| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Chciałabym zachować dobre stosunki z teściami, aby mój partner również nie miał zastrzeżeń do moich rodziców. Mam nadzieję że moje dzieci będą mądre, nie zejdą na dno, będą mieć jakieś konkretne plany na życie. Bardzo wżzne jest dla mnie też zdrowie dla moich bliskich. No i chyba tyle tak w skrócie . 

) sześć. Mieć przyjaciół, żeby nie czuć się samotną siedem. Mieć komu pomagać, aby czuć się potrzebną osiem. Mieć jakąś tam kasę, bo ona też potrzebna dziewięć. Potrafić mimo wszystko dalej marzyć dziesięć.

).

Tak dom z widokiem na morze, plaże albo jakieś fajne mieszkanko w jakimś wysokim przeszklonym budynku
I w ogóle bym chciała być jak Lauren Conrad <lol2> W sensie taka praca przy pokazach mody bądź w jakimś ekskluzywnym magazynie o modzie np.
Wieczorami do klubów.
A w przyszłości nadal w Ameryce z mężem i dzieckiem 1 albo 2 żeby nie było samolubne 

:D

) wróci zmęczony z pracy , kochane dzieci.
D
D

realne? Możliwe... ![Kwadratowy :]](http://nasze-marzenia.eu/images/smilies/splash.gif)

i duży psiak by mógł pilnowac "posesji" 

Wróć do Marzenia w rzeczywistości
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości