| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

?

slec21 pisze:Za słabo w nie wierzyłeś, a potem że gwiazdy wina! TAK!? ; p
idę edytować profil

I wyszło szydło z worka xP 

Nomadin pisze:Dla mnie to jedynie zabobony. Jeśli człowiek zobaczy spadającą gwiazdę i coś pomyśli to wszystko co będzie miało pozytywne zakończenie będzie zwalał na tę właśnie gwiazdę bo tak sobie ubzdurał. Jedynie jest to droga przypadku bo w końcu...jaką moc ma spadająca gwiazda? Ktoś mi to umie wytłumaczyć? Czy może tutaj są sami ślepo w to wierzący? Wiara tutaj nie ma nic do rzeczy gdyż, np. Bóg pomaga nawet tym niewierzącym znaleźć drogę.

Meteor robi fruu po niebie i tyle. Nie ma to żadnej symboliki, nie jest też "spełniaczem życzeń" zupełnie jak jakaś świeczka w torcie, czy spotkanie kominiarzaOyen pisze:gwiazda jak gwiazda, obiekt na niebie.
Ale nie zaprzeczę - jeśli zdarzy mi się zobaczyć takie zjawisko, to uśmiecham się szeroko. Gwiazdy jakoś zawsze potrafiły mnie cieszyć...

QueenDream pisze:Widzieliście kiedyś spadającą gwiazdę?
O czym wtedy pomyśleliście?

Też żadnej nie widziałemajwenhou pisze:przesilenie miało miejsce 12 sierpnia, ponoć spadało ich do 100 na godzinę.

w tym roku, było tak zachmurzone, ze ani jednej maleńkiej nawet nie widziałam.

partyk19 pisze:ajwenhou pisze: przesilenie miało miejsce 12 sierpnia, ponoć spadało ich do 100 na godzinę.
Też żadnej nie widziałem

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości