?Może zachowaliście jakieś swoje ulubione kolorowanki i macie je aż do dziś?
| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |
?

Z rebusami to już było gorzej, zawsze się denerwowałam, kiedy nie mogło mi wyjść hasło 

Atena pisze:Zawsze starannie wykończałam krańce nie mogąc znieść widoku
koloru wychodzącego za obramowanie
Niestety to zdarzało się dość często, kiedy się spieszyłam, aby jak najszybciej pokolorować rysunek 

Pełno ich leży gdzie? na strychu... Oczywi?cie kolorować trzeba było jak najstaranniej, jedno poci?gnięcie mazaka obok drugiego...

Ja też nie, kiedyś przez to temperowanie pęcherzyki mi się na palcach zrobiły, pamiętam to ;x Hmm, kolorowałam dużo, szczególnie lubowałam się w księżniczkach - robiłam jakieś wzory na sukienkach, serduszka, kwiatuszki i inne takie tam bzdety. Rebusy też rozwiązywałam, tych z Kubusia chyba najwięcejQ pisze:nienawidziłem ich temperować

a już jak malowały dalmatyńczyka całego na brązowo, to wręcz załamanie nerwowe było... Właściwie, nic nie zmieniło się w tej kwestii, a nawet jest jeszcze gorzej, bo dziecięca miłośc do piesków przerodziła się w kynologiczny fanatyzm...

ajwenhou pisze:i czasem kiedy chorowałam. mama kupowała mi w księgarniach takie wielkie księgi zagadek, uwielbiałam spędzać wtedy czas w łóżku u rozwiązywać po kolei każdą zagadkę.

Uwielbiałem wszelkie kolorowanki 

Bird pisze:Jak byliście młodzi, lubiliście malować kolorowanki, rozwiązywać rebusy?
Może zachowaliście jakieś swoje ulubione kolorowanki i macie je aż do dziś?
Ale pewności nie mam.
Rebusy? Coś kojarzę,ale mało,czyli za dużo ich musiałam nie rozwiązywać.
- oczywiście jak byłam takim typowym berbeciem .

. Rebusy rozwiązuję do dziś, o ile jest w jakiejś gazecie, najczęściej poprzez "Angorkę" je rozwiązuję.

Wróć do Kraj dzieciństwa i młodości
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
|
śmieszne Humor, zabawne filmiki, obrazki, zdjęcia. Wszystko to na. ugly.pl |