Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim

Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz!
announces/topic5873.html
Zapraszamy do brania udziału w konkursie z nagrodami rzeczowymi!

Nabór na moderatora

Masz jakiś pomysł odnośnie ulepszenia forum? Potrzebujesz pomocy technicznej? Chcesz być na bieżąco z różnego rodzaju zmianami zachodzącymi na forum? Zajrzyj. Rozpatrzymy każdą propozycję i postaramy się rozwiązać każdy problem związany z funkcjonowaniem forum.

Re: Nabór na moderatora

Postautor: Snup » sob 22 paź, 2011 20:09

Zgłaszam swoją kandydaturę.

Dlaczego ja, a nie kto inny?

Język Polski jest dla mnie dość ważny, dlatego też zawracam szczególną uwagę na pisownię chodź sam czasami popełniam błędy - jestem niestety dyslektykiem, ale potrafię przyznać się do błędu. Na forum jestem od jakiegoś czasu, ostatnio jakoś częściej - z nudów nie mam powoli co robić dlatego miał bym dodatkowe zajęcie. Niestety nie jestem tak zanany jak inni co zapewne będzie kolejnym minusem moich - a jest ich pełno :]

Doświadczenie jako tako posiadam, chodź nigdy nie byłem moderatorem na forum takiego typu - ale trzeba się nauczyć by coś umieć. Prowadziłem kiedyś swojego bloga, dodatkowo byłem redaktorem na pewnym forum o tematyce "Gry". Z tego co wmawiano mi, dobrze robiłem recenzje z powodu dość mocno rozbudowanego słownika - co jest kolejnym argumentem by wybrać mnie. Wiem bardzo na czym polega praca moderatora. Ogólnie o mnie - jestem Bartłomiej, mieszkam w Poznaniu fascynuje się fotografią i od pewnego czasu piszę własne teksty - w końcu od 5 roku życiu słucham Polskiego Rapu. Jestem wychowany w duchu patriotycznym, który niestety zanika przez nasz kochany rząd, jestem tolerancyjny i unikam sporów - wolę je łagodzić. Jednak czasami ponoszą mnie emocje i mój język nabiera całkowicie innego znaczenia - zaczynam używać przekleństw i być chamskim, ale to się zdarza nadmiernie rzadko. Dodatkowo - interesuje się tworzeniem drobnych modów do gier jak i grafiką. A prezencie moje dwa zdjęcia - byście wiedzieli kim jestem:

Starsze:

Obrazek

I nowsze:

Obrazek

To niewiarygodne aby Wiara mogła Dzielić!
To niewiarygodne aby Rozkosz mogła Spalić!

Awatar użytkownika
Snup
Bujający w obłokach

Cash on hand: 25,020.50
Imię: Bartłomiej

Postautor: DrHouse » sob 22 paź, 2011 20:57

Nie mogę zedytowac swojego postać, tak wiec jak już all dają zdjęcia to ja tez żeby nie było.
** Podpinam to do mojego posta wyżej. **

http://imageshack.us/f/707/24156108903449134754100.jpg
:cwaniak:
Obrazek
Nikt mnie nie zna, jestem zimny, chodzę własnymi drogami
Ale to tylko i wyłącznie moja wina, takie życie wybrałem
Zamarznięty jak śnieg, nie pokazuję żadnych emocji
Nie pytaj czemu nie mam żadnych uczuć
Awatar użytkownika
DrHouse
Marzyciel-Gaduła

Cash on hand: 794.00
Bank: 11,215.40
Imię: Daniel

Postautor: Icannotfly. » pt 28 paź, 2011 18:30

Nowy moderator wybrany. Nabór zamknięty do odwołania.
- A ja lubię ten kawałek nieba...
- Ten kawałek nieba ma w du.pie, że go lubisz.

fbl.
Awatar użytkownika
Icannotfly.
Moderator

Cash on hand: 239,303.10
Imię: Agnieszka
Medals: 2
Zwycięzca Konkursu (1) User Roku (1)

Postautor: QueenDream » sob 26 lis, 2011 13:45

No to tak, w związku z tym, że odeszło z moderacji parę osób, ze wzgledu na brak czasu, czy tez inne powody(jakich nie bede tu podawac). Postanowiłam zorganizowac kolejny nabór na moderatora, z tego wzgledu, ze sama bede miała coraz mniej czasu by tu przesiadywać na forum i pilnowac tu porzadku z dnia na dzień. Osoby, które zglasząły sie wczesnioej wystarczy ze potwierdza, ze nadal sa zainteresowani posada i że beda mieli wystarczajaco czasu, by na forum zagladac przynajmniej kilka razy na dzień około godziny. Chodzi o to, ze nie chcemy w moderacji kogos, kto na forum nie bedzie miał czasu i wchodził na nie raz na ruski rok.
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła"
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Cash on hand: 87,011.05
Imię: Aldona

Postautor: Patorek » sob 26 lis, 2011 18:05

mam tą możliwość że codziennie mogę odwiedzać forum na kilkanaście minut, a wydaje mi się, że to w zupełności wystarczy, dodatkowo jestem osobą komunikatywną bezkonfliktową więc zgłaszam się jeśli można :rotfl:
Obrazek
Awatar użytkownika
Patorek
Spełniacz Marzeń

Cash on hand: 39,518.60
Bank: 0.00
Imię: Twoje marzenie
Medals: 3
Marzyciel (1) Partia Zboczuchów (1) Gaduła (1)

Postautor: V » sob 26 lis, 2011 18:13

QueenDream pisze:Chodzi o to, ze nie chcemy w moderacji kogos, kto na forum nie bedzie miał czasu i wchodził na nie raz na ruski rok.
I kto to mówi! :D
`Nie czuj się zobowiązana wyrazić zachwyt moją osobą. John zrobił to już na wszelkie możliwe w języku angielskim sposoby.`
Awatar użytkownika
V
Redaktor

Cash on hand: 100,008.40
Imię: Eljot
Zwycięzca Konkursu (1) Rozmarzony (1) User Roku (1)

Postautor: Karol_ » sob 26 lis, 2011 18:24

Nie wiem czy jest sens zgłaszać się z tak krótkim stażem i tak małą ilością postów, ale myślę ze dałbym rade. Na forum mógłbym wbijać raz dziennie na jakąś 1-2h( w dni szkole) do 5h (w dni wolne). Mam tam jakieś doświadczenie jeśli chodzi o moderowanie for, poza tym mam sporą wiedzę na wiele tematów...
Karol_
Marzyciel-Gaduła+

Cash on hand: 2,558.25
Bank: 33,335.25

Postautor: Bum! » sob 26 lis, 2011 19:22

Eljot, Przecież napisała, że nie ma czasu wpadać częściej! :zly: Czepialcu, :zabawa:
"Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget"
Awatar użytkownika
Bum!
Marzyciel

Cash on hand: 236,524.25
Rozmarzony (1) Gaduła (1) User Roku (1)

Postautor: V » sob 26 lis, 2011 20:08

Bum!, przecież żartuję. :fish:
`Nie czuj się zobowiązana wyrazić zachwyt moją osobą. John zrobił to już na wszelkie możliwe w języku angielskim sposoby.`
Awatar użytkownika
V
Redaktor

Cash on hand: 100,008.40
Imię: Eljot
Zwycięzca Konkursu (1) Rozmarzony (1) User Roku (1)

Postautor: Bum! » sob 26 lis, 2011 20:26

I tak :zabawa: :zabawa:
"Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget"
Awatar użytkownika
Bum!
Marzyciel

Cash on hand: 236,524.25
Rozmarzony (1) Gaduła (1) User Roku (1)

Postautor: QueenDream » czw 01 gru, 2011 19:05

Jak na razie jedna z osób, ktore zdecydowalismy sie wybrac do modteamu jest Eljot, jednak dalej nabór na moderatora trwa i nadal obserwujemy potencjalnych kandydatów, ktorzy się zgłosili ;) Oczywiscie nadal mozna sie takze zgłaszac
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła"
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Postautor: Scorpion » pt 02 gru, 2011 20:06

Nie wiem jak to zostanie odebrane ze względu na mój krótki "staż" tutaj, ale zgłaszam się. Męska ręka się przyda :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
Scorpion
Marzyciel-Gaduła+

Cash on hand: 4,144.00
Bank: 10,344.10
Imię: Darek

Postautor: Muszol » pn 26 gru, 2011 03:38

QueenDream pisze:Oczywiscie nadal mozna sie takze zgłaszac

No to - zgłaszam się :)
Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca..
Awatar użytkownika
Muszol
Extra marzyciel

Cash on hand: 111,110.60
Medals: 1
Gaduła (1)

Postautor: QueenDream » wt 31 sty, 2012 09:15

Mysle, że można kolejny raz zaczął zgłaszanie sie na moderatora, no i chciałabym, żeby te zgloszenia były poważne, bo teraz nie zalezy nam na tym, by miec kolejna osobe do sprzatania, tylko osobe kreatywna, która wniesie do naszej ekipy a co za tym idzie do calego forum, coś nowego...
Więc proszę kierować zgloszenia w tym temacie, badź na PW wlasnie pod tym wzgledem, pozdrawiam
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Postautor: Przechodzień » wt 31 sty, 2012 13:14

Zgłaszam swoja osobę na ta funkcje.
Przechodzień

Cash on hand: Locked
Bank: Locked

Postautor: QueenDream » wt 31 sty, 2012 17:04

Już dostałam pare zgłoszeń na PW odnośnie funkcji moda, w tym jedno zgłoszenie w tym temacie.
Dostalam takze pytanie, odnosnie tego co, mialam na mysli mówiąc "nie potrzebujemy osoby do sprzatania". hodzi o to, ze w tym czasie na forum wiele sie nie dzieje, więc trzej moderatorowie ( w tym RR ktora ma mała przerwe od forum ) i ja dajemy sobie rade z poprawianiem postow, czy tez innymi sprawami związanymi z pilnowaniem porzadku na forum, chodzi nam bardziej o osobę kreatywną, która wniesie do naszej ekipy coś nowego, innego, coś co może np. na jakiś czas ożywić forum, bądź spowodować większe zainteresowanie nim, kogos, kto ma jakies pomysły odnosnie urozmaicenia zycia na forum tak, by zachęcić osoby do brania udziału w konkursach, bądź osoby, która chcialaby cos na forum zmienić na lepsze( no i ma na to konkretny plan, pomysl), osoby ktora miałaby czas pozycjonowac forum i polecac je nowym osobom.
Mam nadzieję, że mniej wiecej mnie zoruzmieliscie(chodzi mi o te osoby, ktore sie zgłosily na PW i jedna która zgłosiła sie w temacie).
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Postautor: Dafne » śr 01 lut, 2012 11:28

QueenDream pisze:( w tym RR ktora ma mała przerwe od forum )
Kobito, powoli. Pisałam o tygodniu. Teraz nie odpuszczę nikomu, hłehłehłehłe.

Obserwuj, słuchaj, rzadko oceniaj i nie chciej za dużo.
Awatar użytkownika
Dafne
Marzyciel

Cash on hand: 731,248.85
Imię: Becia
Zwycięzca Konkursu (1) User Roku (2)

Poprzednia

Wróć do Pokój Nasze-Marzenia