Ja tam wolę byc człowiekiem wolnym od czyichś bezsensownych wymysłów.| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |
Ja tam wolę byc człowiekiem wolnym od czyichś bezsensownych wymysłów.

Oyen pisze:jakbym zdefiniowal inaczej krzeslo to tez bylaby manipulacja?

Zabawna sprawa, ale trzeba pamiętać, że takie skecze są robione na bazie uogólnień, stereotypów. Gdyby wziąć pod uwagę indywidualność jednostek ,to mogłoby się okazać, że istnieją mężczyźni, którzy zaprzeczają tej teorii, są gadatliwi i wywalają z siebie każdą myśl, a są kobiety, które nie pisną ani słowa. Co z resztą potwierdza powyższa dyskusja
Bo przecież "nie można myśleć o niczym". Fail. Można nie myśleć jak najbardziej.

dla zainteresowanych gorąco polecam książkę Johna Graya "Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus"

zawiecha, zwiecha, taka tam pusta w głowie ;)Rusałka pisze:a to nazywam Zawiehą. :rotfl:

Zazwyczaj wpatruję się w coś długo, a i tak nie zdaję sobie sprawy z tego, że na coś patrzę i że w ogóle coś widzę. Nie trwa to długo, bo zazwyczaj ktoś mnie szybko sprowadza na 'ziemie' tekstem : Co tam widzisz? 

to bardzo miłe relaksacyjne! 

nie wiedziałam, że takie istnieje 

.

Oyen pisze:Z czego co zapytałem paru kolegów, zdarza im się odpłynąć, myśleć o wszystkim i o niczym.
Sytuacja.
Idzie chłopak z dziewczyną. On nic nie mówi, ona pyta o czym myśli. On mówi że o niczym. Dlaczego? Bo był w nothing boxie.
[...]
Czy ktoś spotkał się z takim stwierdzeniem?>

A dosyć często mówię dłuższe wypowiedzi.

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości