| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

. Aktualnie mam takie marzenia ,które niestety mają podłoże finansowe (spłacenie kredytu za dom,kupno nowego samochodu etc.)

Jakoś w czasie dnie nie mam czasu na marzenia, bo ten nawał myśli i zarazem pracy czasem sprawia, że marzenia stoją na odległych planach, a kiedy kłade sie do łóżka, juz moge puscić wszelkie wodze swoich mysli i fantazji i odpłynąc w te kraine marzen, dzieki czemu ostatnio bardzo miłe rzeczy mi się śnia 

Peggy_Brown pisze:Niepozytywne rzeczy też mają w sobie coś pozytywnego. A rozmyślanie o nich to raczej nie marzenie nocne:)

No chyba, że akurat realizuję jakieś marzenie, do którego potrzeba dwojga
Bo zapomniałam dodać, że na realizację pewnych marzeń noc się też idealnie nadaje 

Dvasia pisze:Niestety, chciałabym wolniej 'odpływać' w sen...

Tak.QueenDream pisze:Czy dla Was noc jest dobrym czasem dla marzeń?
Tak.QueenDream pisze:Czy patrząc w gwiazdy czy też księżyc, lepiej Wam się marzy?
Ogólnie? Najczęściej o życiu, o sobie, o tym, co jutro mam do zrobienia, o miłości, o seksie, o wszystkim i o niczym.QueenDream pisze:O czym najczęsciej marzycie, myślicie patzrząc w rozgwieżdżone niebo?

QueenDream pisze:Czy dla Was noc jest dobrym czasem dla marzeń?
Czy patrząc w gwiazdy czy też księżyc, lepiej Wam się marzy?
O czym najczęsciej marzycie, myślicie patzrząc w rozgwieżdżone niebo?
wstawione z myślą właśnie o takich chwilach) myśli krążą swobodnie zaczepiając o najprzeróżniejsze tematy... potem zasypiam.

Wróć do Marzenia w rzeczywistości
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości