Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim

Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz!
announces/topic5873.html
Zapraszamy do brania udziału w konkursie z nagrodami rzeczowymi!

Dodawanie forum do toplist, katalogów

Masz jakiś pomysł odnośnie ulepszenia forum? Potrzebujesz pomocy technicznej? Chcesz być na bieżąco z różnego rodzaju zmianami zachodzącymi na forum? Zajrzyj. Rozpatrzymy każdą propozycję i postaramy się rozwiązać każdy problem związany z funkcjonowaniem forum.

Dodawanie forum do toplist, katalogów

Postautor: QueenDream » pt 03 kwie, 2009 20:25

Zna się ktoś moze na dodawaniu fór do katalogów i toplist?
Może ktoś byłby chętny mi w tym pomóc?
Byłabym wdzięczna^^
Proszę o odpowiedzi w tym temacie lub pisanie do mnie na PW.
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła"
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Cash on hand: 87,011.05
Imię: Aldona

Postautor: MJ » pt 03 kwie, 2009 22:27

Do toplist nie jest trudno się dodać ;)
Do katalogu google trzeba zgłosić stronę - szczerze nie za bardzo wiem jak to zrobić :P kumpel się tym zajmuje :)
Every day I wake up I feel like crying, every second I feel like praying
Everywhere I turn my purple dying brothers and sisters listen to what I'm saying

Dur, ferme, franc, fier, fort, hardcore Jusqu’à la mort!!!
MJ
Extra marzyciel

Cash on hand: 0.00

Postautor: QueenDream » sob 04 kwie, 2009 08:41

Do toplist sama dodaję forum do katalogów także tylko czasem brakuje mi czasu, więc dlatego pytam czy jest ktoś kto na tym się zna i mógłby mi pomóc?
" Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamknietymi drzwiami. Celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dookoła"
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Postautor: MJ » sob 04 kwie, 2009 11:50

Jeśli będę miał czas, to czemu nie ;)
Podaj mi jakiś opis Twojego forum i będę wstawiał ;)
Every day I wake up I feel like crying, every second I feel like praying
Everywhere I turn my purple dying brothers and sisters listen to what I'm saying

Dur, ferme, franc, fier, fort, hardcore Jusqu’à la mort!!!
MJ
Extra marzyciel

Postautor: QueenDream » sob 04 kwie, 2009 11:54

No to tak, chętni którzy chcieliby mi pomóc w wstawianiu forum do toplist, katalogów itd. mają przesyłać mi wszelkie kody (które trzeba wstawiać na str. główną na PW).
Opis forum:

Forum dla ludzi lubiących sobie czasem pomarzyć, pobujac w obłokach. Jeśli jeszcze nie jestes u nas zarejestrowany-nie zwlekaj-zrób to! A na pewno nie pożałujesz.

A jeśli chodzi o tytuł strony to może byc to: "forum", "forum dla marzycieli", "forum marzeń".

Z góry dziękuje za pomoc.
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Postautor: Lussi-M » wt 28 wrz, 2010 14:57

Forum jest obsadzone w kilku toplistach i katalogach, jednak to nadal mało, więc jeśli znasz ciekawe katalogi, czy toplisty i chciałbyś umieścić tam informacje o forum, to napisz do nas z tą informacją.
Nie rozmawiam z użytkownikami poprzez Prywatną Wiadomość. Wszelkie wiadomości będą ignorowane.
Awatar użytkownika
Lussi-M
V.I.P

Cash on hand: 13,333.05
Medals: 1
Rozmarzony (1)

Postautor: QueenDream » czw 10 lut, 2011 12:22

No to tak, pasowaloby, zebysmy troche pomuysleli nad dodawaniem naszego forum do toplist katalogow i reklamowaniu jego tam, gdzie jest to dozwolone na roznych forach, wiec w tym temacie od dzis wstawiajcie linki katalogow , toplist do ktorych dodaliscie nasze forum i dodatkowo linkji do for gdzie umiesciliscie jakas reklame naszego forum, byloby fajnie jakby przynajmniej troche userow do tej akcji sie przylaczylo, dzieki temu byc moze popularnosc by sie zwiekszyla i dodatkowo zyskalibysmy jakis owych userow.
Bo jednak jedna czy dwie osoby w tej sprawie wiele nie zdzialaja

Edit: Jako link zwrotny dawajcie strone : www.queendream.fora.pl zeby nie zasmiecac stopki, a jesli chodzi o tytul strony do wstawiania to Forum dyskusyjne, forum dla marzycieli, a opis wedlug wlasnego pomyslu, no a w tym temacie dajcie od razu linki zwrotne ktore mam wklejac :)
No i juz pierwszy katalog poszedl: e-katalogstron.pl
superkatalogseo.pl
katalog.sogl.pl
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Postautor: Lussi-M » czw 10 lut, 2011 17:12

QueenDream, dodaj odnośniki do tych katalogów, co forum się znajduje, bo ja posiadam komunikaty, że konta są tam nie aktywne.
Nie rozmawiam z użytkownikami poprzez Prywatną Wiadomość. Wszelkie wiadomości będą ignorowane.
Awatar użytkownika
Lussi-M
V.I.P

Cash on hand: 13,333.05
Medals: 1
Rozmarzony (1)

Postautor: QueenDream » czw 10 lut, 2011 17:15

HaGie, niestety nie pamietam w ktorych sie katalogach juz forum znajduje..
Szukajcie takich katalogow gdzie forum nie bylo dodane, moga byc takze toplisty tylko wazne jest to byscie jako link zwrotny dawali ta strone co Wam podalam wczesniej
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Postautor: rozmarzony1 » sob 12 lut, 2011 12:50

Trafiłem do Was przez jedną z TopList. Zatem warto się reklamować, by przyciągać do siebie:)
Jeśli marzysz o porządnej zapalniczce - zapraszam ;)
rozmarzony1

Postautor: QueenDream » sob 12 lut, 2011 13:14

Miło:-) tak więc macie teraz większą motywację by reklamować nasze forum.:)
(Paulo Coelho)

Obrazek
Awatar użytkownika
QueenDream
Administrator

Wróć do Pokój Nasze-Marzenia