Dlaczego ja, a nie kto inny?
Język Polski jest dla mnie dość ważny, dlatego też zawracam szczególną uwagę na pisownię chodź sam czasami popełniam błędy - jestem niestety dyslektykiem, ale potrafię przyznać się do błędu. Na forum jestem od jakiegoś czasu, ostatnio jakoś częściej - z nudów nie mam powoli co robić dlatego miał bym dodatkowe zajęcie. Niestety nie jestem tak zanany jak inni co zapewne będzie kolejnym minusem moich - a jest ich pełno
![Kwadratowy :]](http://nasze-marzenia.eu/images/smilies/splash.gif)
Doświadczenie jako tako posiadam, chodź nigdy nie byłem moderatorem na forum takiego typu - ale trzeba się nauczyć by coś umieć. Prowadziłem kiedyś swojego bloga, dodatkowo byłem redaktorem na pewnym forum o tematyce "Gry". Z tego co wmawiano mi, dobrze robiłem recenzje z powodu dość mocno rozbudowanego słownika - co jest kolejnym argumentem by wybrać mnie. Wiem bardzo na czym polega praca moderatora. Ogólnie o mnie - jestem Bartłomiej, mieszkam w Poznaniu fascynuje się fotografią i od pewnego czasu piszę własne teksty - w końcu od 5 roku życiu słucham Polskiego Rapu. Jestem wychowany w duchu patriotycznym, który niestety zanika przez nasz kochany rząd, jestem tolerancyjny i unikam sporów - wolę je łagodzić. Jednak czasami ponoszą mnie emocje i mój język nabiera całkowicie innego znaczenia - zaczynam używać przekleństw i być chamskim, ale to się zdarza nadmiernie rzadko. Dodatkowo - interesuje się tworzeniem drobnych modów do gier jak i grafiką. A prezencie moje dwa zdjęcia - byście wiedzieli kim jestem:
Starsze:

I nowsze:

Czepialcu, 

Oczywiscie nadal mozna sie takze zgłaszac