| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

ale warto coś takiego mieć ). Co do sypialni , salonu nie mam jakiś specjalnych wymagań.

Z całą posesją. Oczywiście ogród, basen i kort tenisowy. W domku dużo pokoi, a jego kolor? Chyba kremowy. 

. A więc moim marzeniem jest piękny dom w jakiejś ładnej okolicy, a wokół niego koniecznie wielki, piękny ogród. Domek nie musi być jakiś nadzwyczajnie duży, ważne żeby był taki jak ja go sobie wymarzyłam (duży salon, rzeźbione meble, miękkie fotele, kominek, jasna kuchnia, łazienka z wymalowanymi na ścianach morskimi stworami itp. itd.) Muszę mieć też koniecznie jadalnię z wielkim stołem. W salonie takie dywany "pusi-pusi"
. Schody muszą układać się w formie duuużej spirali. Dużo tego jest, ale w obecnie brak czasu na zbytnie rozpisywanie się
.

a na podwórku jeszcze miejsce do siatkówki, kosza itd. Mogłabym jeszcze mówic co w jakim pokoju, ale by mi zajęło dużo czasu 

)
))

) nie może być za dużo okien... zero dywanów, sama drewniana podłoga. Sama chata położona gdzieś na uboczu aby jacyś durni sąsiedzie nie wpadli mi w środku nocy z prośbą o wyłączenie muzyki... I najlepiej by było żeby to ubocze było gdzieś blisko morza 

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości