| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Bird pisze:Tak wiele mówicie na tym forum o marzeniach, ale czy Bóg ma w tym Waszym świecie marzeń jakieś miejsce?
Bird pisze:Spełniając swe marzenia prosicie o pomoc Boga czy raczej wierzycie tlyko w siebie i liczycie na włąsne siły?

słoneczko pisze:Bóg stanowi nieodłączną część mojego życia, a więc ma miejsce w świecie marzeń. Nigdy nie proszę Go o ich realizację ale raczej o siłę dla mnie oraz umocnienie mojej wiary. Jeśli będę posiadać te dwie, tak cenne wartości, łatwiej będzie mi dążyć do spełnienia marzeń i celów. Jednak bez Jego pomocy, stanie się to o wiele trudniejsze.
To samo chciałem powiedzieć.

Bird pisze:Spełniając swe marzenia prosicie o pomoc Boga czy raczej wierzycie tlyko w siebie i liczycie na włąsne siły?

Bird pisze:Tak wiele mówicie na tym forum o marzeniach, ale czy Bóg ma w tym Waszym świecie marzeń jakieś miejsce?
Spełniając swe marzenia prosicie o pomoc Boga czy raczej wierzycie tlyko w siebie i liczycie na włąsne siły?

Spełniając swe marzenia prosicie o pomoc Boga czy raczej wierzycie tlyko w siebie i liczycie na włąsne siły?

Wróć do Marzenia w rzeczywistości
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości