?Jak wspominacie wizytę tam? Podobało się ? W jakim mieście znajdowało się/znajduje się to miasteczko?
| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |
?

perscecutoria pisze:Wyłazi ze mnie teraz byc może totalna pustota, ale nie miałam pojęcia, że w dzisiejszych czasach można nigdy go nie odwiedzic będąc zdrowym człowiekiem

nawet mi szkoda pieniędzy, więc wybieram jedną, która najbardziej rzuca i lata się do góry nogami =x

Jedynie gdzieś na małych karuzelach postawionych gdzieś w parku.

Gdzieś co pół roku do mojego miasta przyjeżdża karuzela, ale jest taka baaardzo skromna. 

nooo samochodziki były fajne. Zawsze za dzieciaka nad jeziorem jeździliśmy, bo były specjalnie przygotowane miejsca... Teraz już ich tam nie ma.TrisHka pisze:i samochodzikiFajnie się specjalnie "przywalało" znienacka w innych

TrisHka pisze:i samochodzikiFajnie się specjalnie "przywalało" znienacka w innych

Tristezza pisze:Kochałam chodzic do Wesołego Miasteczka
Jeździłam do Wesołego Miasteczka w Chorzowie.

Tristezza pisze:A chodziłam do Wesołego Miasteczka w Katowicach
Narobione prawie miałam 

Ayla pisze:Tristezza pisze:A chodziłam do Wesołego Miasteczka w Katowicach
W Katowicach nie ma, a w Chorzowie
A, że byłam tam co chwila i jeździłam od babci z Katowic, to jakoś mi w pamięci się zapisało , że to w Katowicach, chociaz wiem ,że to źle 

persecutoria pisze:Uwielbiam. Oczywiście, nie kręcę się na wszystkim co popadnie, wybieram te, po których większośc ludzi najczęściej rzyga lub po prostu się ich boi.

piagizela pisze:I tylko domy strachów i podobne mnie odrzucają.
ale niebawem wybieram się do Chorzowa(moze jeszcze w tym roku we wrześniu o ile się uda
)

nigdy nie byłam i nie wejdę, ale perse ma cały stos swoich irracjonalnych lęków. Nie boję się, że rzygotwórcza karuzela wywracająca mnie we wszystkie strony wysoko w powietrzu może się zepsuć, ale w domu strachów samo czarne wejście działa na mnie źle.

Wróć do Kraj dzieciństwa i młodości
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości