasy i tam przeżyć swoje przygody xD
Przeszywa mnie chłodny dreszcz. Nie wywołuje go zimno, lecz to czego nie wiem.
I co boję się odkryć.

Oczy zapiekły mnie od łez. Bez chwili namysłu rzuciłam się w dół.

- A ty dokąd?
- Idę... idę... idę...
- Na razie stoisz - mruknął Radek.

http://www.miastomgly.blogspot.com
Awatar użytkownika
Tristezza
Bujający w obłokach

Cash on hand: 379.00

Re: Przygoda waszych marzeń:)

Postautor: Luck316 » pn 12 gru, 2011 15:11

Ja bym chciał wybrać się na jakiś odległy ląd i poszukiwać cennych skarbów. ElDorado, św. Graala itd.
"Te świątynie będą pełne głębokiej wiary w dobro świata, tak by karmiły ludzkosć ambrozją sposobów osiągania nieśmiertelności. A mocą tych wielkich dzieł wspomogę tych wszystkich, którzy opadają z sił w oceanie istnienia."- Jayarvarman VII, król Imperium Khmerów- o Angkor Wat.
Awatar użytkownika
Luck316
Bujający w obłokach

Cash on hand: 76,606.30
Imię: Łukasz

Postautor: Scorpion » pn 12 gru, 2011 20:03

Po namierzeniu gdzie mieszkają Scorpionsi to będzie tą przygodą ich odwiedzenie :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Scorpion
Marzyciel-Gaduła+

Cash on hand: 4,144.00
Bank: 10,344.10
Imię: Darek

Postautor: Cecilia » pn 12 gru, 2011 21:19

A ja chcę wejść do jakiegoś skomplikowanego labiryntu. Lubię labirynty.
Awatar użytkownika
Cecilia
Marzyciel-Gaduła

Cash on hand: 14,914.00
Imię: Kaja

Postautor: Roland Deschain » czw 05 sty, 2012 20:58

Tristezza pisze:Ja bym chciała wejść do jakiejś książki, najlepiej fantasy i tam przeżyć swoje przygody xD

Nooo, ja bym chciał dostać się na łamy "Mrocznej Wieży" S. Kinga i zostać jednym z członków ka-tet Rolanda. To by dopiero była przygoda :D
Ten, który walczy z potworami, powinien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w ciebie.
Awatar użytkownika
Roland Deschain
Marzyciel-Gaduła

Cash on hand: 30,218.15
Imię: Radek

Postautor: smiley99 » sob 03 mar, 2012 21:00

Chciałabym znaleźć się z moimi przyjaciółmi na bezludnej wyspie. Tylko żeby na tej wyspie było dużo owoców i jakiś strumyk bo byśmy z głodu poumierali, a ja nie będę swoich kumpli zjadać xD
"w życiu nie ma GAME OVER,jest tylko NEXT LEVEL ;)"
smiley99

Cash on hand: 191.00

Poprzednia

Wróć do Sfera naszych marzeń