| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Przecież niejedna osoba marzyła by coś dostać itp. sprawy
Tak naprawdę nie musi być żadnej inicjacji z naszej strony bądź ze strony otoczenia do marzeń, one same przychodzą

) i wyobrażałam sobie różne rzeczy. Że jestem na dyskotece, że z kimś rozmawiam, itd. Teraz juz tak nie mam, chociaż każdemu zdarza się pewnie czasem wyobrazić, że na przykład przytula się do ukochanej osoby. Teraz marzenia przybierają raczej formę jakiejś listy rzeczy/okoliczności uszczęśliwiających jakie chciałoby się zdobyć/doświadczyć.

... potem przechodzi się do co raz bardziej poważnych marzeń.

Leah pisze:Co sprawiło, że zaczęliście marzyć? Jakiś powód musiał być, nie? W końcu nie każdy lubi bujać w obłokach. U mnie to się zaczęło od książek

DexKanon pisze:Wydaje mi się, że temat jest lekko bez sensu, bo marzyć zaczynamy gdy tylko zaczynamy myśleć - a dzieje się to już w dzieciństwie - a skłania nas do tego głownie zazdrość, gdy widzimy coś u rówieśników.

persecutoria pisze:Szczerze mówiąc ten temat jest głupi. Każdy człowiek marzy, tak samo jak każdy w mniej lub bardziej skomplikowany sposób myśli. To naturalne. To tak, jakbym ja zapytała Was, kiedy zaczęliście jeść i co Was do tego skłoniło xP
mikiqu pisze:No kurcze, nawet nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Byłam taka od zawsze. Od małego głowa w chmurach. To była moja ucieczka od ponurej rzeczywistości już jako dziecko i tak zostało do dziś. Czasem aż za bardzo żyję fantazjami, ech.

Tak tak... ponad 2 godziny rozprawialiśmy o tym co byśmy sobie zażyczyli. A tak właściwie, takie cudeńko przydałoby się i teraz....
Ile lat miałem wtedy nie pamiętam, ogólnie "rozmowę" tą znam tylko z opowiadań mamy, która byłą przy tym ( w pokoju obok ) i z zafascynowanie słuchała naszych bredni cały czas...

![Kwadratowy :]](http://nasze-marzenia.eu/images/smilies/splash.gif)

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości