| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |
albo chciał bym osiągnąć poziom np Mirka Filipovića i stać się znanym i oczywiście bogatym sportowcem.

perscecutoria pisze:Dom z dala od miasta i w pewnej odległości od wsi, otoczony z 3 stron łąkami i z jednej lasem. Przy nim spora działka, na niej hasająca sfora psów, małe stadko kur i kóz, w domu kot i stadka szczurów, świnek morskich, papug, akwarium.. Praca dająca mi satysfakcję i jakieś sensowne pieniądze, nie muszą być to miliony.

Tak bo to właśnie są marzenia. Jedne realizujemy i to one ustępują miejsca kolejnym. Wg mnie normalna kolej rzeczy.Atena pisze:Też zdajecie sobie sprawę z tego że zawsze jak się osiągnie to co się chciało
to w końcu i tak jest nam mało i marzymy o czymś więcej?

Atena pisze:tylko... nie taka dwutygodniowa wycieczka z biura podróży gdzie przewodnik będzie nas ciągał od jednego miejsca do drugiego na szybciora ale...
takie zagłębienie się w tym kraju, poznanie codziennego życia, ludzi tam mieszkających, ich zwykłych zajęć, spacery między tymi wąskimi uliczkami z dala
od turystycznych ścieżek (:

bufonada pisze:mój ojciec mieszkał w grecji na peloponezie. życzę ci spełnienia tego marzenia, bo grecji z biurem podróży poznać się nie da.

CirrS pisze:Może spełnić się jako muzyk, człowiek, facet, mąż.

Powiedziałem, że wszystko idzie na razie po mojej myśli. Może i tak, ale póki co jestem na początku mojego własnego, wymarzonego planu. No ale cóż, każdy punkt przychodzi z wiekiem. Niczego nie mogę przyspieszać. Ale czuję, że będzie dobrze 

. No i blisko do weterynarza. Mam nadzieję, że się uda

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości