Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim

Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz!
announces/topic5873.html
Zapraszamy do brania udziału w konkursie z nagrodami rzeczowymi!

Niewymarzone marzenia

Marzenia towarzyszą nam każdego dnia, ale czy warto marzyć? Czy w dzisiejszym świecie jest jeszcze miejsce i czas na marzenia? Może właśnie wszystko co nas otacza to tylko wytwór naszej wyobraźni.

Niewymarzone marzenia

Postautor: Bogusia » sob 13 lis, 2010 15:48

W sumie w moim temcie będa same sprzeczności ale może mniej więcej zrozumiecie o co mi chodzi, zdarzyło się Wam kiedys cos takiego, że o czymś nigdy nie marzyliście a nagle ta niespodzianka o której nigdy nie marzyliście do was przychodzi, bądź macie okazję by to zrealizować? Co to były niespodzianki, które zgotowało dla Was życie czy też inne osoby? Jak na wiadomośc o tych niespodziankach zareagowaliście?
Bogusia
Marzyciel-Gaduła+

Cash on hand: 0.00

Postautor: alyouidiot » sob 13 lis, 2010 15:56

oh, no pewnie! jedna niespodzianka jest w trakcie, bardzo burzliwym, ale ile szczescia daje :) niewymarzone marzenia jak dla mnie sa lepsze - przychodza po prostu, czlowiek czasem nawet nie marzy, bo "nie tam, takie coś w życiu mi sie nie przydarzy to nawet marzył nie będę" a tu prosze :)
ain't no sunshine when he's gone
Awatar użytkownika
alyouidiot
Bujający w obłokach

Postautor: QueenDream » sob 13 lis, 2010 15:58

Powiem szczerze, że własnie taka niespodzianka teraz na mnie spadła ;) Nigdy nie marzyłam o tym, że pojadę na jakąkolwiek wycieczkę, nie marzyłam nawet o tym, że pojadę kiedyś nad polskie morze, a co dopiero zagranicę :) Okazało się, że jadę z chłopakiem na 7 dni do Egiptu(wylatujemy 30 grudnia) a wracamy 5 bodajże ;) W sumie nie spodziewałam się, że moi rodzice się zgodzą na ten wyjazd :) ale okazało się, że nie było z pozwoleniem najmniejszych problemów ;)
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła"
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Cash on hand: 93,274.05
Imię: Aldona

Postautor: jestemgwiazda » ndz 24 kwie, 2011 20:09

Witam.
Muszę przyznać, że niespodzianki o których nawet nie marzyliśmy są najbardziej niesamowite.
Ja nigdy nawet nie marzyłem, że będę miał takiego wspaniałego syna jakiego właśnie teraz mam. Ja nawet nie marzyłem, że będę miał syna a tu proszę, ma takiego gościa, że się codziennie nie mogę nim nacieszyć.
"Najbardziej niesamowite historie przeżywają zwykli ludzie".
Awatar użytkownika
jestemgwiazda

Postautor: Tristezza » pt 15 lip, 2011 19:21

nie jeszcze nic takiego mnie nie spotkało, jednak jeszcze całe życie przede mną :P
Przeszywa mnie chłodny dreszcz. Nie wywołuje go zimno, lecz to czego nie wiem.
I co boję się odkryć.

Oczy zapiekły mnie od łez. Bez chwili namysłu rzuciłam się w dół.

- A ty dokąd?
- Idę... idę... idę...
- Na razie stoisz - mruknął Radek.

http://www.miastomgly.blogspot.com
Awatar użytkownika
Tristezza
Bujający w obłokach

Cash on hand: 379.00

Postautor: TrisHka » ndz 17 lip, 2011 23:29

Dwa razy.

Pierwszy raz był wtedy, kiedy wygrałam w totka 500zł. Potrzebowałam kasy na buty, których mama nie chciała mi kupić. Uważała, że jestem za młoda na szpilki (17lat ^^). Puściłam chybił-trafił i trafiłam bodajże czwórkę. Kasę przeznaczyłam na wymarzone buty ^^

Za drugim razem, było to poznanie mojego byłego faceta. Nie chciałam mieć wtedy nikogo, nie spodziewałam się, że trafię na kogoś tak statecznego, który mnie 'nauczy' wiele. Pomógł mi bardzo, dzięki niemu sporo osiągnęłam i wiele się nauczyłam. A że nie wyszło.. no cóż. Zdarza się ;P
Czasem przeoczę ten moment, w którym powinnam się ugryźć w język.
Awatar użytkownika
TrisHka
Spełniacz Marzeń

Cash on hand: 323,232.25
Imię: Patrycja
Medals: 2
Miss Forum (1) Partia Zboczuchów (1)

Postautor: V » pn 18 lip, 2011 00:15

Bogusia pisze:zdarzyło się Wam kiedys cos takiego, że o czymś nigdy nie marzyliście a nagle ta niespodzianka o której nigdy nie marzyliście do was przychodzi
To nie są marzenia. Nie ma marzeń, o których się nie marzy. Nie ma myśli, o których się nie myśli.
`Nie czuj się zobowiązana wyrazić zachwyt moją osobą. John zrobił to już na wszelkie możliwe w języku angielskim sposoby.`
Awatar użytkownika
V
Redaktor

Cash on hand: 102,943.55
Imię: Eljot
Medals: 3
Zwycięzca Konkursu (1) Rozmarzony (1) User Roku (1)

Postautor: bleuet » pn 18 lip, 2011 13:19

Takie rzeczy bardzo często się zdarzają i są fantastyczne;-)Ale nazwałabym to raczej szczęśliwym trafem niż marzeniem;)
Serce powinno być jak okulary dla źle widzącego rozumu.
Rozum powinien być jak GPS dla błądzącego serca. ...
Awatar użytkownika
bleuet

Postautor: TrisHka » wt 19 lip, 2011 19:56

bleuet pisze:Ale nazwałabym to raczej szczęśliwym trafem niż marzeniem;)

Mhm dziwne :> Bo dzięki temu 'szczęśliwemu trafu' spełniło się moje marzenie, którym jest własny dom :>
Czasem przeoczę ten moment, w którym powinnam się ugryźć w język.
Awatar użytkownika
TrisHka
Spełniacz Marzeń

Cash on hand: 323,232.25
Imię: Patrycja
Medals: 2
Miss Forum (1) Partia Zboczuchów (1)

Postautor: sepän poika » śr 20 lip, 2011 01:55

Mi się zdarzyło parę razy na zasadzie, że pewnego razu pojawiła się myśl "fajnie by było...", a parę lat później nagle pojawiła się możliwość, żeby to zrobić, mimo że nigdy nic praktycznie w tym kierunku nie zrobiłem. W tej sytuacji wystarczy taką możliwość wykorzystać i voila.
- wanna play the rape game?
- no
- that's the spirit!
Awatar użytkownika
sepän poika
Sponsor

Cash on hand: 261,985.45
Medals: 4
Zwycięzca Konkursu (1) Rozmarzony (1) Pomocnik (1)

Wróć do Marzenia w rzeczywistości