Masz marzenia? Pewnie tak, skoro tu jesteś. Podziel się nimi. Nieważne czy bezsensowne, drobne, czy ogromne. Nieważne jaki jesteś, o czym marzysz, jak patrzą na to inni. Marzenia nie znają ograniczeń, są dla każdego, są tylko Twoje.
ja poprosiłabym 1.O szczęśliwe życie z moim chłopakiem 2.o szczesliwa rodzne 3. O dobrą pracę
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła" (Paulo Coelho)
Pierwsze: o zdrowie dla mojej rodziny (łącznie ze mną ) To najważniejsze życzenie. Drugiego nie mogę powiedzieć, bo choć przyszło mi teraz do głowy jakoś tak czuję, że ono nie bardzo nadaje się do ujawniania na forum. A trzeciego nie potrafię wymienić, choć... właściwie mogłabym prosić o miłość .
Dobry kawał mi się nasunął, ale lepiej nie mówić:) hehe. Ja bym wybrał tak:). 1. Zdrowie dla mojej rodziny i dla mnie, 2. Szcęście mojej ukochanej rodziny którą mam nadzieje kiedyś stworze i dużo w niej miłości. 3. ?eby nie było że myśle tylko o sobie, żeby ludzie nie umierali z głodu i żyli w zgodzie na całym świecie
1. O to, żeby miał piękny wygląd. 2. O to, żebym miał piękną żoną, która będzie też inteligentna, która będzie mnie kochać (i którą ja będę kochał) i z którą zawsze będę miał o czym pogadać 3. O następne trzy życzenia
Tylko trzy? Poprosiłabym ją: *o to, żebym mogła zwiedzić Hiszpanię ( *żebym nigdy nie została sama (zawsze otaczali mnie przyjaciele) * o zdrowie Ale mam bardzo dużo marzeń i na pewno jakbym miała wybrać trzy to chyba miałabym problem z wybraniem
1. Dom położony pod lasem, z dala od autostrady, parę kilometrów od jakiegoś większego miasta. 2. Samochód z lat 60-80 w kolorze wiśniowym 3. By w końcu pokochać faceta ze wzajemnością
_________________ _________________ _________________ wiara w marzenia.
Trzy marzenia to niestety mało. Nieraz już się zastanawiałam nad tym, co bym wybrała. Ale zawsze wybór jest trudny. Powiedzmy, ze poprosiłabym o: - pokój na świecie, - długie życie w szczęściu, zdrowiu i bogactwie dla całej mojej rodziny (i mnie oczywiście) - to, by zainteresował się wreszcie mną pewien chłopak.
a oto moje trzy życzenia (może jakas złota rybka to czyta i się zlituje) 1. Wyjazd na stałe do Japonii lub Chin 2. spotkać się tam z zespołem Dream 3. znaleźć w końcu miłośc na całe życie