| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

bo chcemy dokonać czegoś, bo chcemy żyć inaczej bo... jest wiele tych bo a każdy jest inny tak jak człowiek. To wszystko zależy...Szczęśliwa pisze:Dlaczego marzymy?
motywacji do działania. Dostarczają one siły w dążeniu do ich realizacji.Szczęśliwa pisze:Czemu nam służą marzenia?
Mają, bo przecież każde marzenie każdy cel życia ma sens. Wszystko co robimy ma sens. Inaczej bez sensu byłoby w ogóle istnieć gdyby nie widzieć sensu w tym co robimy. (masło maślane trochę ale to nic)Szczęśliwa pisze:Maja one sens?

Szczęśliwa pisze:Dlaczego marzymy?
Szczęśliwa pisze:Czemu nam służą marzenia?
Też tak myślę.Peggy_Brown pisze:motywacji do działania. Dostarczają one siły w dążeniu do ich realizacji.
Szczęśliwa pisze:Maja one sens?

Dążymy do tego z coraz większym zapałem. Nie wolno się wtedy poddawać, a może się uda? 

Katus pisze:Nie wolno się wtedy poddawać, a może się uda?

dążenie do realizacji wszystkich marzeń ma sens. Inaczej po co w ogóle mieć marzenia? Po to tylko żeby były one w naszej głowie? Przecież lepiej jest realizować jedne a zaczynać marzyć o czymś innym no nie.Rebellious angel pisze:Tylko nie wszystkie marzenia są realne, skoro będziemy dążyć do realizacji takich marzeń to chyba to nie ma sensu?

Dlaczego marzymy?
Czemu nam służą marzenia?
Maja one sens?

Rebellious angel pisze:Szczęśliwa napisał/a:
Maja one sens?
Myślę, że mają. Tylko nie wszystkie marzenia są realne, skoro będziemy dążyć do realizacji takich marzeń to chyba to nie ma sensu?

Szczęśliwa pisze:Dlaczego marzymy?
Szczęśliwa pisze:Czemu nam służą marzenia?
Szczęśliwa pisze:Maja one sens?

zielona pisze:Marzy się po to, by te marzenia spełniac, nie dla samego faktu, że się marzy.

Jane pisze:Bo to pozwala nam przenieść się do innego świata, odpocząć od problemów i świata realnego.

))

Rebellious angel pisze:Katus pisze:Nie wolno się wtedy poddawać, a może się uda?
A jeśli to są takie marzenie, że wiadomo na 100 %, że się nie spełnią?
) 

rozwaliłaś mnie ej:D marzenie pierwsza klasa:D jak ci się uda daj znać:)Katus pisze:Humm...ja marzę, żeby wykręcić kask na drugą stronę i jakoś się nie poddaję)

Marzenia mają sens
DD Marzenia służą bym się czuł śwetnie <hop> i bym mał wysoki wskaznik optymizmu <hehe>

BoginiMarzeń pisze:Dlaczego marzymy?
Czemu nam służą marzenia?
Maja one sens?

Wróć do Marzenia w rzeczywistości
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości