Lubiliście zjeżdżać na sankach z górki
?A może nadal sobie organizujecie w gronie przyjaciół takie kuligi?
| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |
?

To coś dla mnie, to jedna z niewielu rzeczy, która sprawia, że znów czuję się jakbym miała 8 lat. Ostatnio byłam rok temu chyba, jak mali kuzyni przyjechali, a zabawa była świetna
Na foliach też zjeżdżałam raz, jak zepsułam sanki, a miałam za daleko do domu, żeby iść po inne, a folie były wszędzie, więc nie było problemu. Nawet nieźle było, ale cztery litery bolały 

Zjeżdżali?my też na workach, na oponach...
No a jak nie chciało nam się i?ć do lau, to je?dzili?my po osiedlu, znaczy ja jechałam na sankach, a mój brat był reniferem ![Kwadratowy :]](http://nasze-marzenia.eu/images/smilies/splash.gif)

Gdy tylko zimą jest dużo śniegu to umawiam się ze znajomymi na kulig i kończymy to ogniskiem
A na sanki to w każdy śnieżny dzień, bo górek takich dla dużych dzieci (bardzo stromych, z dużymi prędkościami i wybojami) nie brakuje 

Z kolegami, z rodzicami... nawet się psie zaprzęgi robiło, kiedy jeszcze szkrab byłem
Sanki to kolejna legenda mego dzieciństwa... Ach, te wspomnienia 
Kolejne niesamowite przeżycie, 5 minut twarzy nie czułem
Ale wspomnienia pozostały 

Lubiliście zjeżdżać na sankach z górki?

Szybko się zorientowano że czegoś tu brakuje? ^^

Było baardzo fajnie (choc bez przerwy się siostry wywracały)
a w pewnym momencie moja kuzynka jechała plecami po sniegu, a na niej jechały sanki
Dawno nie byłam na zadnym kuligu, więc było to dla mnie rozerwanie się 

Było to w lesie,gdzie śnieg sięgał do kolan. Pan Józio (tak się nazywał) uderzał batem w gałęzie drzew,które były nad drogą,obsypując nas śniegiem przy tym,niczym prawdziwe bałwany
Nawet w tym roku-ja stara krowa- tam byłam na sankach
Ta sama frajda,co i 10-13lat wstecz.. ![Kwadratowy :]](http://nasze-marzenia.eu/images/smilies/splash.gif)

Na tym było fajnieee 'D można było osiągnąć taką prędkość,że nie wiem

Namida. pisze:Reklamówki też były fajne !

Wróć do Kraj dzieciństwa i młodości
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości