Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim

Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz!
announces/topic5873.html
Zapraszamy do brania udziału w konkursie z nagrodami rzeczowymi!

Bujanie w obłokach

Masz marzenia? Pewnie tak, skoro tu jesteś. Podziel się nimi. Nieważne czy bezsensowne, drobne, czy ogromne. Nieważne jaki jesteś, o czym marzysz, jak patrzą na to inni. Marzenia nie znają ograniczeń, są dla każdego, są tylko Twoje.

Re: Bujanie w obłokach

Postautor: Yenlikasio » ndz 30 paź, 2011 22:38

Bujam w obłokach najczęściej na lekcjach, choć zdarza mi się i w autobusie, a nawet przy obiedzie. Na lekcji patrząc na nauczycielkę myślę sobie, co by się stało gdyby na przykład spadła ze stopnia. Uśmiecham się wtedy, albo kontynuując swą "historię", albo wymyślając coś innego, równie absurdalnego. Czasem, kiedy mam głowę pełną nieuporządkowanych myśli, robię to właśnie w podobnych sytuacjach i w podobny sposób. Nazwałbym to spontanem. Co pierwsze przyjdzie mi na myśl, odkładam na oddzielną półkę, przerabiam kilka wersji związanych z tą myślą ( np. co mogłoby się zdarzyć z daną sprawą, jeśli... ) Takie coś, jest...? Nie wiem jak to nazwać. Przyjemne? Chyba wszyscy jesteśmy od tego uzależnieni, myślę że nie ma osób które nie marzą, nie oddają się chwili, nie bujają w obłokach swych myśli... :)
W życiu piękne są tylko chwile...
Awatar użytkownika
Yenlikasio
Marzyciel-Gaduła

Cash on hand: 10,763.70
Imię: Maciek

Re: Bujanie w obłokach

Postautor: Guśka » ndz 01 kwie, 2012 17:21

QueenDream pisze:Jak często zdarza Wam się bujać w obłokach?
Kiedy najczęściej?
I o czym wtedy najczęściej marzycie?

Dosyć często, lubie bujać w obłokach, daje mi to wiele. Chociaż czasem smutno robi mi się z tego powodu.
Najczęściej w nocy, albo kiedy słucham muzyki i jest cisza. Lubie spokoj.
Marze o życiu - tyle mogę zdradzić.

"Tell me what you know about dreams, tell me what you know about night terrors, nothin’. You don't really care about the trials of tomorrow, rather lay awake in a bed full of sorrow." ~ K.C.
Awatar użytkownika
Guśka
Moderator

Cash on hand: 405,373.30
Imię: Dagmara
Medals: 1
Gaduła (1)

Poprzednia

Wróć do Sfera naszych marzeń