| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

& 

Marnie to wygląda, bo długopisem i na szybko : /
& 

albo
.
albo
.
Dreamer pisze:Jedyne co mógłbym zmienić, to jego położenie, a mianowicie JAK NAJDALEJ od sypialni rodziców.

Q pisze:mam cholernie wygodną pufę (w sam raz do czytania książek)

Bogini Śmiechu pisze:Też bym mogła sobie jakąś sprawić, bo czytając przyjmuję przeróżne pozycje- co chwila mi niewygodnie:D

biurko, dwie szafy stojące, jedna we wnęce, łóżko, krzesło od biurka i pokój zawalony

partyk19 pisze:No i całkowicie przemeblować pokój. Tzn. poprzestawiać wszystko. Żeby było to coś zupełnie odmiennego.
Bo obecny układ mi się dawno znudził, a skoro teraz zdarza się okazja to zmienić, to muszę porządnie pokombinować ;ppartyk19 pisze:Ogólnie, to mam strasznie mały pokój i zbyt wielu możliwości dotyczących umeblowania nie mam
partyk19 pisze:Bogini Śmiechu, ten drugi kolor na ścianę mi się widzi

Poza tym marzy6 mi się, to jeszcze z czasów dzieciństwa, żeby sufit wyglądał jak gwiaździste niebo. I w nocy, by te gwiazdy tak świeciły.
Poza tym chciałabym mieć łóżko z baldachimem, mnóstwo szaf z książkami i ciuchami. 

Master Jedi pisze: I w nocy, by te gwiazdy tak świeciły.

wszystkie w białym lub czarnym kolorze. I to chyba tyle 

shutkovsky pisze:biurko z komputerem i cała masa głośników. Na ścianach pozawieszane płyty CD, winyle i kasety magnetofonowe z wyciągniętą taśmą

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości